Те ни смачкаха....всичко за този мач го коментирайте в новата тема...
довечера предстоят мачовете от Група Д, да видим там дали ще има изнезанади или разгроми. Лично аз мисля, че Чехия ще направят с Латвия нещо подобно на това снощи
С патладжан, пипер и домати ще си правя цял живот салати...
Tito_A написа:Ами както се вижда май досега сме най-слабите от всичките отбори,дори и гърците вече не можем да бием.
Прав си!!!!!!!!!!! че само нашите се осраха.
ами то и преди да почне европейското не можехме да ги бием!
Гърция 2:0 България
Аз ако отпаднем вече минавам за гърците
Видяхте ли как съдиите пак ощетиха балканските отбори. Говоря за Англия - Хърватска. Втория гол за англичаните беше след игра с ръка и всички видяха с изключение на съдията.
Тая вечвр ще разбием тъпите датчани,те ще ни подцанат и тие ще ги изтупкаме много здраво!!!А за Франиця нямам думи,хубаво че садийте си затварят очите и не виждат игрите им с ръце
DooM написа:Видяхте ли как съдиите пак ощетиха балканските отбори. Говоря за Англия - Хърватска. Втория гол за англичаните беше след игра с ръка и всички видяха с изключение на съдията.
Наистина имаше игра с ръка, но не можеш да отречеш, че англичаните играха добре.
Англичани Чакайте мача не беше ли Франция - Хърватска,а Англия игра с Швейцария и ги напука 3:0
По-добре напушен да летя,
от колкото пиян да пълзя.
Упс Грешка. Франция -Хърватска имах предвид. Англичаните си играха добре наистина срещу Швейцария. Дано нашите тая вечер не ни разочароват пак Трябва да ги бием тия копелета, доста са добри, но се надявам да ни подценят след това 5:0
Ами вие не чухте ли ко каза трениьора на Дания.Казва,че ние сме играли много добре в първото полувреме с/у Швеция обаче те ни намерили слабото място (защитата) и ни победили.Не трябвало да се подценяваме,но се надявал днес отново да направим същите грешки в защита както при шведите.Тъй,че хич не ни подценяват.Аз мисля,че ще паднем колкото и да ми се иска обратното.
По-добре напушен да летя,
от колкото пиян да пълзя.
нащи футболисти са добри,ама при атака хвърлят много усилия и после ги мързи да се връщат и това се оказа фатално при мача ни с Швеция.Не може само 3-ма защитници да опазят вратата ни.Ся с Дания нашите ако пак се отнесат така несериозно направоо...Дано да са поработили на тренировка в защитен план,щото Дания така ще пробва да ни атакува-на контра.Май пак ще се усерем,но дано да стане така най-добрата защита е нападението(а нащо никак не е слабо ако сме на 100%)