Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Голямо, мустакато и проклето...беше....сега е станала по-човечна...беше бременна и много се радваше, заместваше ни един час, но детенцето и умряло при раждането....горката жена...много кофти...недейте я напряга.
С патладжан, пипер и домати ще си правя цял живот салати...
тука почти всичките от тарговската е!Няма ли други хора от друго очилища е!Примерно аз съм от пмг-то нема ли други от там е.Знам за двама/трима ма малкот малко ми се струва за цялото даскало
nefelen написа:тука почти всичките от тарговската е!Няма ли други хора от друго очилища е!Примерно аз съм от пмг-то нема ли други от там е.Знам за двама/трима ма малкот малко ми се струва за цялото даскало
Аз завърших ПМГ-то през 2000/2001 учебна година.Бях А-клас(математика + англ. език).Ти кой клас ще си и кой ти е класен?
хехехех
ами аз съм ся 10 б ( математика и английски ) и класния ми е най най възможно якия Марти ( демек Мартин Мартинов ) суппер точен и извинява отсъствията на ишлеме ги извинява