Отиваш на работа с недоволство, защото всеки ден някаква нова простотия. Сградата е разделена на две, едната е административна част + телевизята, другата са бараките отдзад където е интернета, техниците и старите каси свързани с междинна врата. Новото 20 беше че служителите нямали право да минават през тази врата. След като се бях разкрещял ден с думите че тази заповед е малоумна и то пред този който я е измислил с аргументите че аз за да отида в интернет отдела за работа с клиенти трябва да обиколя цялата сграда, както и касиерката която ности оборота по същия начин ... на другия ден вече забраната не важеше за някой хора....

Копуват се разни финтилатори по 100 кинта бройката (на магазина се намират и по 12 лв ама както и да е).
Следващ куроз: В субота съощава бившото началство че ще идват да вграждат новата система. Съответно аз и колегата ми опънати там два дена, събота и неделя бачкаме, ходим обикаляме касите, в понеделник и вторник пък се мъчим с отдаличените каси. На нас за награда ни отрязаха заплатите, а на една там дето се появи за 4-5 часа в събота, бяха я накарали да пише някаква програма, то там един друг и я беше писал както и да е.
Та на нея дадаха 600 лв. хронорар, а на нас ни отрязаха заплатите с 450 лв.
Като питах защо никои нищо конкретно не можа да каже, т.е. имаше разни обвинения но всички те отпаднаха като доказахме че не са верни. Така или иначе пари не видяхме. Много други подобни куриози имаше ... напуснах ме и месец след това се отказаха близо 900 обоната на интернета.