Вчера по обед отивам и си купувам лентов шлайф за 70 лв + 25 лв. консумативи за него. Плащам и излизам, следобеда викам дай да го видя как ще бачка...пускам, тръгва, обаче лентата при стегнато състояние се измества, което не трябва да се случва. Пробвах така няколко минути, след което забелязох, че с шкурката се изяжда от пластмасата. Оп, айде в Практикер за рекламация!@&*% Отивам, викам си както му е реда от служителите, викам супервайзор и се почна.... Оказва се, че трябва да гадаете дали машината Ви ще работи или няма според управата и евентуално ако не работи сте изгърмели с парите. "Компетентният" супервайзор се опита да ми я пробута и да си я нося сам на сервиз, който щял да каже дали има дефект или си бачка, при условие, че е закупена преди 4 часа и е работено с нея 3 минути. НИКОГА не правете грешката да се съгласявате с тях, това са малоумници, които си пробутват скапаните машинки и ви изкарват виновни накрая. След 30 минути разправия с компетенцията се оказа, че съм бил прав и на косъм на скъсам 95 лева и да ги хвърля на земята. Пазете си касовите бележки винаги!!!
Оказа се, че е много лесно да се връщат артикули, но просто супервайзорът не искал да набутва магазините, защото после му се пишело като лош рейтинг, което е практика във всички вериги у нас!
Не ги оставяйте да ви надприказват, защото те само това могат. За съжаление попаднаха на мен!!!
Тази верига може да е добра за строителни материали и др. джунджурийки, но за техника са кръгла 0.
btw, пробвах и по-скъпите варианти на тази машина - СЪЩАТА РАБОТА и СЪЩИЯ ДЕФЕКТ ИМАТ !
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари