peeva написа:Ако си пазите документа с който сте направили покупка в ПРАКТИКЕР и искате да върнете стоката ще ви я вземат и ще ви върнат пари.Май на някой не му харесва когато се изказват положителни мнения.И как така всички са ви противни - или и вие сте от тези клиенти дето хем не знаят какво търсят и искат,хем всички са некомпетентни и противни.Типично по български.Аз лично съм си купувала стоки и от БАУМАКС и от БАГИРА.Не ми се е случвало да срещна трудности с общуването с персонала.Спестете си личните нападки.
Срока за връщане според служителите на практикер беше 3 дни. За толкова време няма как де приключиш сериозен ремонт вкъщи и да разбереш, че трябва да върнеш стоката навреме, още повече, че се налага да се върне не защото така ни е кефнало, а защото са ни подвели точно техните служители (справка случая, който съм описал в предния пост).
Това дали на теб ти харесва нещо или дали си доволна от някой не променя фактическите примери, които сме дали и заради които според мен имаме пълното основание най-малкото да сме недоволни. Нормално е на някой да не му хареса, когато го излъжат и после дойдеш ти и му кажеш, че бил типичен Българин - не знае какво иска. Така обиждаш и Българите, и хората, писали в темата. Така както аз го виждам, ти дойде във форума и досега само се заяждаш и нямаш нищо конструктивно написано по темата.