Тя темата тръгна на истории, та да разкажа и аз моята.
Преди няколко години, тъкмо си бях купил количка. Вечерта някъде към 10 без нещо си слизам към центъра. Карам по Цар Симеон и на централна пиаца, застанали полицаи(точно в края на пешеходната зона). Махва ми полизая спирам аз.
Нормалното "Моля документи, знаете ли защо Ви спрях" Аз леко учуден и казвам "Не знам". Ами карате със включени допълнителни светлини, без да има предпоставка за ползването на такива". Аз съответно шах, но виждам, че са пуснати. Обяснявам се СЪЖАЛЯВАМ, КОЛАТА Я ИМАМ ОТ 2 ДНИ, НЕ СЪМ ЗНАЕЛ. Не мина слезнахме актове ще пишем. Показаха ми член 73 ал. 1 (не помня точно дали бяха те).
В този момент по цар симеон се спускат BMW 6ca и зад нея Mercedesl CL пуснати яко халогени дълги мигачи. Насреща яко фарове. Виждам полицая, че започна да гледа към небето и да се прави на яко разсеян. При което не се стърпях и леко иронично подхвърлям АКО ИСКАШ ИМ СЕ И ПОКЛОНИ КАТО МИНАТ. Полицаят ме изгледа кофти, но като се нае като взе да маха с палката. Спряха тарикатите, пари ли не предлагаха какво ли не беше. Като извадиха документи, колите на някви германци се водиха, застраховките на други. Голям филм си спретнаха.
Та така де кола над 50 000 лева се движи с особен статус на пътя.
П.С. Имаше и един с една S kласа, който яде шамари пред булсатко, защото си мислеше, че може да паркира на тунела на банката (ама иначе, беше със талонче

).