БТК-ADSL бягайте от него!

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

tonyboy79 написа:АЗ съм на БТК и свалям от арена. Само модема дето забива и това ме дразни много ама поне с един рестарт и имам пак нет, а Верея нямам думи за тях. Поддръжката им е като на Епъл. (иронично) В София имах наблюдение над homelan към корпоративен клиент. Направо красота..... ееехх мечти мечти....
БТК-то си имат толкова недостатъци колкото и другите доставчици.
Ползвай Disable/Enable на лан картата от Device Manager това трябва да ти спести рестартите.
Аватар
tonyboy79
Потребител
Потребител

Мнение от tonyboy79 »

Благодаря ще пробвам. :)
TheDevil
Новак
Новак

Мнение от TheDevil »

Да добавя още един недостатък (макар че онези изписаните по горе почти не съм видял нещо от тях с изключение на рестартирането на модема, като той сам се рестартира, а не аз него, иначе тегля от арена, даунлоуда почти винаги ми е 250, каквато е тарифата, международния около 100 стига) е пренасочването на портовете ;).
И тука да питам казваха ми да се обадя на тоя там телефон, после пък ми казаха че там някакви патки били вързали незнаели к'во е тва порт, да съм прател е-мел ;), а на всичкото отгоре еМуле-то си върви, LowID ама върви :) та не съм се юрнал да се обаждам за пренасочване на портовете, ама ако някой вече е имал такъв опит може ли да доложи как се е справил все пак :).
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

@TheDevil - направо им пиши на мейла - любезно ги помоли да ти сложат адреса в DMZ зоната.
Аватар
chocho_stz
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от chocho_stz »

Защо да се бега от него?На мене ми казаха че се тегли със 1-2МБ от външна ? Това е много добре...
Counter-Strike 1.5
Аватар
Daffy_Duck
Потребител
Потребител

Мнение от Daffy_Duck »

Тъй си мислиш щото си гладен ... на мен обаче БТК са ми най-удачни понеже на мен не ми трябва даунлоуд и ъплоуд а ми трябва винаги да имам нет...това го нямах с верея и с ИГ (баси дебилите честно) ... та сега от 2 месеца не ми е спирал нета и всичко си върви нормално ;)
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Май като гледам основния им проблем са им DNSите, което се решава много лесно :twisted:
От самото начало съм с тях и съм повече от доволен.
Последно промяна от emzo на Сря Ное 28, 2007 21:01 pm, променено общо 1 път.
Аватар
chocho_stz
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от chocho_stz »

"Тъй си мислиш щото си гладен ... " - - > НЕСАМ!
Току що ядох БОБЕЦ :D
И със колко теглиш от външа ти ? Най-Много ?
Counter-Strike 1.5
Аватар
HyBRiD-X
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HyBRiD-X »

За да не отварям нова тема, ще драсна тук:
ОТВРАТЕН СЪМ ОТ БТК ADSL!
От 02.01. от 15:00 - 15:30ч. на работа съм без интернет, а работя със складово-счетоводна програма, който бачка само през VPN-а ни. Ха сега весели празници, дами и господа! Та "великия" доставчик вече 3-ти ден не може да си реши проблемите! Аз 3-ти ден само дето "пазя" офиса и гоня клиентите ни! :evil: За поддръжката им, така наречение BTK ADSL Support... нямам думи! Да се свържа с 070017111 сигурно е 100% по-трудно, отколкото да се свържеш с Всевишния, вЕрвайте ми! :evil: И да се свържеш, отговорът е все един и същ: "- Съжаляваме, г-не, по имаме проблем заради електроразпределителните дружества в цялата страна, извинете ни...!" и други такива дъра-бъра... На въпросите ми защо, аджеба, в офиса до нашия имат АДСЛ и в офис на около 500 м също, пак същатата песен - заради проблемите от електроразпр. дружества. Днес, ура! Модемът се свързал! Свързал се той... к*рец!!! Пингвам аз... всяка заявка минава през 212.39.90.60, няма значение дали пингвам към, примерно, abv.bg или yahoo.com! Звъня пак аз от сутринта и 8O :o 8O УРА, свързах се към 13:00!!! Питам аз за проблема 212.39.90.60 - познайте, пак електроразпределителните им дружества виновни! 3 дена без нет!!! Сега има да се надявам от БТК да дойдат да ми свършат в понеделник несвършената работа за 3 дена назад... разбира се, ако имам все пак интернет най-накрая!

Е*а ти славния доставчик, е*а ти и съпорта, е*а ти и обсужващия им персонал!!!

Та има ли някой на БТК АДСЛ с такива проблеми?
Че поне да зная да ходя ли в понеделник да им вдигам скандала "онлайн" в Пощата, ако все още нямам нет тогава... 8O :o 8O

P.S. Всъщност са 2 дена и половина без нет! :wink: Успокоих се поне малко! :lol:
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

От вкъщи вчера ми съобщиха, че и те предния ден са останли без нет (аз съм у София). Докладваха, че из цяла Стара Загора било някво такова положението. Не си само ти :!:
Аватар
HyBRiD-X
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HyBRiD-X »

@PoSSeSSeD, благодаря ти много за инфото!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Браво на БТК един път се омазаха ама за сметка на това напълниха гащите тотално.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Чакайте малко де, ако еди къде си няма ток е нормално да няма и нет.
Онзи ден у нас е нямало 8 часа ток.Аз съм си много доволен вече не знам си колко години от БТК.
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Е то не е казано, че всички нямат интернет, просто в тоя студ и тея снегове според мен тва са нормални проблеми. Аз знам, че голяма част от центъра са без интернет, защото имам роднина, който по работа обикаля доста магазини и от много места са се оплакали, че нета им е спрял. Аз самия живея на центъра, затова предполагам, че може и проблема да локален.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

PoSSeSSeD написа:Е то не е казано, че всички нямат интернет, просто в тоя студ и тея снегове според мен тва са нормални проблеми.
Именно.
Публикувай отговор