Аз незнам другия русия, нашия щъркел какви ги върши, хубаво, че съдията си затвори очите. Хем му се е случвало дузпа+картон в началото на мача, точно срещу тоя отбор, точно на него...и пак....
С патладжан, пипер и домати ще си правя цял живот салати...
Оле тва ли беше славния Liverpool, разбит.Цяло първо полувреме бяха спектатори... Роналдо тръгне и половината терен го няма... тва беше с слабата форма на Ман.. а отностно резултата тряяше да бъде 3-4 :0.А Рио както винаги стена ...
Това беше адски логично неиздържания мач. Първо, чистата дузпа срещу нас, която така и не разбрах защо не я свири съдията...после едно леко временно превъзходство на Манчестър...отново грешка в нашата защита и 1-0.....автогол...и после ъгловия дето си беше повече аут дори от дузпата дето не я свириха в началото...и пак тоя лигльо Силвестре извади късмета...мача трябваше да свърши 1-1 според мен.
Ама естествено сега....феновете на тва посредствено отборче...много ясно, че ще кажат, че са ни разбили...че са ни смачкали...че са се подиграли с нас....ама то е нормално за тях да изкарват малките неща голяма работа...просто защото Манчо Юнака не може да направи нищо значително
Спомни си гредата на Роналдо, онова което мина покрай гредата на Нистелрой и онова ваше чудо Сисе... А и ако победата над Ливърпул е незначително постижение то тогава вие тряя да сте супер незначителен отбор ама щом казваш...
Anubis написа:Много статични бяха Pool... а и с тези детински грешки отзад... това беше най-малкото с което мажеха да се тръгнат
Ейтва е истината... фактите сами говорят по себе си..
Не казвам, че незначително....но не блестеше...имам предвид, че не се ни "разбили", "размазали" или как точно се изрази не помня. Мачът си беше полу-равностоен с доста съдийски грешки...и понеже нашата защита напоследък (а и по принцип в тоя състав) хич я няма, вие успяхте да победите.....надиграхте ни....но беше смешен мач
Heskey написа:Не казвам, че незначително....но не блестеше...имам предвид, че не се ни "разбили", "размазали" или как точно се изрази не помня. Мачът си беше полу-равностоен с доста съдийски грешки...и понеже нашата защита напоследък (а и по принцип в тоя състав) хич я няма, вие успяхте да победите.....надиграхте ни....но беше смешен мач
Добре като цяло мача беше почти равностоен, но първото полувреме ви разбихме А мача беше супер.. скоро не бях гледал по интересен с участието на Манчестър