Ескорт от Раднево ме НАРАНИ

Извършавте разни услуги в Стара Загора ? Тука е мястото да пуснете обява за това. Имате "майстори" и са банда некадърници, тука е мястото да разкажете за вашите премеждия за да могат и останалите потребители да се пазят от тях.
Правила на форума
Форума е само за областа на УСЛУГИТЕ. Всички теми да се пишат на кирилица и да са добре оформени, без олигофренски изпълнения и писане само с главни букви. Подобни теми ще бъдът изтриване без предупреждение.
Публикувай отговор
Аватар
Darth.William
Потребител
Потребител

Ескорт от Раднево ме НАРАНИ

Мнение от Darth.William »

Момиче с никнейма lili89 / lyly93l се включи на лайва ми на ТикТок. Общувахме, уговорихме се за среща. Говореше ми хубави неща като например, че искала дечица, момченце, тя щяла да бъде само моя, щяла да дойде при мен да живее и т.н. Оказва се, че е ветеран ЕСКОРТ от 18-годишна и все още практикува! Казва се Лилия Иванова (Лили) и е на 36 години, зодия Водолей. Работила е като компаньонка и по морето - Равда, Несебър, Поморие. Фейсбукът ѝ е пълен с множество снимки - всички, от които заснети в ХОТЕЛСКИ СТАИ. Пазете се!

Изображение
Tisharev-AUTO | Stara Zagora
д-р Иван Салабашев , Stara Zagora, Bulgaria
089 396 7505
Аватар
Magas
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Ескорт от Раднево ме НАРАНИ

Мнение от Magas »

Не,че имам коизнае колко опит,но и аз знам,че при срещи в интернет се внимава :)
Бъди такъв какъвто си
Аватар
Darth.William
Потребител
Потребител

Re: Ескорт от Раднево ме НАРАНИ

Мнение от Darth.William »

Magas написа: Сря Дек 10, 2025 21:03 pm Не,че имам коизнае колко опит,но и аз знам,че при срещи в интернет се внимава :)
:cry: интернет е ужас
Tisharev-AUTO | Stara Zagora
д-р Иван Салабашев , Stara Zagora, Bulgaria
089 396 7505
Публикувай отговор