3 ти март, и още нещо...
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: 3 ти март, и още нещо...
Виж за първите две и аз бих гласувал независимо от коя партия са, за третата ще си помисля...
"There is no 'patch' for stupidity."
- ksdh
- Потребител
nasenceto написа:Aз съм за. Така и така следващия президент ще е жена. Или Кристалина Георгиева или Миглена Кунева, или Йорданка Фандъкова ще да е.
Виж за първите две и аз бих гласувал независимо от коя партия са, за третата ще си помисля...
Ето, тука си идваме на думата за псевдоизбора! Първо, защо следващият ни президент трябва да е жена? Второ, защо трябва да е някоя от горепосочените? Не е ли това, тъкмо онова неспирно облъчване, с което отново ни посочват "верния" избор? Точно от същите тия хора, които държат статуквото да остане непроменено! И вече започнаха да се лансират хората, между които ще "избираме"! Коя е Меглена Кунева? Снаха на бивш член на ЦК на БКП, което и даде старт в кариерата, назначена от мадридския комарджия за главен преговарящ за ЕС, същата, която договори най-лошите условия за присъединяване, сравнено с другите страни! На практика тя ликвидира атомната ни енергетика, което си е национално предателство, и беше възнаградена за това си предателство с поста на еврокомисар! И като комисар за потребителите, какво направи за България изобщо? НИЩО! Е, такива предатели ли искаме за президенти? Ами че тя така ще ни предаде изцяло, току-виж утре и турски войски пусне в София! Ако е така, то да дадем трети мандат на Гоце, тъй и тъй вече сме му свикнали!
За Кристалина Георгиева нямам много информация, но като се замислим, кои се лансираха за Световната банка? Отново е нечий човек, иначе просто нямаше да е там! Но не това е което ме впечатлява у нея, а нейното угодничество и слагачество пред правителството и ББ! Не пропуска, при всяко идване в България, да похвали публично ББ и правителството на ГЕРБ! Има - няма за какво, тя си ги хвали! Е, що за президент ще е, ако само се слага на тоя и оня?
За Фандъкова няма да говоря, щото е смехотворно! Тя беше избрана от ББ да го замести на кметския пост, просто защото е най-послушна и манипулируема! От нея би излязло само карикатура на президент!
Има и още един вариант, гротесков, за който разбрах случайно! Както винаги, Ив.Славков - Батето, ще е един от кандидатите! За него няма да говоря, всички го знаете, но един от щаба му е Георги Софкин - малкия Мук! Е, да допуснем, че изберем Батето, и какво? Софкин като н-к на кабинета, или пресаташе, как го виждате? Пълна гротеска и пародия на държавна институция! Но не се учудвайте, това също ще е включено в "избора"!
Нека видим как е в други страни, които бяха на нашата черга! Лех Валенса за Полша, и Вацлав Хавел за Чехия! След това и Вацлав Клаус! Нима нямаме подобни хора?
Лично аз, бих гласувал за напълно неизвестен, стига ми само да съм сигурен, че никога не е бил в служби, органи и партии, свързани с прехода и бившия режим! И да е против статуквото!
Също така, има един човек, който ми прави добро впечатление, и не е чак толкова неизвестен, но се съмнявам, че ще бъде допуснат да се кандидатира, най-вече, че няма годините! Това е Ангел Джамбазки от ВМРО, гледал съм го много пъти! Има добри идеи, най-вече по отношение на малцинствата, които са вече първостепенен проблем!
- nasenceto
- келеш
Да бе, то всичко е конспирация и всъщност Софкин е извънземен, дошъл да ни превземе, а Батето е космическия му кораб и заедно пътуват през черни дупки, и между Хасково и Опан. Спри да четеш идиотска литература. Той мозъка на народа че е промит, промит е, ама ти си пък другата крайност. Гони те тоталната параноя и си вманиачен от мисли за конспирация. Ай малко по - сериозно, че вече ме избива на смях.
- ksdh
- Потребител
nasenceto написа:Да бе, то всичко е конспирация и всъщност Софкин е извънземен, дошъл да ни превземе, а Батето е космическия му кораб и заедно пътуват през черни дупки, и между Хасково и Опан. Спри да четеш идиотска литература. Той мозъка на народа че е промит, промит е, ама ти си пък другата крайност. Гони те тоталната параноя и си вманиачен от мисли за конспирация. Ай малко по - сериозно, че вече ме избива на смях.
Не съвсем, Батето е завършен алкохолик, галеник на предишния и сегашните режими, дискредитирал се заради собствената си алчност! Софкин пък е едно дребно, силно комплексирано същество, отъркало се в измисления ни елит, и изгонен заради финансови злоупотреби! На това ли казваш параноя? Ако фактите са параноя, интересно ми е, как правиш избора си? Не знам дали положението е смешно, ама смешковци като тебе го правят плачевно!
А ко имаш нещо в подкрепа на гореизложените кандидат-президентки и президенти, моля, кажи, но говори с факти, не с гол, фалшив ентусиазъм, не сме на комсомолско събрание!
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Ей, ей! Пак сте отворили говорилнята и решавате съдбините на Отечеството.
Чешем си пръстите и езиците, джавкаме си като палета след кервана...20 години вече.
Другари! СоциализЪма, развито общество, международното положение, световната финансова/финансова, още и икономическа/криза...
А ние пием, пеем буйни песни и псуваме тирана...на сутринта гледаме като заека от вица-"ебаси, кат пийна и не зная кво прая"
През това време едни и същи тарикати, връзкари, натегачи и обикновени дупецелувачи живеят живота с главно "Ж". Няма финансова криза, няма международното положение-от всичко извличат изгода, всичко в пара обръщат...
Медиците изучават латински, политиците-финикийски. Ха! Продават си дупетата на който плаща повече. Нищо ново под слънцето.
Аз едно знам и в едно съм се убедил-политик, мангал или къвто е там гад си размърдва гъза за работа, само и единствено, ако е под натиск. И тука идва вече вечния въпрос, другари, къде е нашият натиск?! Когато даже в един форум-пффф-един каже едно, друг веднага му скочи с теории за конспирации и пр. Няма конспирации-всяка година туй долно племе намалява-всичко по-образовано и качествено се изнася в цивилизования свят. Живеем в последните дни. Така че, ай наздраве!

Чешем си пръстите и езиците, джавкаме си като палета след кервана...20 години вече.
Другари! СоциализЪма, развито общество, международното положение, световната финансова/финансова, още и икономическа/криза...

През това време едни и същи тарикати, връзкари, натегачи и обикновени дупецелувачи живеят живота с главно "Ж". Няма финансова криза, няма международното положение-от всичко извличат изгода, всичко в пара обръщат...
Медиците изучават латински, политиците-финикийски. Ха! Продават си дупетата на който плаща повече. Нищо ново под слънцето.
Аз едно знам и в едно съм се убедил-политик, мангал или къвто е там гад си размърдва гъза за работа, само и единствено, ако е под натиск. И тука идва вече вечния въпрос, другари, къде е нашият натиск?! Когато даже в един форум-пффф-един каже едно, друг веднага му скочи с теории за конспирации и пр. Няма конспирации-всяка година туй долно племе намалява-всичко по-образовано и качествено се изнася в цивилизования свят. Живеем в последните дни. Така че, ай наздраве!

http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- nasenceto
- келеш
- nasenceto
- келеш
Aз не съм казал че съм им някъв фанатизиран фен, нито пък кандърдисвам някой за нещо. Просто направих прогноза.ksdh написа:nasenceto написа:Да бе, то всичко е конспирация и всъщност Софкин е извънземен, дошъл да ни превземе, а Батето е космическия му кораб и заедно пътуват през черни дупки, и между Хасково и Опан. Спри да четеш идиотска литература. Той мозъка на народа че е промит, промит е, ама ти си пък другата крайност. Гони те тоталната параноя и си вманиачен от мисли за конспирация. Ай малко по - сериозно, че вече ме избива на смях.
Не съвсем, Батето е завършен алкохолик, галеник на предишния и сегашните режими, дискредитирал се заради собствената си алчност! Софкин пък е едно дребно, силно комплексирано същество, отъркало се в измисления ни елит, и изгонен заради финансови злоупотреби! На това ли казваш параноя? Ако фактите са параноя, интересно ми е, как правиш избора си? Не знам дали положението е смешно, ама смешковци като тебе го правят плачевно!
А ко имаш нещо в подкрепа на гореизложените кандидат-президентки и президенти, моля, кажи, но говори с факти, не с гол, фалшив ентусиазъм, не сме на комсомолско събрание!
- ksdh
- Потребител
nasenceto написа:Aз не съм казал че съм им някъв фанатизиран фен, нито пък кандърдисвам някой за нещо. Просто направих прогноза.ksdh написа:nasenceto написа:Да бе, то всичко е конспирация и всъщност Софкин е извънземен, дошъл да ни превземе, а Батето е космическия му кораб и заедно пътуват през черни дупки, и между Хасково и Опан. Спри да четеш идиотска литература. Той мозъка на народа че е промит, промит е, ама ти си пък другата крайност. Гони те тоталната параноя и си вманиачен от мисли за конспирация. Ай малко по - сериозно, че вече ме избива на смях.
Аз пък направих диагноза, и тя не е никак добра!
