Линейка се обърна, бременна жена в нея роди

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Линейка се обърна, бременна жена в нея роди

Мнение от nasenceto »

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3906811" onclick="window.open(this.href);return false;

"Водачката слушала силно музика в колата и не чула звуковия сигнал на спешния автомобил, който преминал на червено"

Aман от некадърни шофьорки. На жени книжки трябва да се дават след 3 годишен шофьорск курс и 12 изпита!
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Re: Линейка се обърна, бременна жена в нея роди

Мнение от spiralkinda »

Това в 4 сутринта да си надула музика в лъскавото си возило, познайте каква е Изображение, но името и инициалите въобще не се споменават, сто процента е някоя известна пикла с чичко паричко. Страно защо не споменават дали и е правен тест за наркотици, а споменават само този за алкохол...
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Насе, това можеше да го пуснеш и в темата "В каква страна живеем?!"

В ненормална, е отговорът. А кой ни я прави такава?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Не можеш да съдиш за цяла страна или за цяла група хора по една глупава жена. Това е дискриминация. А съвестните шофьори, които карат с 50 и правят веднага път на линейката тях кучета ги яли, нали? Защо сте толкова злобни? Такива хора има във ВСЯКА една страна, но навсякъде хората си държат на родината, само тука като стане инцидент или нещо подобно всички в един глас почват да реват в каква страна сме живеели.
Който не е доволен е свободен да намери най-добрата за него си страна, но докато има различни хора перфектна страна няма да има.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Това е страна в която правилата не важат! Не се спазват, не се преследват нарушителите и не се наказват...Това съм искал да кажа. Всичко останало са си твои свободни интерпретации в стил-гузен негонен бяга. Разбираш ли ме?
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Свободните интерпретации може и да има, но не са само в моя пост. Няма страна, където всички да спазват правилата. Вината е изцяло на отделните хора, че не спазват закона. При условие, че инцидента е станал преди броени часове, не знам как се стигна до извода, че жената няма да бъде "преследвана" и "наказана"? Това не са ли свободни интерпретации? В най-добрия случай са предположения, базирани на субективни фактори и лични преценки.

Мнението ми не е било стриктно по този случай, най-вече защото за всяко нещо вече всеки реве няма такава държава, няма такава страна, няма незнам какво.
Визирам и другия случай със Ставийски. Некадърния адвокат на семейството се оля по изцяло своя вина, другите пак му оправиха бакиите, но всички естествено веднага почнаха старите ленти - няма такава страна, няма такова правосъдие, няма незнам си какво. Аз пък ще кажа няма толкова прост адвокат да набутва хората и няма толкова проста жена да дъни музиката в колата и да не се оглежда.

Скоро ме удари друга жена през нощта, понеже караше на изгасени фарове и на всичкото отгоре изкараха мен виновен, задето не съм я бил пуснал, но не виня никой, освен нея самата. Ако си беше сложила лупите да вижда по-добре и си беше пуснала фаровете нищо от това нямаше да се случи. Може и държавата ни да не е много хубава, ама ако ние самите се вземем малко в ръце ще сме мноого по-напред отколкото сме сега.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Напълно съм съгласен със sawo и най - вече с първия пост!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Не мисля, че в тази страна има нещо нормално, защото го наблюдавам ежедневно.
Луди баби хранят котки и кучета в блока ми и всяко лято отварят "родилното" в общите мазета-израждат котенца и кученца и ги пускат "на свобода".
Спри на коя да е автобусна спирка и виж-има кошчета за смет и дори отделни за цигари-но навсякъде наоколо се валят опаковки, фасове, боклуци..

Културата и възпитанието не могат да се слагат под общ знаменател-прав си, но ако се види средната за страната ни-резултатът ще е ужасяващ!

Не може също от отделни случаи да се вадят някакви генерални изводи. Но са показателни.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

nasenceto написа:Напълно съм съгласен със sawo и най - вече с първия пост!
Ти пък! За тебе съм сигурен, че ако в някоя тема sawo напише, че си напълно ненормален, още в следващия пост ще го подкрепиш. Не се коси-това е също типично беге черта-нагаждачество .

Как да си обясним противоречието- в първия си пост пишеш:
"Aман от некадърни шофьорки. На жени книжки трябва да се дават след 3 годишен шофьорск курс и 12 изпита!"

А после си съгласен с господин модератора, че е дискриминационно спрямо жените. Ай стига се натяга-няма да ти изтрият мнението. Не, твоите глупости няма да се изтрият.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Нещо се бъркаш. Сега прочети отново поста на sawo и ми посочи точно къде пише за дискриминация "към жените". Точно мен да наречеш нагаждач....бъркаш малко. Нов си във форума, ама имаше един период в един друг форум, в който съм изяждал 1-2 бана от него. Нещо много почваш да се озлобяваш срещу мен и ще те подкарам като ksdh :lol:
sawo написа:Не можеш да съдиш за цяла страна или за цяла група хора по една глупава жена. Това е дискриминация.
И в следващия си пост отново поставяш определения на цяла нация (нагаждачи). Голям си.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Голям съм я. Ще се сетиш.

