Кое е най-лудото нещо което сте правили?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
System

Кое е най-лудото нещо което сте правили?

Мнение от System »

пишете ако сте имали интересни случки луди преживявания и т.н.

примерно аз определям като лудо когато се бях качил за пръв път на самарското знаме ..яко адреналин ама и доста рисковано!!!
System

Мнение от System »

е то тогава сме много :) колкото за 5 лудници!!!!!
Аватар
Heskey
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Heskey »

най-лудото нещо в живота ми още не съм го направил....а това дето съм правил досега.....незнам, ако се сетя ще напиша :P
С патладжан, пипер и домати ще си правя цял живот салати...
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

ами доста са бре , ама са такива малки - секи ден при мене става няква лудница -иначе по такива неща които сам правил е да варвя по външния парапет на прозорците дето е на нашия етаж - тва беше ацката тръпка 8O иначе имам голям мерак да скоча от аспаруховия мост във Варна ( с бънджи).Миналата година щях но насрах на края и не можах :oops: но казах следващия път като отида там ще скоча двапати
п.с. незнам дали влиза в класацията толкова- да са напукам и да пия толкова много и то почти през цялото време , че една седмица да ми се губи 8O
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

хaхa смешнa темa, зa 26 години .. беднaтa ти е фaнтaзиятa кaкво съм вършил. Все пaк .. по темaтa ... не знaм, достa луди нещa съм вършил през животa си ... то мaй целия е тaкъв aмa кaкто и дa е.
System

Мнение от System »

http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=10635

:lol: :lol:
натъкнах се случайно еи сега ама има бая семшни случки ако са верни де
System

Мнение от System »

тва тоз май се преструва :) ама най ме кефи оня дет напикал оназ жена
Аватар
vandala
Потребител
Потребител

Мнение от vandala »

най-лудото нещо което съм правил е скок с бънджи!!!!!!!!!! :D
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

ха-ха срам ме е или ще прозвучи като самореклама :D
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Ами доста неща, ама сега се сещам за това:
Като бах малък тръгнахме да се катерим по кариерата която е над железник /вижда се като си отива на път към баните ще като се влиза в големия железник/
Та искахме да се качим най горе, ама тя е направена на стъпала, и за да не се катерим толкова избрахме една почти отвесна скала още в подножието на кариерата и тръгнахме да се катерим без никакви подходящи средства само 2 бутилки с вода .Скалите са ронливи като халва /много стари явно/ и стигам аз до върха, на един метър и съм горе, а моя приятел по средата.Добре ама нито аз нито той не можем да продължим.Просто нямаше за какво да се хвана, преди я някой корен я за някоя по здрава скала.Той се върна доло, но аз нямаше вече как да се върна, стоя на края на скалата върху 2 клатещи се под краката ми камъка и гледам доло ограмните блокове скали...за момент целия ми живот до тогава мина пред очите ми, след това спрях да мисля, метнах чантата която носех отгоре на скалата скочих колкото мога по нагоре и успях да се изкача на косъм.И днес не мога да си обясня състоянието в което бях тогава.Също и защо въпроса беше на живот и смърт?Скачам и се хващам за нещо, или падам доло и...?Защо не чаках да дойде моя приятел отгоре да ми помогне да се изкача?Не знам, не мога да обясня действията си :roll:
Това е можеби момента когато съм бил най близо `до ръба`
Публикувай отговор