- IBMPoweRPC
- Потребител
и аз направих диагноза: http://www.youtube.com/watch?v=aSOrqdYYvcQ
обърнете внимание на следният момент :
http://www.youtube.com/watch?v=aSOrqdYY ... age#t=572s
.... предвид свиването на населението ...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
В известен смисъл е доста прав. Наистина трябва доста да се свие населението, и то най-вече откъм циганската част.IBMPoweRPC написа:и аз направих диагноза: http://www.youtube.com/watch?v=aSOrqdYYvcQ
- IBMPoweRPC
- Потребител
Докато не ги ограничим със закон няма да стане ...sawo написа:В известен смисъл е доста прав. Наистина трябва доста да се свие населението, и то най-вече откъм циганската част.IBMPoweRPC написа:и аз направих диагноза: http://www.youtube.com/watch?v=aSOrqdYYvcQ
А ричард ран има доста изкривени схващания за икономия ... просто нацията ни ще се стопи наполовина , много хора трябва да останат без жилища и в един момент хоп , ще станем европейци .. ще взимаме 2 пъти повече пари , но в държавата ни ще останат 2 пъти по-малко хора ... лошото е като се замислим , че си има глобален геноцид ... не само срещу нашата държава .... Китай ограничени с закон , в Европа ни карат да си правим сметка колко струва едно дете и идеята да ни се вижда все по-абсурдна... и така ... да си жив в днешно време ще си става все по-голям лукс , бъдете сигурни ...
- nasenceto
- келеш
Китай си смениха социалната политика още преди време. Уплашиха се от застаряване на нацията и сега вече стимулират раждаемостта. Няма ги онея ограничения за едно дете в семейство и свързаните с него административни санкции. А и китайците са доказателство за това как може да си многолюдна държава и в същото време да си най-могъщата икономика в света. Пък имат една преднина от около 31 години спрямо другия екс соц. блок. Трябва да напраят паметници на Никсън из цял Китай.
- HyBRiD-X
- Потребител
- Обратна връзка:
Няма такова нещо като смяна на социалната политика, в края на 2010 год. официално си го казаха китайците! Имам позната, която има бизнес в Китай и тя го потвърждава - имаш ли повече от едно дете, финансовите санцкии били жестоки. Изключения се правили за родители от еднодетни семейства само в селските райони. Правилото "едно дете в семейство" било за да се повиши качеството и стандарта на живот в младите семейства, другото е заради демографския бум преди 80-те.nasenceto написа:Китай си смениха социалната политика още преди време. Уплашиха се от застаряване на нацията и сега вече стимулират раждаемостта. Няма ги онея ограничения за едно дете в семейство и свързаните с него административни санкции. ...
Колкото до нашето мургаво малцинство, решението е много просто: закон да им се дават детски като социално-слаби до максисмум 2 деца, оттам нататък реши ли да има повече, спират им се детските и всякакви други социални помощи, т.е. да им се дава само за 2 деца.
Та цитирам от друг форум, четете за какво става дума:
"За да получиш мизерните детски от 35 лв. сега, не трябва да имаш трудов доход, повече от 350 лв. БРУТО на член от семейството. На тази сума чистото е 270 лв.,
или по 9 лв. на ден !!! Това са "богатите семейства" в БГ ...
В същото време ТБСММНДБ -
(ТРАЙНО БЕЗРАБОТНИ САМОТНИ но МНОГОДЕТНИ МАЙКИ с НУЛЕВ ДОХОД БРУТО)
получават едновремено 3 вида детски, общо 100 лв. на циганче месечно.
И понеже имат средно по 6 чаавета (има и с по 20) ...
всяка такава майка прибира от нашия джоб по 600 лв. детски месечно.
Социалните, енергийните, целевите, еднократните и хранителните помощи, безплатния ток и вода не ги прибавям към сметката. Само детските им са по 600 лв. месечно !
Нииииикога няма да идат да работят при тази кьор-софра. Ниииикога ...."
И друго мнение:
"По официални данни за 2009 год. 965 милиона и половина пари на данъкоплатците се дават на 333 000 "ТРАЙНО-БЕЗРАБОТНИ" годишно
Това прави по 2 900 лева годишно на всеки от тях, или по 242 лв. месечно. Колкото ако иде да работи в Провинцията. Че защо тогава ще ходят да работят ?! Няма да работят - те и това правят."
- nasenceto
- келеш
Явно само са го обмисляли. За сега поне до 2015 ще запазят политиката на едно дете на семейство. След това ще му мислят. http://en.wikipedia.org/wiki/One-child_policy
- onewayoranother
- Потребител
Колкото до нашето мургаво малцинство, решението е много просто: закон да им се дават детски като социално-слаби до максисмум 2 деца, оттам нататък реши ли да има повече, спират им се детските и всякакви други социални помощи, т.е. да им се дава само за 2 деца.
ахаахах как до 2 деца за какви деца говорим ? На тях не трябва изобщо да им се дава да правят деца . С големите самолети на някой остров цялта сган да си създават няква "нация" си там и тва е .......................
ахаахах как до 2 деца за какви деца говорим ? На тях не трябва изобщо да им се дава да правят деца . С големите самолети на някой остров цялта сган да си създават няква "нация" си там и тва е .......................
one way or another i go on to the top