Имате ли татуировки
- Tashek™
- Модератор
- Обратна връзка:
Имате ли татуировки
Интересно ми е кой от потребителите има Tattoo, къде и какви и имат ли значение!
Аз лично имам две от дясната страна на гръдния кош(на перките дето се казва) и са китайски поговорки. Едната гласи "Не е лошо да отстъпиш, нали после ще сечелиш от това", а втората "Най- мъчно е да се отървем от дребните душици"....
Аз лично имам две от дясната страна на гръдния кош(на перките дето се казва) и са китайски поговорки. Едната гласи "Не е лошо да отстъпиш, нали после ще сечелиш от това", а втората "Най- мъчно е да се отървем от дребните душици"....
- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
нямам татус
ама мсиля скоро време да си направя един на гърба по гръбначния стълби на раменете.Преставлява един хърбав дракон ,който е разперил крила ( на раменете ) и главата му е там , а опашката му стига почти до края на гръбнака .Гледах го в един саит на едно бг студио , ама забравих къде беше иначе щяхда сложа картинката

ама мсиля скоро време да си направя един на гърба по гръбначния стълби на раменете.Преставлява един хърбав дракон ,който е разперил крила ( на раменете ) и главата му е там , а опашката му стига почти до края на гръбнака .Гледах го в един саит на едно бг студио , ама забравих къде беше иначе щяхда сложа картинката

s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
- gerdjikov
- Начинаещ
- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка:
- Zac
- Старо куче медалист
-
- Потребител
- Tashek™
- Модератор
- Обратна връзка:
имаше, но той лежи на стари лаври и си мисли, че ако кара както преди ще е все така(няма да му казвам името, който има познания ще се сети). Сега Дългия(пак няма да казвам името, за да не звучи антиреклама) се опитва, но не може да се мери с Каската, защото пича се старае и е много етичен с клиентите, не го мързи и не отказва, независимо дали има работа или не е виждал дъщеричката си цял ден...NaKiTo написа:Не е нaй-добрия aмa нямa знaчение имa един по добaр
- Zac
- Старо куче медалист
Да аз съм.BlizZzarDa написа:Ти ли си брат на Каската - а че е най-добрия - вярно е. В града никой не може да му каже нещо, а и не само в града...Zac написа:Ще си правя и най-хубавото е че брата ги прави.Малко рекалма:Татоо студиото е в Битовия комбинат![]()
![]()
п.п.На 2-рия етаж![]()
В момента е най-добър в СтЗ, а в цяла Южна Бърлгария е един от най-добрите.Имаше и друг за които Tashek каза само, че той си праща клиентите при брата(по собствени причини).Та за самите татуировки.Аз ще си правя на плешката най-вероятно.Само че още не съм си харесал нещо конкретно

-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- Tashek™
- Модератор
- Обратна връзка:
-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- SimonseN
- Модератор
- Обратна връзка: