корумпиран униформен

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
PACHO26
Потребител
Потребител

Re: корумпиран униформен

Мнение от PACHO26 »

admin написа:Абе да ама никой не вярвя че някой ги взема под предвид тези редове. Всеки си мисли за принципа: Гарван - гарван око не вади. Пък и те хващат някой и казват: Я се подпиши тука че този се прави на интересен и хората от страх се подписват без да ги интересува какво подписват, аз съм бил свидетел на подобни случки.
гледат се гледат тези редове,всеки може да се подпише като свидетел най често се подписва колегата на полицая,но мога да кажа че 80% от обжалваните актове отпадат само да имаш време и нерви
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

PACHO26 написа:
admin написа:Абе да ама никой не вярвя че някой ги взема под предвид тези редове. Всеки си мисли за принципа: Гарван - гарван око не вади. Пък и те хващат някой и казват: Я се подпиши тука че този се прави на интересен и хората от страх се подписват без да ги интересува какво подписват, аз съм бил свидетел на подобни случки.
гледат се гледат тези редове,всеки може да се подпише като свидетел най често се подписва колегата на полицая,но мога да кажа че 80% от обжалваните актове отпадат само да имаш време и нерви
така, но много зависи и акт-а за какво е... когато примерно е за без колан или неспиране на Stop, трудно ще отпадне... определено зависи и от ситуацията :)
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
andrei79
Новак
Новак

Мнение от andrei79 »

ха ха ха
това полицайче го познавам и с ръка на сърцето мога да кажа че е един от най-простите хора които съм виждал :lol:
Публикувай отговор