BIG BROTHER AGAIN

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
sunshine
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от sunshine »

/Off: Тия данъчни биха ни взели всичко ако могат, същата схема се разиграва напоследък и с осигурителите.... На никой, който упражнява свободна професия не му е леко. Но пък се изкарват парички ако блъскаш, спор няма 8) 8)

Вече по темата: Може би е най-добре все пак Здравко да вземе парите. Зара - не че нещо, ама хич не ми се струва, че ги заслужава. Малко инфантилна ми изглежда на моменти. Но пък в други моменти оценките й са завидно зрели. Честно казано, никой от тези тримата /Здравко, Виктор, Зара/ не мога категорично да избера за свой фаворит. :? :?
Аватар
MasterCop
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от MasterCop »

Ами започни да ги елиминираш по обратния ред - Зара е хлапачка, която ще пропилее парите за глупости и открай време ми писна да и слущам досадното цвърчене. Док е скучен като верея.тв, има си пари и няма как да фаворит - нагаждачеството му помогна да не бъде номиниран и да се задържи до сега! Остава Здравко, който ако вземе парите и Христнина почне да му се дуе ще и бие шута и ще запраши с новата си яхта накъдето му видят очите. Тя досега не разбра ли, че това не е мъж за цял живот!
Big_Brother
Потребител
Потребител

Мнение от Big_Brother »

някой от вас изпращал ли е SMS-и,и ако е-по колко и за кой
Big_Brother
Потребител
Потребител

Мнение от Big_Brother »

Как ще коментирате скандала между Зизу и Кристина?Според мен и двете имат право.
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

Big_Brother написа:Как ще коментирате скандала между Зизу и Кристина?Според мен и двете имат право.
Христина се оказа една болезнено ревнива жена. За съжаление се оказа и не много умна. Вместо да се държи на положение и да подкрепи Здравко взе да разиграва разни сценки. Като я гледам как се държи Здравко няма да я изтърпи. Пък Зизу има акъл в главата. Държи се с достойнство и знае че един мъж се задържа не с дете а с поведение. Пък най добре и с двете. 8)
Gufi
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Gufi »

еми за случката с христина и зейнеб - христина се държа адски нагло и вече се мисли за жена на здравко и се наду кат паун в размножителен период.много тъпо беше това което направи и се съмнявам здравко да се задържи дълго при нея...
Аватар
kemi
Новак
Новак

Мнение от kemi »

Аз донякъде оправдавам поведението на Христина, защото Зейнеб много добре знаеше какво е положението около Здравко, знаеше, че историята с бебето не е измислица и въпреки това в къщата се държеше по начин, който въобще не подсказваше това. А и за една бременна жена, чиито хормони "хвърчат" и т.н., не е много приятно да гледа как друга жена постоянно флиртува и се закача с бащата на детето й и бъдещия й съпруг.
Аватар
sunshine
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от sunshine »

Съгласна съм, че да се наблюдава всичко, което случва със Здравко /и да се слушат историите му включително :twisted: / сигурно е доста дразнещо за която и да е жена, която иска да се обвърже с него като съпруга. Но: 1.Здравко сам създава предпоставки това да му се случва. Тези /в случая Зизу/, които използват добронамереността и набезите му към нежния пол не са виновни. и 2.Колкото и да е раздразнена Христина от поведението на Здравко и околните, НЯМА ПРАВО ако е достатъчно умна и интелигентна жена /тук момчетата сигурно ще кажат, че последната фраза е невъзможна и абсурдна - не стига че жена, ами и умна, че и интелигентна, ама айде :twisted: :twisted: / да се държи по този начин в такъв момент.
В този момент ако тя наистина държи на Здравко, въпреки безумните му лъжи, истории, жени и т.н. и след като е показала пред цяла България намерението си да му роди дете, тя е длъжна да стои зад него, да го подкрепя и да направи всичко възможно той да изглежда колкото може по-симпатичен и достоен за уважение от публиката. Само по този начин тя би могла да му помогне да спечели повече гласове в своя подрепа. А тя направи точно обратното - дори и да му симпатизираш, в един момент си казваш - за какво да гласувам за него - тая тъпачка после да му изхарчи парите. Доста тъпо се получава, не мислите ли.
И ако достойно беше приела ситуацията, после като излезе от къщата и са си само двамата - ако ще да го направи на салата - нейна работа. Но в такъв решаващ за любимия ти човек момент, никога не трябва толкова слабохарактерно и егоистично да се предадеш на ревността и да го излагаш пред цяла България. Пък себе си как излага тая Христина, думи нямам.
Една жена на нейната възраст трябва да се е научила да владее положението, поведението си и най-вече да демонстрира превъзходството си над съперниците. Тя трябва да умее /макар и само като на театър/ да се усмихне и да каже, м**ната му, станалото станало, аз си го обичам такъв какъвто е, искам го и ще го подкрепям независимо от това, че някаква вчерашна п*кла като Зизу го сваля. Той не поддаде - това е от значение. А тя какво направи - селска разправия, че даже и по телевизията - не, просто нямам думи. Това не е просто обич или ревност, това е болезнена параноична ревност.
Освен това Здравко съвсем не е единственият мъж, който да флиртува с други жени, когато "жена му" е бременна. Това може само да я мотивира да изглежда по-добре, по-секси независимо от килограмите и т.н. И разбира се да калява волята й. За всяка връзка трябват компромиси. Особено ако искаш желан мъж до себе си. :lol:
Аватар
kemi
Новак
Новак

