DaChamp написа:DeathLord написа:то имаше един документален филм .. на фтп-то ...
IMAX - Moon Conspiracy . е тва след като го гледах тотално си промених мнението за тея тъпи лъжци !
вече го няма на фтп-то можеш ли да ми дадеш линк да си го дръпна от нейде другаде

http://www.kolibka.com/2.html >> загадки >> Conspiracy Theory: Did We Land on the Moon? ами има още много ...
колкото до знамето .. е недей така бе има соларен вятър ... но за да има соларен вятър трябва да има слъ4ево изригване ... вероятността това слънчево изриване да се случи точно тогава когато са на луната е 1/1000000000000000000000 да не говорим че ако се случи хем щяха да го забележат... а и изобщо нямаше да могат да са върнат на земята щото .. радиацията на соларния вятър е 100000 пъти по голяма от радиацията която може да съществува на земята .. ся сигурно ще се питате при соларния вятър как не сме умрели от радиация ми отговора е че се отблъска от магнитното поле на всяка планета .. а планета е парче земя което е гео активно ... тоест земята и вси4ки други планети а и някои спътници (Титан н стъф) имат магнитни полета но луната .. няма следователно няма да отблъсне соларния вятър и това изключва факта че знамето се вее от соларен вятър а вече наистина няма от кво друго да се веее
да не говорим за монтажите на снимките които се виждат..
да не говорим за пробния летателен апарат който е пробван в атмосферата и едвам едвам се управлява там ясно че ще е по лесно управлението но на видето да ми каца перпендикулярно надолу ..
също записите дето са правени като са забавени х2 .. като се забързат х2 тоест да стане нормално се вижда как има огромна гравитация равна на земната ..
и начина по които колата изхвърля пръстта е точно с гравитация ~ 9.8
а и на мястото на приземяване на летателния апарат няма кратер което е не възможно при положение .. че енергията е ненормална и пробива асфалт .. на сичкото отгоре казват че почвата е пустинна .. а оставят отпечатаци .. от подметки дрън дрън нийл армстронг пед*ераст
много се разписах ако ви е интересно вижте филмчето дано да е същото де но си мисля че е то ... аз доста гледах и много се интересувах и за тва ги знам тея работи
сега се сетих че това което гледах и имам е IMAX : Moon Conspiracy
но те филмите са идентични като изгледате тоя .. ако ви е интересно изгледайте и Can we still trust nasa & the truth behind moon landing ..
един под друг са на сайта по горе ...
едит : ето това съм гледал намерих го на фтп-то
http://ftp1.abc.tv/ftp17/Documentary/IM ... onspiracy/