Любима кола
-
- Потребител
- Обратна връзка:
-
- Потребител
- Обратна връзка:
е хубaво де чувaл ли си зa aвтомобилнa компaния Мaйбaх ? или Брaбус ? Товa сa поделения зa тунинг кум мердецес кaкто AМГ и Кйонинг нaпример. A Мaйбaх е концепция зa супер луксозен aвтомобил рaзрaботен нa бaзaтa нa флaгмaнa С-клaс. Двигaтел нa С600, Ходовa чaст нa С600, нaмери снимки от вътре и ги срaвни с един С600. кифлa
ето ти УРЛ дa рaзгледaш
http://mobile.de/SIDovf-7RR7-YcGl6vL.sC ... 1136700506&
ето ти УРЛ дa рaзгледaш
http://mobile.de/SIDovf-7RR7-YcGl6vL.sC ... 1136700506&
-
- Потребител
- Обратна връзка:
- Com_Keen
- Потребител
- Обратна връзка:
Преди да се обиждаме, няколко уточнения! Знам много добре, че Брабъс е поделение за тунинг на мерцедесите, знам, че Майбах-а е производство на мерцедес и е на базата на S-класа-та. Но бъди така любезен да отчетеш факта, че от обикновената S-класа до Майбах разликата е от земята до небето и от S-каса я е останала 1/4 я не...! Че те и на външен вид нищо общо нямат! За оборудването да не говорим!
Това е все едно да ме убеждаваш, че шкодите са фолксвагени...
S-classСега ми кажи че си приличат с Майбах-а от по-горе...
И още нещо - между S-500 и S-600 има разлика... By the way, Майбах-а отдавна не е концептуален! Кифла
Това е все едно да ме убеждаваш, че шкодите са фолксвагени...
S-classСега ми кажи че си приличат с Майбах-а от по-горе...
И още нещо - между S-500 и S-600 има разлика... By the way, Майбах-а отдавна не е концептуален! Кифла

- HoCuS
- Потребител
- Обратна връзка:
- zm
- Потребител
- Обратна връзка:
-
- Потребител
- Обратна връзка:
- angel
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Ок. ама само да се изяснимСтига бе! Шаиена е грозен! Карай, че е Порше...
Пък тез S-класи не ви ли писнаха? То май само аз нямам такаваДай нещо по-нестандартно... Днес си видях един пич с Maybach във варна...
1.Porsche Caynne Turbo да е грозно!!!!???
2.В България няма Maybach поради простата причина - цената му е
"само" 360хил.ЕВРО от сигурен източник (сп."BEAUTY" ЮНО/ЮЛИ 2004 НА СТР.150)
- Com_Keen
- Потребител
- Обратна връзка:
1. Да! Грозно е!
2. Има Майбах, видях го със собствените си очи! И цената съвсем не е пречка! В БГ има предостатъчно богати хора които да си го позволят, вервай ми! Един S-клас със всички екстри е окло 250 000, така че що да няма Майбах, като има хора с по 2-3 S-клас-и. Не си ходил скоро в София или Варна, затова така мислиш. Щте ти се завърти главата... То са едни Бентли-та едни неща...
2. Има Майбах, видях го със собствените си очи! И цената съвсем не е пречка! В БГ има предостатъчно богати хора които да си го позволят, вервай ми! Един S-клас със всички екстри е окло 250 000, така че що да няма Майбах, като има хора с по 2-3 S-клас-и. Не си ходил скоро в София или Варна, затова така мислиш. Щте ти се завърти главата... То са едни Бентли-та едни неща...
- Otherside
- Потребител
- Обратна връзка:
ха, остай софия, варна...ходи на слънчев бряг лятото да ти паднат очите! тва жълто ламборджини диабло и порше 911 турбо(не помня къв цвят беше) паркирани едно до друго не се вижда всеки ден! Тва пред глобуса S класите бледнееха направо! И хората се насъбрали, цяла тълпа, да се снимат с колите 