Мнение от kemi »

Според мен Зизу определено не е без вина за заиграванията м/у нея и Здравко - все пак се изискват двама души за това. Тя трябваше да прояви малко интелигентност, след като знаеше как стоят нещата отвън и че на Здравко са му меки капачките и да не прекалява с инфантилния си флирт... Христина че е ревнива - така си е, но тя се намира в трудно не само физическо, но и психическо състояние и просто реагира на срещата доста емоционално. По-добре ли беше да прояви лицемерие пред цяла България? По този начин тя показа, че не я интересува много дали Здравко ще спечели 200 000лв, защото с поведението си може и да му навреди. В никакъв случай не оправдавам Здравко за отношението му към Зизу, както казах за това за нужни двама, но той много пъти й казваше: Стига! Престани! Остави ме! и въпреки това тя продължаваше...

Все пак се надявам Здравко да вземе парите или в краен случай Виктор.
Дано само не е Зара, защото тя е срам за момичетата/жените в България :?
Аватар
NightWolf`
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от NightWolf` »

Явно темата BigBrother е завладяла доста хора, наистина стана най-коментираното шоу, само че на мен лично ми стана адски тъпо вече нещата ми се струват че вървят по предварително подготвен сценарий, някаде четох че Ники Кънчев лятото бил в хотела на Здравко.Също ми е някак си непонятно смисала да правят участниците излезнали от шоуто медийни звезди за 2-3 седмици.Стойка щяла да гостува при Гала, дреме ми през ...., Тишо ходел с Венета Райкова, ебати глупостите.Замисала на шоуто е готин, но просто в България не е мястото за такова шоу, организаторите казват че едвам събрали 200000 за наградния фонт, ами че те от sms-те незнам за каква сума става въпрос, отделен е въпроса с рекламните продукти BigBrother, всяко второ лапе има такава фланелка или шапка и имам чувството че аудиторията ми вече остана напълно от деца, идолите на децата вече са героите от BigBrother, какви идоли само?!?Това си е лично мнение в началото немога да открека че го гледах редовно, но само 2-3 седмици!
Now the magic has gone
Big_Brother
Потребител
Потребител

Мнение от Big_Brother »

според мен Христина не е сторила нищо лошо,а Зейнеб е нагла да отива да и носи подаръци,а със сигурност Зара или Здравко ще вземе парите
Аватар
sunshine
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от sunshine »

я, кажете как са процентите с подкрепата :roll: :lol:
ако има информация, де :wink:
Аватар
kemi
Новак
Новак

Мнение от kemi »

Виктор 10.99% (957)

Здравко 44.50% (3878)

Зара 44.51% (3875)

Борбата м/у Зара и Здравко е безмилостно жестока :wink:
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

Стискам палци за Здравко Ще гласувам за него накрая
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

kemi написа:Виктор 10.99% (957)

Здравко 44.50% (3878)

Зара 44.51% (3875)

Борбата м/у Зара и Здравко е безмилостно жестока :wink:
Верно? Аз да взема да гласувам за Здравко, щот... 8)
Публикувай отговор