Димо Димов, 50 г. от Бургас - ПСИХОПАТ

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
Darth.William
Потребител
Потребител

Димо Димов, 50 г. от Бургас - ПСИХОПАТ

Мнение от Darth.William »

СПЕШНА ПОМОЩ И ИНФОРМАЦИЯ

Приятели, обръщам се към вас с молба за помощ.

Търся спешно информация за човек на име Димо Димов от Бургас, на около 50 години. Този човек умишлено и безпричинно води срещу мен онлайн война, като публикува унижаващи и клеветнически материали.

За него знам следното:
  • От Бургас е, на около 50 години.
  • Има жена и деца (има малка дъщеря, може би и второ дете).
  • В социалните си мрежи често се показва с много оръжия, карабини и ножове.
  • Публикувал е в групи като "некоректни майстори", че съм измамник, въпреки че никога не съм се занимавал с ремонти.
  • Аз работя като таксиметров шофьор и развивам своя канал в TikTok под името Darth Grey (Darth William).
  • Сътрудничи си с Радослав Баросов от Казанлък, който е известен с участието си в Съдебен Спор (епизод 1116).
  • Същият Баросов е в медиите и е разследван за пренабиване на номера и изнудване на граждани с фишове за скорост.
  • Същият заплашваше Ивелин Михайлов от ПП Величие.
  • Същият преби жена си Мария и любовницата си Ана Здравкова, а баща си Краси от БАРОСОФТ прати в гроба и му придоби имотите.
  • Майка му е учителка в Бургас, казва се Камелия.
  • Лятото караше катафалки по морето и оттам се знае с Димо Димов и са приятели.
  • Двамата са битови алкохолици.
  • Убеден съм, че това е акт на отмъщение от тяхна страна.
Тези клевети и лъжи ми навредиха сериозно и ми пречат да се развивам. Въпреки че имах намерение да открия собствен бизнес, заради мизериите, които ми правят, това става почти невъзможно.

Моля, ако някой има информация за местоработата му, роднини, жена му, родители или какъвто и да е начин за връзка с него или семейството му, да се свърже с мен в лични съобщения.

Цялата информация ще бъде използвана единствено за целите на докладване на случая в полицията.

Благодаря предварително на всеки, който помогне!

Пишете коментари тук или се свържете с мен на лично съобщение във форума, или в ТикТок @DarthGrey02, където ще ви дам и телефонен номер да говорим.

Изображение
Tisharev-AUTO | Stara Zagora
д-р Иван Салабашев , Stara Zagora, Bulgaria
089 396 7505
Публикувай отговор