"Не можеш да съдиш за цяла страна или за цяла група хора по една глупава жена. Това е дискриминация."

Та ти предлагаше на жените да се дава книжка само след три годишен курс и дванайсет изпита. Или?
Високото ти самочувствие трябва да има и някакво покритие, не мислиш ли? Ще ме "подкарваш" като кой? За разлика от тоя аз не се крия-ходя по сбирките, пия си биричка с хората и с никой не съм имал проблем. Ако ти имаш проблем с мене, моля, заповядай на някоя от сбирките. Иначе и ти си същия като тоя ксдх-отвор от форумно ниво.
Айде мир.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Bul-Dog написа: Не може също от отделни случаи да се вадят някакви генерални изводи. Но са показателни.
Това исках да кажа и аз :) Не трябва при всеки негативен случай веднага да се хвърляме да обвиняваме страната или държавата когато е ОЧЕВАДНО, че става дума за човешка грешка.
В други случаи може и да не е така, но все пак да не забравяме каква беше темата.

Относно дискриминацията, наистина не съм имал в предвид дискриминация спрямо жените, а спрямо коректните водачи, за които не се пишат новини, че са дали път на линейката. Това, че в конкретния случай шофьора е жена не е толкова важно. Случая с автобуса беше по същия начин - всички се юрнаха да нищят фирми, технически прегледи, заспали шофьори, занижени технически изисквания и т.н. а никой не се сети за момчето от Ст. Загора, което изгаси пожара още преди пожарникарите и спаси животи нали? Все пак "няма такава държава" е по-вървежно и хората не искат герои - те искат някой по-лъжлив, по-крадлив, по-глупав и по-изостанал от тях за да спят спокойно. А ако има кой да им натяква, че цялата ни държава скапана, всички са зле, никой не го бива и т.н. това им сваля и личната вина и гузна съвест. Много по-лесно е когато има кой да се обвини, но да не си ти или да не е някой на когото държиш. Накрая хем никой не е виновен, хем обаче няма такава страна.
Все пак нека се придържаме към добрия тон - щом аз мога и вие трябва да можете.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Че тя тая трагедия с автобуса въобще нямаше да се случи ако имаше държава ве, човеко.
Кажи ми в коя нормална държава ще пуснат 23 годишен дръгел, от фирма фантом при това, не минал никакъв технически преглед(или по-точно минал фиктивен такъв). Та нали и аз точно това искам да ти кажа. Държавата-това сме ние. Докато не се научим да спазваме правилата-каква държава сме?! Че ние сме само една идея по-организирани от мангалите. Айде сега сети се какво представляваме в очите на един германец примерно.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Трагедии стават навсякъде, включително и в Германия и във всички държави колкото и да са развити те. За автобуси не мога да кажа, но за влаковете например има цели филми със десетки, ако не стотици катастрофи със немалко жертви, всички заради човешка грешка, немарливост или занижен контрол. При това все от развити страни като Германия, Франция, Италия, САЩ и т.н. Там обаче хората се насочват към конкретните виновници, а не генерализират всичко с държавата. Нещата са много по-сложни отколкото изглеждат. Най-малкото не е правилно всичко да се слага под общ знаменател. В държавата има хора които си вършат работата, и такива които не си я вършат. Защо винаги оприличаваме България с тези, които не си я вършат? Защото били повече? Защото били пречили най-много? Кой го казва това? Откъде може да го знае? Това са приказки наизуст точно поради причините които описах в предния пост. Трябва да се концентрираме върху хората, които дърпат България назад, а не към всички като цяло, защото така освен да се демотивират всички и да продължаваме да си чешем езиците друго не знам какво ще постигнем.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Bul-Dog написа:Голям съм я. Ще се сетиш.

"Не можеш да съдиш за цяла страна или за цяла група хора по една глупава жена. Това е дискриминация."

Та ти предлагаше на жените да се дава книжка само след три годишен курс и дванайсет изпита. Или?
Високото ти самочувствие трябва да има и някакво покритие, не мислиш ли? Ще ме "подкарваш" като кой? За разлика от тоя аз не се крия-ходя по сбирките, пия си биричка с хората и с никой не съм имал проблем. Ако ти имаш проблем с мене, моля, заповядай на някоя от сбирките. Иначе и ти си същия като тоя ксдх-отвор от форумно ниво.
Айде мир.
Сега вече сериозен ли си? Естествено че се шегувам. А разбра ли вече какво точно искаше да каже sawo. Още ли смяташ че съм нагаждач? Относно сбирките, наистина се каня да дойда, проблема е че се съобразявам с малкия, а той обикновено в събота и неделя спи между 2 и 5, а преди тва ме изтощтил от търчене. Надявам се скоро наистина да се видим наживо. Мир и по малко ядове :wink:
Публикувай отговор