БТК-ADSL бягайте от него!

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

БТК-ADSL бягайте от него!

Мнение от admin »

Здравейте,
Предупреждавам всеки, който все още не е попаднал в капана на БТК, да не попада там!

Характеристики:
1. Лоша техническа подръжка, ще се държат в вас като с глупак и ще ви разиграват като маймуна!
2. Ограничение на изходящите връзки, не го пише в договора!
3. Некачествен софтуер в модема/рутера ви, не го пише в договора!
4. Зарибяване с мин 1 год договор, от който не можете да се отървете ако не ви харесва "услугата"!
5. Забиване на модема при повече от 5 торента, не го пише в договора!
6. Писмено отказване в края на договора, подновява се автоматично!
7. Нереални стойности на даунлоад, не го пише в договора!
8. Неможе да сваляте от аренат.бг
9. Споделяне на канала: 200/1 и 50/1 за "бтк за у вас" и " бтк в офиса". За момента споделянето не го спазват, но ако сте подписали договор, това означава че някой ден могат да решат да го спазват и вие ... ще се чувствате тъпо :twisted:
Ако сте един тъп, та чак вдлъбнат потребител който използва "услугата" само за да си провери пощата и за абсолютно нищо друго, за това става, но за всичко останало вече не става. Не си правете илюзий че на вас някак си ще ви се размине и че няма да се сблъскате с проблемите по-горе! Начина на работа е следния: Голямата фирма не ги вълнува дори че вие обикновения шибан потребител е недоволен. Пускат ви в центъра за повреди кадето се губи гласът ви! Дори и да сте недоволен след 1-2 години докато изтече договора ви ще забравите за писменното си отказване и пак ще се нахендрите. Телефоните им са на същия хал, за това че чуете ли БТК бягайте като дявол от тамян!
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sonyboy
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sonyboy »

Така е аз се набърбунуках на БТК и сега броя месец по месец да дойде края на договора,че да се откажа :evil:
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Е айде сега, тука усещам лични нотки :)
За част от точките съм съгласен, за други не.А и не виждам по-добра алтернатива тук в СТЗ, колкото и да ме убеждават в някои фирмички. :wink:
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

БеТаКа :lol: :lol: :lol:
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Алтернативи има и то много БТК не са толкова велики колкото искат да мислите един приятел от Бургас 2 дена до вчера нямаше нет ту идваше ту си отиваше заради "софтуерен проблем" тва си е гавра да чакаш 20 минути на телефона за да ти кажат че днеска може и да го оправят.
А и въпроса е принципен някак не ми харесва доставчик дето изпълнява до секундата каквото му се каже от милицията - напримел филтрирането..
Сега излезе заповед и да се сканират и подмрежите на доставчиците за FTP сървъри и сега какво?Аз като имам и БТК ще прати десетина полицаи да ми вземат техника за n хиляди долара пък после чакай някой да ти върне нещо.Междо другото не се очудвайте и в Америка например големи доставчици проявяват такива своеволия затова на тях са закачени предимно индивиди, които освен да напишат 2 мейла и да отворят 3 страници интернет за друго не им трябва.
И аз съм на мнение че трябва да се бяга от тях при първа възможност немалко хора се отказаха последно време покрай тази цензура, която наложиха(може много лесно да се откажете от услугата заради филтрирането на ArenaBG само трябва да си принтирате част от PDF-a на сайта)
AdmiralUS
Новак
Новак

Мнение от AdmiralUS »

БТК са глупаци. Мноу хубу, бягайте от тях. Хитро са го измислили. Набутват ти един договор и след това те правят каквото си искат. Бягайте от тях.
Къртя мивки всякъкви!
Аватар
NightWolf`
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от NightWolf` »

Те БТК винаги ли са си били известни с :BTK= disconnecting people...

Аз пък още си дремя на верея.. какво да направя, че в моя квартал CTC не вирее...
Now the magic has gone
Аватар
ranieri
Новак
Новак

Мнение от ranieri »

5. Забиване на модема при повече от 5 торента, не го пише в договора!

и аз се чудя защо понякога много често ми забива модема а тя каква била работата
мамка им мрасна ще се отказваме от тях ясна е работата
ей няма и няма оправия в тази държава всеки гледа да те прави на луд петел
:twisted:
Аватар
PACHO26
Потребител
Потребител

Мнение от PACHO26 »

хубава работа,много хора които минаха от други доставчици на бтк толкова много хвалеха бтк-то та чак го боготворяха, а какво стана сега-----те хората са го казали-мнохо хубаво не е на хубаво
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

не съм на БТК но искам да попитам какво става като имаш договор и да речем искаш да се откажеш не може да ама ако спра да им плащам ккаво може да направят има ли нещо написано по тоя въпрос
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

мне, видях го в един сайт и го сложих тука. Така за спорта.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
TheDeaTh
Новак
Новак

Мнение от TheDeaTh »

http://www.inetg.bg/

отивате на кабелен интернет :twisted:
Аватар
etso
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от etso »

.......докато изтече договора ви ще забравите за писменното си отказване и пак ще се нахендрите.....
удължават го пак колкото е бил :o
TheDeaTh написа:-------

отивате на кабелен интернет :twisted:
http://ctc-bg.net/ :lol:
http://valid.x86.fr/3yqhl3
Аватар
iimitev
Новак
Новак

Мнение от iimitev »

DMXDMX написа:
iimitev написа:Биь казал верея кабел 160 кб/с за 30 лева на месец постоянна скорост е Уплоада е същия. Изглежда че на верейци им е дошал акъла в главата.
Да бе вярваш ли си :lol:
Щом съм го написал значи е така ! Тестовете на скоростта са правени преди часове!
Аватар
tonyboy79
Потребител
Потребител

Мнение от tonyboy79 »

АЗ съм на БТК и свалям от арена. Само модема дето забива и това ме дразни много ама поне с един рестарт и имам пак нет, а Верея нямам думи за тях. Поддръжката им е като на Епъл. (иронично) В София имах наблюдение над homelan към корпоративен клиент. Направо красота..... ееехх мечти мечти....
БТК-то си имат толкова недостатъци колкото и другите доставчици.
Публикувай отговор