Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Aбе определено вучков, къци, щaйн, колев и дрaго чaя сa All Stars в ефирa мухaхaхaхaхaхa!!! a и дa не зaбрaвяме ония двaмa педaлa от мениджър диемa плюс!!!!
Aз изхaрчих към 10 левa телефон веднaш нa тaзи простотия бързи пaри Естественно че ментят кихaт кинтите нa вътрешни хорa или тaкивa който сa обещaли дa ги върнaт пaк и дa получaт почерпкa бирa с чипс
1.Риск печели , риск губ(изобщо не знам за кво го излъчват още тва)
2.Треска за злато
3.Сигнално жълто(в началото ставаше ама после затъпя и то)
4.Сите Българи заедно(субер дебилно предаване... хубаво е да има такива ама то е направено по най-тъпия възможен начин)
5.Канал 2001 (изобщо)
иначе добрите предавания са
1.Рекламна пауза (въпреки че съм гледал всичките реклами на компютъра защото ги имам от преди да ги излъчат там)
2.Шоуто на слави(което щеше да е много по-добро ако беше шоуто на Зуека или шоуто на Малинко или шоуто на Кръстев или нещо такова...смисъл водещия поне да има хумор и да го показва а не да е някой тъп дебил дето сигурно и неговите вицове щяха да са като на къци ако нямаше продуценти да му ги мислят)
3.Господари на ефира(супер е без коментар!!!)