Две годишнини в едно...
- ksdh
- Потребител
Две годишнини в едно...
Днес са две бележити годишнини! Едната е от Априлската епопея, която слага началото на полагането на основите на Третата българска държава! Държавата, която днешните управници превърнаха в колония на чужди интереси! Но най-лошото е, че заразата е навсякъде, дори и тук, но това е друга тема!
Втората годишнина е 122 години от рождението на Адолф Шиклгрубер, по-известен като Хитлер! Може би най-отричания и забранявания образ от ВСВ насам, но все пак, с огромен принос за днешното състояние на света! Както и, че той, по-своему е искал да го направи по-добър, затова и името му все още не е забравено! Дори напротив, макар и плахо, но вече започват да се появяват данни, че дявола не е толкова черен! Но и това е друга тема!
Втората годишнина е 122 години от рождението на Адолф Шиклгрубер, по-известен като Хитлер! Може би най-отричания и забранявания образ от ВСВ насам, но все пак, с огромен принос за днешното състояние на света! Както и, че той, по-своему е искал да го направи по-добър, затова и името му все още не е забравено! Дори напротив, макар и плахо, но вече започват да се появяват данни, че дявола не е толкова черен! Но и това е друга тема!
- nasenceto
- келеш
Re: Две годишнини в едно...
Бе ти и хитлерист ли си падаш? Знаеш ли че е противозаконнно и хостващите сайта могат да си го отнесат заради теб. Цял свят осъзна колко луд и извратен е Хитлер, а някои "БГ патриоти" все още му се възхищават. Боже колко мъка има по тоя свят, боже. Простено да ти е чадо, ти не си виновен.
- BazilVenceslas
- Потребител
Гитлер капут!
Сега "ултрасите" или така наречените футболни запалянковци са фашисти! Викат Зиг Хайл и Фюрерът ни води и такива простотии. Това е падение и низост на душата... Ама и такива се навъдиха в нашата България.
Споко, админите няма да го отнесат.
Сега "ултрасите" или така наречените футболни запалянковци са фашисти! Викат Зиг Хайл и Фюрерът ни води и такива простотии. Това е падение и низост на душата... Ама и такива се навъдиха в нашата България.
- ksdh
- Потребител
nasenceto написа:Бе ти и хитлерист ли си падаш? Знаеш ли че е противозаконнно и хостващите сайта могат да си го отнесат заради теб. Цял свят осъзна колко луд и извратен е Хитлер, а някои "БГ патриоти" все още му се възхищават. Боже колко мъка има по тоя свят, боже. Простено да ти е чадо, ти не си виновен.
Да оцениш някоя историческа личност, а Хитлер е такъв, искаш или не, не означава, че непременно си негов подражател! А и самата дума хитлерист е крайно неточна, самия той е бил националсоциалист!
Не мисля, че е противозаконно, да кажеш някои факти от историята, такива, каквито са! И е особено важно, да се асимилират от собствените ни глави, а не да повтаряме като папагали тезите на пропагандата! Също така, много, ама много грешиш, далеч не само в България той има последователи, но и дори и в Русия, страната, която изнесе най-голямата тежест на войната!
Но какво да ти обяснявам, едва ли ще разбереш, прекалено си надъхан!
Обаче, друго ми прави впечатление - що се хвана за Хитлер, все пак го споменах най-вече заради рождената му дата, но пък думичка не каза за Априлското въстание? Защо така, нихилист ли си падаш? Или си от отбора на ония, дето измислиха митът Батак и "османското присъствие", и как сме си живели в пълен уют и синхрон с турците? Това ми кажи, недей да слагаш епитети на другите, защото да си нихилист е много по-лошо от хитлерист!
- nasenceto
- келеш
Хващам се за глупостите ти. Това което ме дразни. Къде аджеба видя да написах, че Хитлер няма последователи? За Априлското въстание що ми е да се хващам? Нали вече го коментирахме. Май в твоята глава всичко се изкривява и мисълтат ти винаги потича в нейна си посока. Не ми слагай думи в устата!!! Хората започват да си мислят че наистина си мисля нещата които си ми натикал, се едно са мое изказване. Ти ако си манипулативна личност, аз не съм и с мен си ударил на камък. Ти за тъп ли ме мислиш да ме знам кво е хитлерист и национал-социалист? Както вече казах в един от изтритите ми постове, имам самочуствие на човек с изключитело богата обща култура, така че хич не ме заяждай на тая тема, че издивявам.
Изпратено от моя HD2 с Tapatalk
Изпратено от моя HD2 с Tapatalk
Последно промяна от nasenceto на Чет Апр 21, 2011 12:12 pm, променено общо 1 път.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Даааа. То пък имало тема, която отбелязвала годишнината на Фюрера! И кой пък точно я е направил? Сталин! е, смЕх, смеееех....И то как я е направил, леле майко, отбеляал е в едно с Априлското въстание. Е, не!
Базил, ти обаче наистина си се вързал. Аз писах във "Кош"-а, ама не бях още видял тая тука. Ти наистина си се вързал, викам! Е, не мой така бе човек.
