Две годишнини в едно...
- BazilVenceslas
- Потребител
Re: Две годишнини в едно...
То и аз, затова пишем небивалици.
Ама ти си пич и те уважавам!
Ама ти си пич и те уважавам!
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Фолти, аз отказвам да споря с тебе!
Доводите ти са железни в своята клиничност!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- BazilVenceslas
- Потребител
Bul-Dog написа:Фолти, аз отказвам да споря с тебе!
Ай ся, оправдания. Като не можеш да оспориш истината, тъй ще е. Я ми оспори 2+2=4 ? С агитката е същото.
ХАЙЛ ХИТЛЕР !
- ksdh
- Потребител
nasenceto написа:Хващам се за глупостите ти. Това което ме дразни. Къде аджеба видя да написах, че Хитлер няма последователи? За Априлското въстание що ми е да се хващам? Нали вече го коментирахме. Май в твоята глава всичко се изкривява и мисълтат ти винаги потича в нейна си посока. Не ми слагай думи в устата!!! Хората започват да си мислят че наистина си мисля нещата които си ми натикал, се едно са мое изказване. Ти ако си манипулативна личност, аз не съм и с мен си ударил на камък. Ти за тъп ли ме мислиш да ме знам кво е хитлерист и национал-социалист? Както вече казах в един от изтритите ми постове, имам самочуствие на човек с изключитело богата обща култура, така че хич не ме заяждай на тая тема, че издивявам.
Изпратено от моя HD2 с Tapatalk
Знаеш ли, отново тикаш темата към лични нападки, и мисля, че се досещам защо го правиш! Просто не търпиш хора, които намират теми, поводи, и начин да кажат нещо, това, което ти не умееш! Почваш само да отричаш като първолак, да се хвалиш като циганин, и накрая, да нападаш, също доста елементарно! Не ти знам общата култура, с която толкова се праскаш, ама нещо не я виждам! Чета ти постовете, нищо не казваш, освен да апострофираш и каканижеш банални клишета! Не виждам нито една твоя тема, пък камо ли да е с нещо интригуваща, ей-така, за обща култура! Обясни ни този интересен факт?
Не те знам дали различаваш хитлерист от нацист, сам си знаеш, но и темата е далеч от този въпрос! Тука става дума за две годишнини, съвпадащи си по дата и месец, и неслучайно те питах, защо пренебрегваш съвсем тенденциозно Априлското въстание? Скачаш като ужилен само от споменаването на името на Хитлер, а за въстанието, ни вопъл, ни стон! А да ти припомня ли един любопитен факт - онзи ден дори предложи темата да се премести в лафче и фън? Сякаш е някоя весела историйка, сякаш ония хора навремето са се събрали на неделно барбекю, е, само дето малко са ги поизпекли на него, ама това за тебе е много весела история, сигурно и сега се смееш! Е, спокойно, има хора, дето са по-напред и от тебе, говоря за митът Батак, и за османското присъствие, за пълната хармония в живота на българите в тогавашната османска империя! Ама и ти бързаш да ги догониш, явно!
И накрая, един съвет от мен, искрен и личен - недей само повтаря заклинания, колко си богат духовно, а просто го докажи! Иначе само се излагаш, вЕрвай ми!
- nasenceto
- келеш
Хич не мисля да ти се обяснявам. Явно не си разбрал предишния ми пост. Прочети го още веднъж. После още веднъж. После още 2-3 пъти поне. Ще ти напомня квитесенцията - "НЕ МИ СЛАГАЙ ДУМИ В УСТАТА!" Продължаваш да го правиш. "В твоята глава всичко се изкривява и мисълтат ти винаги потича в нейна си посока." - за кой ли път. Никой не нападам. Защитавам се малоумнико. Всички твои постове са за "Лафче и fun", щото за мен може да си трън в очите, ама за всички останали, които не виждат личния мотив си смешен и забавен. За това и мисля че ти е време да почнеш да пишеш само в него раздел.
