Бля-бля..блябля.
Четиринадесет коментара и само дрън -дрън.
Абе хора , не виждам какво толкова е станало.Това е нещо нормално-щом има движещи се предмети са с пресечна точка е естествено да се ударят.Какво толкова го задълбахте , катастрофи стават дори и в Америка и в Европа. Какво като сме България, айде сега тука да няма катастрофи.Не идеализирайте моля!
Ако помните наскоро се бяха ударили здраво полицейска кола и линейка.Е кво ще изкарате пак шоферите некадърни или системата в България, че е скапана.
Отправям призив към всички съфорумци по-малко приказки-отвлечени, а повече действия и конкретика в постовете.Под действия имам предвид сбирките -Към "насенцето", ако имаш желание и си истински мъж- никой не може да те спре да дойдеш и да седнеш с нас да изпиеш по една бира.
А шоферката на Аудито е:"Николета Вълчева 20г,работи като таньцорка или скъпо платена курва в заведение в центъра на София,което се слави, че се посещава от депутати в малките часове на ноща.(копирано от нета)
Линейка се обърна, бременна жена в нея роди
- realprofesora
- Старо куче медалист
- nasenceto
- келеш
Re: Линейка се обърна, бременна жена в нея роди
Вярно е, в цял свят е така и инциденти ставата навсякъде, за това се разводни и темата. Наистина всички теми се отнасят в незнайни посоки (аз също имам вина за това, извиняйте за което, ама все някой ми пали фитила.). Относно сбирките - не смятам че так се мери мъжество, ама ми е мерак и следващи път ще гледам наистина да дойда. И бира не пия, ама ще лашна някоя мента със спрайтченце. 

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Леле, тва сега го научавам от професора. Значи момето причинило катастрофата е 20 годишно курве?! И то от елитен бардак...Е, сега стана ясно, че наказание няма да има-язък за пострадалите хора.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Много е спорен момента кой е прав и кой е в нарушение.Според закона ако видиш кола със специален режим на движение(линейка, пожарна или полицейска кола )и тя е с пусната сигнализация си длъжен да направиш всичко възможно да я пропуснеш да мине.Но закона не разрешава на тези коли да минават на червено както и когато си искат.Те са длъжни все пак да намалят на кръстовищата и да се огледат преди да преминат.В случая е била лека кола която е можела все пак да намали и спре и да предодврати катастрофата - ами ако е бил автобус с 50 човека вътре , колко спирачен път има този автобус?
Не искам да омаловажавам вината на жената но все пак трябва някои неща да се вземат в предвид преди да се пишат разни неща по вестници и форуми.
Приятел преди години беше блъснал една линейка в почети същата ситуация ( за негов късмет нямаше пострадали хора )но го оправдаха защото се оказа че когато линейката е наближила кръстовището на червения светофар е имало и автобус който е чакал да направи ляв завой и линейката се е промушила отдясно на автобуса и е навлязла в кръстовището зад автобуса и моя човек не я е видял и се ударали.
Не искам да омаловажавам вината на жената но все пак трябва някои неща да се вземат в предвид преди да се пишат разни неща по вестници и форуми.
Приятел преди години беше блъснал една линейка в почети същата ситуация ( за негов късмет нямаше пострадали хора )но го оправдаха защото се оказа че когато линейката е наближила кръстовището на червения светофар е имало и автобус който е чакал да направи ляв завой и линейката се е промушила отдясно на автобуса и е навлязла в кръстовището зад автобуса и моя човек не я е видял и се ударали.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Шофьора на линейката е бил нает наскоро, като преди това е бил водач на камион. Така или иначе е ясно, че е трябвало да даде път на линейката, най-вероятно не е успяла да спре заради превишена скорост - 60-80км/ч според анализите на полицията, а не заради силната музика както се твърди. Според доста коментари на това кръстовище там караш ли дори малко над определената скорост вече нямаш достатъчно видимост и съответно време за реакция. Мен като ме удари дамата, която също беше на 20г. м/у другото, изобщо не се опита да спре, да натисне спирачки или нещо подобно - кара си влака и не и пука. От друга страна обаче, според мен и шофьора на линейката можеше да внимава повече, все пак не кара картофи с камиона, а и мисля че не е чак въпрос на живот и смърт дали са щели стигнат с 2 минути по-късно. В правилника е записано, че е работа на шофьора на линейката да премине безопасно през кръстовищата, дори и да е със пуснати светлинни и звукови сигнали.