Историята, за жалост казвам, наистина се "пише" от победителите! В кавички е пише, щото, тя никак даже не се пише, ами чисто и просто си се фабрикува, филтрира, измисля, наглася....абе, както искате го разбирайте.
Едно събитие отминава, поколението, поколенията, които го помнят също, и почва тогава какво?! пак пропаганда, пак пропаганда........
Туй ще кажа аз само за Фюрера и за идеята, която е преследвал. Който може със собствената си глава да мисли- той знае Истината и си е направил необходимите изводи.
И защото тая тема все пак ми е чувствителна, нека все пак споменем и Негово Величество Цар Борис ІІІ , наричан още и Обединител. Да споменем нашия Цар, благодарение усилията на който България, макар и за кратко, се видя обединена. Да споменем Негово Величество, докато все още е позволено...
Базил, ти обаче наистина си се вързал. Аз писах във "Кош"-а, ама не бях още видял тая тука. Ти наистина си се вързал, викам! Е, не мой така бе човек.
Историята, за жалост казвам, наистина се "пише" от победителите! В кавички е пише, щото, тя никак даже не се пише, ами чисто и просто си се фабрикува, филтрира, измисля, наглася....абе, както искате го разбирайте.
Едно събитие отминава, поколението, поколенията, които го помнят също, и почва тогава какво?! пак пропаганда, пак пропаганда........
Туй ще кажа аз само за Фюрера и за идеята, която е преследвал. Който може със собствената си глава да мисли- той знае Истината и си е направил необходимите изводи.
И защото тая тема все пак ми е чувствителна, нека все пак споменем и Негово Величество Цар Борис ІІІ , наричан още и Обединител. Да споменем нашия Цар, благодарение усилията на който България, макар и за кратко, се видя обединена. Да споменем Негово Величество, докато все още е позволено...
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- BazilVenceslas
- Потребител
Bul-Dog написа: Базил, ти обаче наистина си се вързал. Аз писах във "Кош"-а, ама не бях още видял тая тука. Ти наистина си се вързал, викам! Е, не мой така бе човек.
..
За кое съм се вързал, бе? Я кажи, че като се гледам съм отвързан?
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Ами, за ей това тука, ве! За ето това!BazilVenceslas написа:Гитлер капут!
Га-га-га...сега малко смях на любимият ти руски.
Аве, Базил, ти съветски гражданин ли си, извинявай за въпроса, ама само тогава бих могъл да разбера тая ти привързаност?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- BazilVenceslas
- Потребител
Bul-Dog написа:Ами, за ей това тука, ве! За ето това!BazilVenceslas написа:Гитлер капут!
Га-га-га...сега малко смях на любимият ти руски.
Аве, Базил, ти съветски гражданин ли си, извинявай за въпроса, ама само тогава бих могъл да разбера тая ти привързаност?
Затова тука съм прав, ама май се вписваш в тая агитка и не ти изнася да признаеш. На кьоравото кво да отварям очите, все едно, че не съм виждал , виж левскарите, чорбарите, моньор... Фюрерът ги води, ама ги води за носът, като тебе.
За справка: Съветските граждани няма от 20г.
Всеки нормален българин трябва да е русофил, защото руснаците са направили много за нас. Само не ми казвай "особенно в най-близко време". Ама прости хора бол, продажници бол, разумни - кът.
Удачи!
П.С. и се пише: ха-ха-ха( на руски, да си учил )
- BazilVenceslas
- Потребител
- nasenceto
- келеш
Бе вие клонирате ли се?
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Не трябва ли да сме българофили? Или не, чакай - не трябва ли да сме ЧОВЕКОФИЛИ?!?!?BazilVenceslas написа: Всеки нормален българин трябва да е русофил
Пак осрахме темата (без извинение). Преди известно време форумът беше изключително приятен, но напоследък няколко индивдида намесиха идеологии и почнаха да политиканстват, резултатът е очевиден...
- BazilVenceslas
- Потребител
Da Edd написа:Не трябва ли да сме българофили? Или не, чакай - не трябва ли да сме ЧОВЕКОФИЛИ?!?!?BazilVenceslas написа: Всеки нормален българин трябва да е русофил
Пак осрахме темата (без извинение). Преди известно време форумът беше изключително приятен, но напоследък няколко индивдида намесиха идеологии и почнаха да политиканстват, резултатът е очевиден...
Браво бе!
Знаех си, че някой патриот ще изръси това. Абе обичам Родината - мразя държавата! Само не ми казвай, ами тогава що обичаш и русские? Казах ти що. Ама такива Възрожденци като тебе, не могът да се сетят, че съм за България!
Нищо не е осрано, форума е перфектен. Туй че, не ти се чете истината, ми не чете бе, всеки има право да е сляп. Само не ми казавай, "ква истина, изфабрикувана и тн." Масрафите ги знам отлично.
- BazilVenceslas
- Потребител
Клонирам се да - на два поста.nasenceto написа:Бе вие клонирате ли се?
Защото въстанието няма общо с горното - да ти обясня като на първолак!
- nasenceto
- келеш
Не разбрах какво искаш да кажеш?!