3 ти март, и още нещо...

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: 3 ти март, и още нещо...

Мнение от admin »

Виж за първите две и аз бих гласувал независимо от коя партия са, за третата ще си помисля...
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

nasenceto написа:Aз съм за. Така и така следващия президент ще е жена. Или Кристалина Георгиева или Миглена Кунева, или Йорданка Фандъкова ще да е.
Виж за първите две и аз бих гласувал независимо от коя партия са, за третата ще си помисля...

Ето, тука си идваме на думата за псевдоизбора! Първо, защо следващият ни президент трябва да е жена? Второ, защо трябва да е някоя от горепосочените? Не е ли това, тъкмо онова неспирно облъчване, с което отново ни посочват "верния" избор? Точно от същите тия хора, които държат статуквото да остане непроменено! И вече започнаха да се лансират хората, между които ще "избираме"! Коя е Меглена Кунева? Снаха на бивш член на ЦК на БКП, което и даде старт в кариерата, назначена от мадридския комарджия за главен преговарящ за ЕС, същата, която договори най-лошите условия за присъединяване, сравнено с другите страни! На практика тя ликвидира атомната ни енергетика, което си е национално предателство, и беше възнаградена за това си предателство с поста на еврокомисар! И като комисар за потребителите, какво направи за България изобщо? НИЩО! Е, такива предатели ли искаме за президенти? Ами че тя така ще ни предаде изцяло, току-виж утре и турски войски пусне в София! Ако е така, то да дадем трети мандат на Гоце, тъй и тъй вече сме му свикнали!
За Кристалина Георгиева нямам много информация, но като се замислим, кои се лансираха за Световната банка? Отново е нечий човек, иначе просто нямаше да е там! Но не това е което ме впечатлява у нея, а нейното угодничество и слагачество пред правителството и ББ! Не пропуска, при всяко идване в България, да похвали публично ББ и правителството на ГЕРБ! Има - няма за какво, тя си ги хвали! Е, що за президент ще е, ако само се слага на тоя и оня?
За Фандъкова няма да говоря, щото е смехотворно! Тя беше избрана от ББ да го замести на кметския пост, просто защото е най-послушна и манипулируема! От нея би излязло само карикатура на президент!
Има и още един вариант, гротесков, за който разбрах случайно! Както винаги, Ив.Славков - Батето, ще е един от кандидатите! За него няма да говоря, всички го знаете, но един от щаба му е Георги Софкин - малкия Мук! Е, да допуснем, че изберем Батето, и какво? Софкин като н-к на кабинета, или пресаташе, как го виждате? Пълна гротеска и пародия на държавна институция! Но не се учудвайте, това също ще е включено в "избора"!
Нека видим как е в други страни, които бяха на нашата черга! Лех Валенса за Полша, и Вацлав Хавел за Чехия! След това и Вацлав Клаус! Нима нямаме подобни хора?
Лично аз, бих гласувал за напълно неизвестен, стига ми само да съм сигурен, че никога не е бил в служби, органи и партии, свързани с прехода и бившия режим! И да е против статуквото!
Също така, има един човек, който ми прави добро впечатление, и не е чак толкова неизвестен, но се съмнявам, че ще бъде допуснат да се кандидатира, най-вече, че няма годините! Това е Ангел Джамбазки от ВМРО, гледал съм го много пъти! Има добри идеи, най-вече по отношение на малцинствата, които са вече първостепенен проблем!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Да бе, то всичко е конспирация и всъщност Софкин е извънземен, дошъл да ни превземе, а Батето е космическия му кораб и заедно пътуват през черни дупки, и между Хасково и Опан. Спри да четеш идиотска литература. Той мозъка на народа че е промит, промит е, ама ти си пък другата крайност. Гони те тоталната параноя и си вманиачен от мисли за конспирация. Ай малко по - сериозно, че вече ме избива на смях.
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

nasenceto написа:Да бе, то всичко е конспирация и всъщност Софкин е извънземен, дошъл да ни превземе, а Батето е космическия му кораб и заедно пътуват през черни дупки, и между Хасково и Опан. Спри да четеш идиотска литература. Той мозъка на народа че е промит, промит е, ама ти си пък другата крайност. Гони те тоталната параноя и си вманиачен от мисли за конспирация. Ай малко по - сериозно, че вече ме избива на смях.

