"...I see dead people!" :)

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
wiSHmaKeR
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

"...I see dead people!" :)

Мнение от wiSHmaKeR »

Сещате ли се за онова филмче, в което един човечец обяснява на психиатъра си, че вижда мъртъвци. А след това един от духовете, които са разни сладки мадами бутва към него кутия с пури.

Имах това филмче преди доста време, но сега не мога да се сетя как се казва и откъде мога да си го намеря. Ако случайно някой се сеща ще му бъда благодарен.
Аватар
x6x
Потребител
Потребител

Мнение от x6x »

Имам спомен за тази реплика от тези филми:
Ghostbusters 1984
Truly, Madly, Deeply 1991
The Sixth Sense 1999
Дай повече подробности,че ме заинтригува.
Сещам се ,че съм го чувал и другаде.Много подробно ми обясни ,и ще се сетя.
Аватар
DooM
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от DooM »

Аз се сещам и за Страшен филм 1, когато Шорти се беше напушил
”DOOM shall never die, only the players.”
Аватар
Swifty
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Swifty »

WiSh определено филма е Шесто Чувство с Брус Уилис :D
Аватар
wiSHmaKeR
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от wiSHmaKeR »

Благодаря на всички ви. Ще се постарая да поразгледам тези от филмите, които не съм гледал.

x6x поиска подробности, затова ще разкажа накратко сюжета (доколкото си го спомням):
Човека бяга, като непрекъснато вижда около себе си духове. Те разбира се не са страшни, но по лицето му е изписан ужас. Влиза в една сграда и започва да припка нагоре по стълбите. Различни врати се отварят и от тях се подава по някоя мацка духка (ако мога така да нарека женски дух ;)). Продължава нагоре и най-накрая стига до последния етаж, където има един коридор. От различни врати отново се подават разни хубавици, а той подскача като опарен при вида им. Накрая стига до една врата и чука по не нервно, докато психоаналитика му отвари. Влиза в стаята и на пръв поглед няма нищо, оглежда се холерично и сяда на стола, очите му са много уплашени. Тогава психоаналитика задава въпрос какво му става, че го търси по това време. Отговора съответно е "I see dead people!", казва го шепнешком. А след това отново се оглежда и в цялата стая е пълно с мадами, а една дори е отпуснала краката си в скута на психоаналитика. Тогава пада от стола много уплашен и вижда, че под масата има една от духките която отваря кутия пури и я побутва към него.

И понеже въпорсът е с повишена трудност, ще черпя с бира първия който даде верен отговор :cheers:
Последно промяна от wiSHmaKeR на Вто Сеп 07, 2004 13:18 pm, променено общо 1 път.
Аватар
DooM
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от DooM »

Samurai_ написа:
DooM написа:Аз се сещам и за Страшен филм 1, когато Шорти се беше напушил
То т'ва е пародията.
Много ясно, там доста се базикаха с Шесто чувство
Публикувай отговор