Локална мрежа - програми и документации

Задавайте Вашите въпроси за Help and Support относно всички версии на операционната система тук.
Публикувай отговор
Аватар
Dail
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Локална мрежа - програми и документации

Мнение от Dail »

Така, значи ще правя локална мрежа от 5 човека
като при 1 (при мен) ще е интернета а аз го давам на останалите.
Как е въпроса ми ? като махмен Internet Connection Sharing защото е боза. VPN-a ще свърши ли работа ? Ако да... какви програми да използвам с него. Ако не... какво ще ми предложите ?

Трябват ми програми за измервания на интернет и локалния трафик който минава през мен.
Кой кога какво от къде е теглил (без защо :))
Как да огранича трафика на всеки по отделно да не качва повече от зададено от мен...
Изобщо всякакви добри програми които са ви направили впечатление за локална мрежа + интернет ще ви бъда благодарен ако кажете и разкажете за какво става въпрос.

Операционната ми система е Windows XP
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

Аз лично карам с Wingate но там наяма ограничаване на скоростта
(на мен не митрабва другия комп е на 2см. от мен )
та VPN-a не съм го разглеждал как точно работи но няма ограничаване в скоростта за това се прави с допълнителна програма
ограничаването
Аватар
wiSHmaKeR
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от wiSHmaKeR »

VPN върши идеална работа, но пред него предпочитам sFTP... това и ползвам в офиса.
Аватар
Dail
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Dail »

JIVODER: за ограничаване на интернета ще използвам засега Bandwidth Controller ако не намеря нещо по-добро.
WISHMAKER: обясни ещо повече за това, какво е що е как се използва за какво се използва как работи под какви OS.

П.С. това да не е този фтп сървър за който бях чул че е като фтп сървър само че примерно в единия компютър има някой филм и от другия компютър може да гледа този филм директно без да го тегли - за FTP става въпрос.
Аватар
[X]RAVEN
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от [X]RAVEN »

CCProxy мисля че се казваше програмката за Windows дето бая я бяха прехвалили някъде че имала всичко: ограничаване, NAT... и отнемала малки системни ресурси - може да пробваш с нея!
Човек се учи докато е жив и пак си умира тъпунгер...
Аватар
jaredharet
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от jaredharet »

Dail написа:JIVODER: за ограничаване на интернета ще използвам засега Bandwidth Controller ако не намеря нещо по-добро.
WISHMAKER: обясни ещо повече за това, какво е що е как се използва за какво се използва как работи под какви OS.

П.С. това да не е този фтп сървър за който бях чул че е като фтп сървър само че примерно в единия компютър има някой филм и от другия компютър може да гледа този филм директно без да го тегли - за FTP става въпрос.
Bandwidth Controller неограничава скороста на данлоуд а целият трафик към IP-то аз ти препоръчвам Netlimiter
Публикувай отговор