Намръщените сервитьор(к)и на Стара Загора

Всичко свързано с град Стара Загора.
3AgHuK
Потребител
Потребител

Re: Намръщените сервитьор(к)и на Стара Загора

Мнение от 3AgHuK »

Под Здравната каса заведението се казва ''Лионела'' :wink: Има си и страхотни тортички :P ,а и сервитьорките не са бурсуци :)
Изображение
atanasovbg
Новак
Новак

Мнение от atanasovbg »

В Историческия музей има много хубаво заведение. Има за хапване, има и за пийване. Има и зона за непушачи :)
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

Почти няма останало свястно заведение в Стара Загора , с тази криза навсякъде гледат да те прее*ът и то доста , поне да го правеха с усмивка да не им личи толкова а на всичкото отгоре всички са начумерени , че ти взимат парите ;)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

[9:21:45 AM] xxx: вчера звъня в антънито да запазя места за 4 пушачи
[9:21:54 AM] xxx: и какво ми казват трябва да дойдете на място
[9:22:03 AM] xxx: да дадете капаро по 20 кинта на човек
[9:22:18 AM] xxx: ебаси капарото аз не мога да ги изкоснумирам
[9:22:36 AM] xxx: това го казвам ,защото смрятам че повечето са станали нагли
[9:22:45 AM] xxx: и всеки си мисли че определя правилата
[9:22:52 AM] Atanas Grigorov: (rofl)
[9:22:55 AM] Atanas Grigorov: бах тва антъни
[9:23:00 AM] Atanas Grigorov: то щото е малко и за тва
[9:23:02 AM] xxx: и че другите са длъжни да му слугинуват
[9:23:08 AM] xxx: не е малко
[9:23:10 AM] xxx: на 2 етажа е
[9:23:15 AM] xxx: и аз звъня в 4 часа
[9:23:27 AM] xxx: и викам ми няма тогава ще пробваме без резервация
[9:23:29 AM] xxx: и тя ми вика
[9:23:35 AM] xxx: ми то няма да има и ми затвори
[9:23:39 AM] xxx: пача
[9:23:53 AM] xxx: вместо да кажат елате до 7.30
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

За зоната на непушачите може наистина да няма места. Преди няма и месец запазих там маса по телефона за 6 човека в зоната за пушачи и нямаше никакъв проблем.
Zvan
Потребител
Потребител

Мнение от Zvan »

Вчера заради двата празника са знаели, че ще се напълни ресторантът, и затова са искали куверти (тези пари капаро са чист вид куверт) - демек ден година храни. Я се обади днес, да видим дали ще се държат така.
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

3AgHuK написа:Под Здравната каса заведението се казва ''Лионела'' :wink: Има си и страхотни тортички :P ,а и сервитьорките не са бурсуци :)
То и там не е лесно.Сладкарницата и Елеганс са на един и същ собственик.Доста изискваща и вманиачена собственичка.Държи да има добро обслужване и вежливост към клиентите,но пък е немърлива към персонала.Скоро време ще затваря както вървят нещата...доста персонал взе да напуска фирмата.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

mupk0 написа:
3AgHuK написа:Под Здравната каса заведението се казва ''Лионела'' :wink: Има си и страхотни тортички :P ,а и сервитьорките не са бурсуци :)
То и там не е лесно.Сладкарницата и Елеганс са на един и същ собственик.Доста изискваща и вманиачена собственичка.Държи да има добро обслужване и вежливост към клиентите,но пък е немърлива към персонала.Скоро време ще затваря както вървят нещата...доста персонал взе да напуска фирмата.
Tъщата бачкаше там като сладкар. От понеделник е без работа, а май беше последния служител в цеха. Иначе шефката й е наистниа тотално куку.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Zvan написа:Вчера заради двата празника са знаели, че ще се напълни ресторантът, и затова са искали куверти (тези пари капаро са чист вид куверт) - демек ден година храни. Я се обади днес, да видим дали ще се държат така.
Според мен навсякъде в по-вървежните заведения е така, все пак и ти да си собственик, няма да искаш на празника масите ти да са заети с по двама човека, които са си поръчали по една бира, а компании, които търсят къде да се почерпят за празника да няма къде да седнат.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Абе така е, спор няма, ама нищо не йм пречи да са по-вежливи и дипломатични, щото днес не е празник, ама аз пак няма да ида там да седна.
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

nasenceto написа:
mupk0 написа:
Tъщата бачкаше там като сладкар. От понеделник е без работа, а май беше последния служител в цеха. Иначе шефката й е наистниа тотално куку.
Майка и колежката и бяха готвачки в Елеганс-а и си написаха сами молбите,защото фирмата отива на фалит..по-добре по тяхно желание както се вика,отколкото да чакаш от умрял писмо както става в последно време.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Не е точно така, щото гони щейсетака и много трудно ще си намери работа. Има и друго - ако напуснеш сам, после си прецакан от бюрото по труда.
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

nasenceto написа:Не е точно така, щото гони щейсетака и много трудно ще си намери работа. Има и друго - ако напуснеш сам, после си прецакан от бюрото по труда.
Е да съгласен съм,но има доста кофти работодатели и те натапят пред бюрото.Кофти е това за шейсетака.В нашето семейство няма проблем с парите и годините и може и да си почине,отколкото да си трови нерите и по над 12 часа там ....
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

mupk0 написа:
nasenceto написа:Не е точно така, щото гони щейсетака и много трудно ще си намери работа. Има и друго - ако напуснеш сам, после си прецакан от бюрото по труда.
Е да съгласен съм,но има доста кофти работодатели и те натапят пред бюрото.Кофти е това за шейсетака.В нашето семейство няма проблем с парите и годините и може и да си почине,отколкото да си трови нерите и по над 12 часа там ....
От личен опит ти споделям, че никога не трябва да си категоричен особено относно пари...времената се изменят и идват промени понякога!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
root
Потребител
Потребител

Мнение от root »

Avgusta, бул. Руски 44 (в Историческия музей).
Усмихната сервитьорка, но за плодова салата (5,50 лв) се чака 45 мин. Изпитано лично.
Life is Short. Have an Affair.
Публикувай отговор