PS: Е, не се стърпях и пак ти се обясних. Допълних те в простотията, като и аз поспамих в темата. Обещавам да се постарая това да е последния ми пост към теб. С простия човек не се спори. Пренебрегваш го, защото иначе е опасно да прихванеш, както явно започва да се случва с мен, след като отделям толкова внимание на обеременената ти душица. С риск да не го прочетеш, ще ти го пусна и на ЛС.
PS: Е, не се стърпях и пак ти се обясних. Допълних те в простотията, като и аз поспамих в темата. Обещавам да се постарая това да е последния ми пост към теб. С простия човек не се спори. Пренебрегваш го, защото иначе е опасно да прихванеш, както явно започва да се случва с мен, след като отделям толкова внимание на обеременената ти душица. С риск да не го прочетеш, ще ти го пусна и на ЛС.
- ksdh
- Потребител
nasenceto написа:Хич не мисля да ти се обяснявам. Явно не си разбрал предишния ми пост. Прочети го още веднъж. После още веднъж. После още 2-3 пъти поне. Ще ти напомня квитесенцията - "НЕ МИ СЛАГАЙ ДУМИ В УСТАТА!" Продължаваш да го правиш. "В твоята глава всичко се изкривява и мисълтат ти винаги потича в нейна си посока." - за кой ли път. Никой не нападам. Защитавам се малоумнико. Всички твои постове са за "Лафче и fun", щото за мен може да си трън в очите, ама за всички останали, които не виждат личния мотив си смешен и забавен. За това и мисля че ти е време да почнеш да пишеш само в него раздел.
Спокойно, прочетох всичко, нямаш грижи! Само не разбрах, какви думи съм ти сложил в устата? Което също е неточно като израз, понеже доста трудно ще ти сложа нещо в устата, при положение, че тук само се пише, не се говори!
Казваш, защитаваш се...! От кого и какво? Ако не си разбрал, това е моя тема, и в заглавието и първия ми пост не виждам изобщо да съм писал за тебе! Дори напротив, ти влизаш като хала, почваш да раздаваш епитети и заплахи, дори не си даваш труд да прочетеш точно какъв е замисъла ми! И го правиш съвсем тенденциозно, напълно пренебрегвайки българската тема, сякаш не съществува! Логичните изводи са два - първо, пишеш, само за да се заядеш и апострофираш, доста неумело, предполагам, от някаква неосъзната завист! Второ, явно българската тематика ти е чужда, не знам по какви причини, но не това е важното!
Дали ще пиша в лафче и фън, да, защо не, стига да има за какво! Но за разлика от тебе, никога не бих сложил сериозни български исторически теми там, така, както предлагаш ти! По-добре се замисли върху това, което ти казвам, защото е наистина жалко само да лаеш срещу другите! Вземи и ти пусни някоя тема най-сетне, да ни докажеш твърденията си!
- nasenceto
- келеш
Аз съм член на тоя форум от 2006-та и темите ми са предостатъчно. За разлила от теб не пиша глупости в почти всяка нова тема. Не знам точно колко е българска темата, след като доста повече от полвината от първия й пост е в чест на Хитлер.
Айде бе съфорумци, включете се в тая караница и му обяснете на тоя човек, че е в тотална грешка в разбиранията си за живота и ценностнaта си система като цяло. Покажете и на мен и на него че около нас все още има хора, които мислят нормално и не живеят в соствен измислен свят управляван от конспирации. Та той дори соствената си тема не уважава и я превръща в кошче за отпадъци. Сега ще кажеш, че не мога да изляза на глава с теб и моля другите "неосветени от от истината" да ми помогнат. Не. Искам да ги помоля да ти покажат че не си прав и да те накарат да помислиш малко коолко много си се отклонил от нормата за психично здрав човек. Айде пишете.
Айде бе съфорумци, включете се в тая караница и му обяснете на тоя човек, че е в тотална грешка в разбиранията си за живота и ценностнaта си система като цяло. Покажете и на мен и на него че около нас все още има хора, които мислят нормално и не живеят в соствен измислен свят управляван от конспирации. Та той дори соствената си тема не уважава и я превръща в кошче за отпадъци. Сега ще кажеш, че не мога да изляза на глава с теб и моля другите "неосветени от от истината" да ми помогнат. Не. Искам да ги помоля да ти покажат че не си прав и да те накарат да помислиш малко коолко много си се отклонил от нормата за психично здрав човек. Айде пишете.