Недей да береш яд, само не забравяй.
- Com_Keen
- Потребител
- Обратна връзка:
Тез колички по какво на бас, че са били със софииски номераOtherside написа:ха, остай софия, варна...ходи на слънчев бряг лятото да ти паднат очите! тва жълто ламборджини диабло и порше 911 турбо(не помня къв цвят беше) паркирани едно до друго не се вижда всеки ден! Тва пред глобуса S класите бледнееха направо! И хората се насъбрали, цяла тълпа, да се снимат с колите

- Tashek™
- Модератор
- Обратна връзка:
с тая разлика, че съм виждал и доста чужденци, които да се снимат с коли с БГ регистрация. Отдавна не е верен "мита", че чужденеца е богат. Знаеш ли, че една от най- хубавите т.нар. кратки серии на Mercedes, със тунинг на Лоринзер е произведена само в 10бр. за света. И познай - 8 от тях са в БГ...no commentCom_Keen написа:Тез колички по какво на бас, че са били със софииски номераOtherside написа:ха, остай софия, варна...ходи на слънчев бряг лятото да ти паднат очите! тва жълто ламборджини диабло и порше 911 турбо(не помня къв цвят беше) паркирани едно до друго не се вижда всеки ден! Тва пред глобуса S класите бледнееха направо! И хората се насъбрали, цяла тълпа, да се снимат с колитеА за снимките нямам думи... Това е само белег на бедността на нацията ни
да ти прави кеф да се снимаш със готина кола, която ЗНАЕШ, че никога няма да е твоя
п.с. и на запад има бедни и то много повече от нас... да не говорим, че там тъпанарите са много повече и кухите лейки "заставащи да се снимат до хубавата кола" са доста повече...
- Com_Keen
- Потребител
- Обратна връзка:
Като цяло идеята да се снимаш редом с някоя лъскава ламарина не я възприемам, но няма значение. Относно мита,че чужденеца е богат - може и да няма пари да си купи Ламборджини, но ше има за един съвсем сносен НОВ Фолксваген да речем, или Рено, или нещо такова. Докато в България колко процента от хората могат да си позволят нова кола, която да сменят след 5-6 години?! Проблема е, че в българия има едни няколко стотин човека, които имат страшно много пари, и останалите 7 милиона карат трошки и се чудят как да оцелеят! Ей това е бедността на българина! Но това вече е една съвсем друга тема!Tashek™ написа:с тая разлика, че съм виждал и доста чужденци, които да се снимат с коли с БГ регистрация. Отдавна не е верен "мита", че чужденеца е богат. Знаеш ли, че една от най- хубавите т.нар. кратки серии на Mercedes, със тунинг на Лоринзер е произведена само в 10бр. за света. И познай - 8 от тях са в БГ...no comment
Има го и другия момент - просто хората на запад са дорасли до идеята, че не колата прави човека, което в татковината май е така - като почнеш от мутрата с мерджана и стигнеш до 18 годишния келеш, каращ 18 годишна Вектра и мислещ че е много готин. Имам познати които живеят в Германия и съвесем определено имат пари за да си купят мерцедес или БМВ, но карат една Лагуна, защото са преценили, че им върши работа, а освен това най-добре отговаря на имиджа им - средностатистическо семейство! А не турбо-гъзари!На такива хора на запад се гледа не с възхищение или като пример на подражание, а като на проява на лош вкус... И това ние отказваме упорито да го възприемем...
-
- Потребител
- Обратна връзка:
искам да кажа, че тея дето ги гледате с S-class мерцедесите по улиците в България НЯМА такъв, който да струва 260 000 ... просто хората тука си ги купуват на старо или крадени с връзки за много по-малко пари. За Германия хората не си купуват скъпа кола, понеже точно БМВ и Мерцедес (също и порше)... та техните двигатели не са като на нормалните коли (1.8, 2.0), доста високи, а данъците им са страшно високи, тъй че защо човека дето си бачка да не си спести парите и да си кара евтината количка? И не мога да разбера какво е това мнение, че хората със скъпи коли са турбо-гъзари ? според мене някой дойде от Нова Загора с някаква намазана Голф тройка надуе музиката - ми тва си е чист селянин. Com_Keen каква й е проявата на лош вкус да караш БМВ със всички екстри ? какво положение трябва да имаш за такава кола ?