Приятели, обръщам се към вас с молба за помощ.
Търся спешно информация за човек на име Димо Димов от Бургас, на около 50 години. Този човек умишлено и безпричинно води срещу мен онлайн война, като публикува унижаващи и клеветнически материали.
За него знам следното:
- От Бургас е, на около 50 години.
- Има жена и деца (има малка дъщеря, може би и второ дете).
- В социалните си мрежи често се показва с много оръжия, карабини и ножове.
- Публикувал е в групи като "некоректни майстори", че съм измамник, въпреки че никога не съм се занимавал с ремонти.
- Аз работя като таксиметров шофьор и развивам своя канал в TikTok под името Darth Grey (Darth William).
- Сътрудничи си с Радослав Баросов от Казанлък, който е известен с участието си в Съдебен Спор (епизод 1116).
- Същият Баросов е в медиите и е разследван за пренабиване на номера и изнудване на граждани с фишове за скорост.
- Същият заплашваше Ивелин Михайлов от ПП Величие.
- Същият преби жена си Мария и любовницата си Ана Здравкова, а баща си Краси от БАРОСОФТ прати в гроба и му придоби имотите.
- Майка му е учителка в Бургас, казва се Камелия.
- Лятото караше катафалки по морето и оттам се знае с Димо Димов и са приятели.
- Двамата са битови алкохолици.
- Убеден съм, че това е акт на отмъщение от тяхна страна.
Моля, ако някой има информация за местоработата му, роднини, жена му, родители или какъвто и да е начин за връзка с него или семейството му, да се свърже с мен в лични съобщения.
Цялата информация ще бъде използвана единствено за целите на докладване на случая в полицията.
Благодаря предварително на всеки, който помогне!
Пишете коментари тук или се свържете с мен на лично съобщение във форума, или в ТикТок @DarthGrey02, където ще ви дам и телефонен номер да говорим.