МАN UTD Forever
В понеделник мача свършва 4-3 в по повечето случаи
Вие не сте ни конкуренция бе скапани ливърпулци,Гадните АРСЕНАЛ са ни конк,а спрете тях ,та тогава да си говорим за БОЙ!!!
x6x прав си че не сме ви конкуренция - на вас конкуренция са ви Тотнъм и Астон Вила за месатата в зона УЕФА, щот` не върви Ман Юнайтед да играят другото лято Интертото
Що ли имам чувството че Саха ще е резерва както и Rooney, НО в игра като е Роналдо и Нистелрой и Рио И Скоус и Гигс и Кийн и Смит Клеберсон и Г.Невил и ТИМ ХОЛАРД който си е супер вратар ... просто нямате шанс..
То и за Ливърпул ще са в игра: Dudek, Josemi, Carragher, Hyypia, Riise, Finnan, Xabi, Gerrard, Kewell, Cisse & Baros, така че не виждам вашия шанс къде е... евентуално пак да хванете равен 90+9 минута
Zac написа:Що ли имам чувството че Саха ще е резерва както и Rooney, НО в игра като е Роналдо и Нистелрой и Рио И Скоус и Гигс и Кийн и Смит Клеберсон и Г.Невил и ТИМ ХОЛАРД който си е супер вратар ... просто нямате шанс..
абе те тея не могат да бягат бе
станали на по 30 и кусур години и ще ми играят в "DREAM TEAM-а МAN UTD"
апък тоя роналдо най-мн да направи нещо като другия Роналдо(Реал)
LIVERPOOL FORCE
Уфф всички надъхани говорят и довечера излизат и правят един мач 0:0 язък дето толкоз глупости сте изписали, че за вратарите , че за защитата...нистелроой...