Не съвсем, Батето е завършен алкохолик, галеник на предишния и сегашните режими, дискредитирал се заради собствената си алчност! Софкин пък е едно дребно, силно комплексирано същество, отъркало се в измисления ни елит, и изгонен заради финансови злоупотреби! На това ли казваш параноя? Ако фактите са параноя, интересно ми е, как правиш избора си? Не знам дали положението е смешно, ама смешковци като тебе го правят плачевно!
А ко имаш нещо в подкрепа на гореизложените кандидат-президентки и президенти, моля, кажи, но говори с факти, не с гол, фалшив ентусиазъм, не сме на комсомолско събрание!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Ей, ей! Пак сте отворили говорилнята и решавате съдбините на Отечеството. :mrgreen:
Чешем си пръстите и езиците, джавкаме си като палета след кервана...20 години вече.
Другари! СоциализЪма, развито общество, международното положение, световната финансова/финансова, още и икономическа/криза... :lol: :lol: А ние пием, пеем буйни песни и псуваме тирана...на сутринта гледаме като заека от вица-"ебаси, кат пийна и не зная кво прая"

През това време едни и същи тарикати, връзкари, натегачи и обикновени дупецелувачи живеят живота с главно "Ж". Няма финансова криза, няма международното положение-от всичко извличат изгода, всичко в пара обръщат...

Медиците изучават латински, политиците-финикийски. Ха! Продават си дупетата на който плаща повече. Нищо ново под слънцето.

Аз едно знам и в едно съм се убедил-политик, мангал или къвто е там гад си размърдва гъза за работа, само и единствено, ако е под натиск. И тука идва вече вечния въпрос, другари, къде е нашият натиск?! Когато даже в един форум-пффф-един каже едно, друг веднага му скочи с теории за конспирации и пр. Няма конспирации-всяка година туй долно племе намалява-всичко по-образовано и качествено се изнася в цивилизования свят. Живеем в последните дни. Така че, ай наздраве! :cheers:
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

:cheers:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

ksdh написа:
nasenceto написа:Да бе, то всичко е конспирация и всъщност Софкин е извънземен, дошъл да ни превземе, а Батето е космическия му кораб и заедно пътуват през черни дупки, и между Хасково и Опан. Спри да четеш идиотска литература. Той мозъка на народа че е промит, промит е, ама ти си пък другата крайност. Гони те тоталната параноя и си вманиачен от мисли за конспирация. Ай малко по - сериозно, че вече ме избива на смях.

Не съвсем, Батето е завършен алкохолик, галеник на предишния и сегашните режими, дискредитирал се заради собствената си алчност! Софкин пък е едно дребно, силно комплексирано същество, отъркало се в измисления ни елит, и изгонен заради финансови злоупотреби! На това ли казваш параноя? Ако фактите са параноя, интересно ми е, как правиш избора си? Не знам дали положението е смешно, ама смешковци като тебе го правят плачевно!
А ко имаш нещо в подкрепа на гореизложените кандидат-президентки и президенти, моля, кажи, но говори с факти, не с гол, фалшив ентусиазъм, не сме на комсомолско събрание!
Aз не съм казал че съм им някъв фанатизиран фен, нито пък кандърдисвам някой за нещо. Просто направих прогноза.
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

nasenceto написа:
ksdh написа:

Aз не съм казал че съм им някъв фанатизиран фен, нито пък кандърдисвам някой за нещо. Просто направих прогноза.

Аз пък направих диагноза, и тя не е никак добра!
Аватар
IBMPoweRPC
Потребител
Потребител

Мнение от IBMPoweRPC »

и аз направих диагноза: http://www.youtube.com/watch?v=aSOrqdYYvcQ

обърнете внимание на следният момент :
http://www.youtube.com/watch?v=aSOrqdYY ... age#t=572s
.... предвид свиването на населението ...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

IBMPoweRPC написа:и аз направих диагноза: http://www.youtube.com/watch?v=aSOrqdYYvcQ

В известен смисъл е доста прав. Наистина трябва доста да се свие населението, и то най-вече откъм циганската част.
Аватар
IBMPoweRPC
Потребител
Потребител

Мнение от IBMPoweRPC »

sawo написа:
IBMPoweRPC написа:и аз направих диагноза: http://www.youtube.com/watch?v=aSOrqdYYvcQ

В известен смисъл е доста прав. Наистина трябва доста да се свие населението, и то най-вече откъм циганската част.
Докато не ги ограничим със закон няма да стане ...