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Насе, не ги приемай навътре нещата, човекът гледа да те изкара от равновесие. Мълчанието е злато - ако спрем да обръщаме внимание на глупостите им, те сами ще спрат да пишат
Няма смисъл да си хабим нервите...

- nasenceto
- келеш
Напълно те разбирам. Знам че е така, обаче е по силно от мен. В тоя живот най мразя простотията, простащината и арогантността.
- ksdh
- Потребител
nasenceto написа:Аз съм член на тоя форум от 2006-та и темите ми са предостатъчно. За разлила от теб не пиша глупости в почти всяка нова тема. Не знам точно колко е българска темата, след като доста повече от полвината от първия й пост е в чест на Хитлер.
Ето, пак започваш с хвалбите, май са ти първи приоритет! Добре, член си на форума(отново крайно неточно, понеже тука членски карти не се издават, и е недоказуемо),от 2006г! E и, какво от това, питам? Имаш го като индулгенция ли? Това те прави особено важен и голям в собствените ти очи ли? Добре, нека е така, но дали е истина? Или просто приемаш желаното за действително?
Добре, да допуснем, че съм писал повече за Хитлер, възможно е, но тогава изниква въпроса - ами ти що не писа повечко по българската тема? Или по-точно, защо напълно я пренебрегна и игнорира? Две възможности - или не знаеш нищо по темата, или просто ти е противна, защото не се чувстваш българин! А може би, най-вероятното, и двете едновременно! Така ли е? Въпросът е риторичен, може да не отговаряш...
Знаеш ли, ставаш смешен с тия вопли към другите, за помощ! Май се оказва, че тебе те гони параноя за конспирации и прочие! Лично аз, не го мисля като караница, напротив, съвсем дружелюбно ти посочвам къде и какво бъркаш! И те питам - дай да видя поне ЕДНА твоя тема, да прочета разсъжденията ти по даден въпрос, да преценя! Защо ги криеш? Има ли изобщо такива?
А щом си решил, търси другите да ти връзват гащите, ама така нещо се разминаваш със собствените си твърдения за високата си обща култура! Ама де да беше само това дерта ти, с мед да го намажеш!
- nasenceto
- келеш
Ти си абсолютно куку. Къде пак се отплесна? Ква индулгенция, кви пет лева. Просто казвам че за толкова време, все съм драснал нещо. Темата си е твоя, ти си пиши за българското. Аз изказвам мнение за останалата част. Относно общата култура - на теб ли да се доказвам? Аз не страдам от чак такива комплекси за малоценност като теб, че да търся признание и утвърждаване на аз-а си във форума.
- ksdh
- Потребител
nasenceto написа:Ти си абсолютно куку. Къде пак се отплесна? Ква индулгенция, кви пет лева. Просто казвам че за толкова време, все съм драснал нещо. Темата си е твоя, ти си пиши за българското. Аз изказвам мнение за останалата част. Относно общата култура - на теб ли да се доказвам? Аз не страдам от чак такива комплекси за малоценност като теб, че да търся признание и утвърждаване на аз-а си във форума.
Нека съм куку, ама се басирам, че дори и да имаш теми, те ще са повече от посредствени, съдейки по разсъжденията ти по други теми! Ти за нищо не изказваш мнение, по простата причина, че нямаш такова, а няма как да имаш, защото, както е казано в една реклама - не става само с ядене...
Колкото до комплексите, виж, там вече не знам, май един тука преди малко молеше за помощ другите, да му вържат гащите...! За справка, малко по-нагоре, тук!

- nasenceto
- келеш
Ако нямах мнение нямаше да водя тоя отегчителен спор с теб, гений такъв. Вече съвсееем ти изкуца логиката. Мисли. Не намилай едно и също безброй пъти. Истина няма да стане, колкото и да го повтаряш.
- ksdh
- Потребител
То си е истина, къде повече от това, вервай ми! И спри да ми пишеш на лични, става ли?
- BazilVenceslas
- Потребител