А ричард ран има доста изкривени схващания за икономия ... просто нацията ни ще се стопи наполовина , много хора трябва да останат без жилища и в един момент хоп , ще станем европейци .. ще взимаме 2 пъти повече пари , но в държавата ни ще останат 2 пъти по-малко хора ... лошото е като се замислим , че си има глобален геноцид ... не само срещу нашата държава .... Китай ограничени с закон , в Европа ни карат да си правим сметка колко струва едно дете и идеята да ни се вижда все по-абсурдна... и така ... да си жив в днешно време ще си става все по-голям лукс , бъдете сигурни ...
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Китай си смениха социалната политика още преди време. Уплашиха се от застаряване на нацията и сега вече стимулират раждаемостта. Няма ги онея ограничения за едно дете в семейство и свързаните с него административни санкции. А и китайците са доказателство за това как може да си многолюдна държава и в същото време да си най-могъщата икономика в света. Пък имат една преднина от около 31 години спрямо другия екс соц. блок. Трябва да напраят паметници на Никсън из цял Китай.
Аватар
HyBRiD-X
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HyBRiD-X »

nasenceto написа:Китай си смениха социалната политика още преди време. Уплашиха се от застаряване на нацията и сега вече стимулират раждаемостта. Няма ги онея ограничения за едно дете в семейство и свързаните с него административни санкции. ...
Няма такова нещо като смяна на социалната политика, в края на 2010 год. официално си го казаха китайците! Имам позната, която има бизнес в Китай и тя го потвърждава - имаш ли повече от едно дете, финансовите санцкии били жестоки. Изключения се правили за родители от еднодетни семейства само в селските райони. Правилото "едно дете в семейство" било за да се повиши качеството и стандарта на живот в младите семейства, другото е заради демографския бум преди 80-те.
Колкото до нашето мургаво малцинство, решението е много просто: закон да им се дават детски като социално-слаби до максисмум 2 деца, оттам нататък реши ли да има повече, спират им се детските и всякакви други социални помощи, т.е. да им се дава само за 2 деца.

Та цитирам от друг форум, четете за какво става дума:

"За да получиш мизерните детски от 35 лв. сега, не трябва да имаш трудов доход, повече от 350 лв. БРУТО на член от семейството. На тази сума чистото е 270 лв.,
или по 9 лв. на ден !!! Това са "богатите семейства" в БГ ...

В същото време ТБСММНДБ -
(ТРАЙНО БЕЗРАБОТНИ САМОТНИ но МНОГОДЕТНИ МАЙКИ с НУЛЕВ ДОХОД БРУТО)
получават едновремено 3 вида детски, общо 100 лв. на циганче месечно.
И понеже имат средно по 6 чаавета (има и с по 20) ...
всяка такава майка прибира от нашия джоб по 600 лв. детски месечно.

Социалните, енергийните, целевите, еднократните и хранителните помощи, безплатния ток и вода не ги прибавям към сметката. Само детските им са по 600 лв. месечно !

Нииииикога няма да идат да работят при тази кьор-софра. Ниииикога ...."

И друго мнение:
"По официални данни за 2009 год. 965 милиона и половина пари на данъкоплатците се дават на 333 000 "ТРАЙНО-БЕЗРАБОТНИ" годишно

Това прави по 2 900 лева годишно на всеки от тях, или по 242 лв. месечно. Колкото ако иде да работи в Провинцията. Че защо тогава ще ходят да работят ?! Няма да работят - те и това правят."
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Явно само са го обмисляли. За сега поне до 2015 ще запазят политиката на едно дете на семейство. След това ще му мислят. http://en.wikipedia.org/wiki/One-child_policy
Аватар
onewayoranother
Потребител
Потребител

Мнение от onewayoranother »

Колкото до нашето мургаво малцинство, решението е много просто: закон да им се дават детски като социално-слаби до максисмум 2 деца, оттам нататък реши ли да има повече, спират им се детските и всякакви други социални помощи, т.е. да им се дава само за 2 деца.

ахаахах как до 2 деца за какви деца говорим ? На тях не трябва изобщо да им се дава да правят деца . С големите самолети на някой остров цялта сган да си създават няква "нация" си там и тва е .......................
one way or another i go on to the top :D
Публикувай отговор