Жените шофьори?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: Жените шофьори?

Мнение от Matrix_man »

admin написа:Най - мразя на пътя да гледам комплексирани кифли качени на големи джипове разбира се не техни...
Нали.... черен джиБ е винаги с предимство... :lol:
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Тя темата тръгна на истории, та да разкажа и аз моята.

Преди няколко години, тъкмо си бях купил количка. Вечерта някъде към 10 без нещо си слизам към центъра. Карам по Цар Симеон и на централна пиаца, застанали полицаи(точно в края на пешеходната зона). Махва ми полизая спирам аз.

Нормалното "Моля документи, знаете ли защо Ви спрях" Аз леко учуден и казвам "Не знам". Ами карате със включени допълнителни светлини, без да има предпоставка за ползването на такива". Аз съответно шах, но виждам, че са пуснати. Обяснявам се СЪЖАЛЯВАМ, КОЛАТА Я ИМАМ ОТ 2 ДНИ, НЕ СЪМ ЗНАЕЛ. Не мина слезнахме актове ще пишем. Показаха ми член 73 ал. 1 (не помня точно дали бяха те).

В този момент по цар симеон се спускат BMW 6ca и зад нея Mercedesl CL пуснати яко халогени дълги мигачи. Насреща яко фарове. Виждам полицая, че започна да гледа към небето и да се прави на яко разсеян. При което не се стърпях и леко иронично подхвърлям АКО ИСКАШ ИМ СЕ И ПОКЛОНИ КАТО МИНАТ. Полицаят ме изгледа кофти, но като се нае като взе да маха с палката. Спряха тарикатите, пари ли не предлагаха какво ли не беше. Като извадиха документи, колите на някви германци се водиха, застраховките на други. Голям филм си спретнаха.

Та така де кола над 50 000 лева се движи с особен статус на пътя.

П.С. Имаше и един с една S kласа, който яде шамари пред булсатко, защото си мислеше, че може да паркира на тунела на банката (ама иначе, беше със талонче :)).
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
JO_MASTERA89
Потребител
Потребител

Мнение от JO_MASTERA89 »

Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Аз си имам за мене си теория що 99 на 100 от жените не стават за шофьори.

Работата е там, че за жената колата е някакъв съвременен вариант на метлата, ако ме разбирате, летящата метла... :mrgreen:
Съвсем не се замислят кое как е и защо така е. По време на курса просто запаметяват всичко механично и после всичко е само едно безкрайно повторение.
Обзалагам се, че по-същия начин човек с много търпение може да обучи маймуна да управлява автомобил. Но не очаквайте от маймуна да стане добър шофьор все пак! :lol:
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

70 процента от жените с кофти шофьори и 50 процента от мъжете :)
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Lexx »

Даже процента мъже е по голям.
mishonka84
Новак
Новак

Мнение от mishonka84 »

:roll: Хм..тук намирисва на дискриминация...е,аз съм жена и смея да твърдя че съм добър шофьор.Келеша може да го потвърди. Да не говорим колко от вас мъжете подценяват жените на пътя,а те самите не са добри шофьори!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

mishonka84 написа::roll: Хм..тук намирисва на дискриминация...е,аз съм жена и смея да твърдя че съм добър шофьор.Келеша може да го потвърди. Да не говорим колко от вас мъжете подценяват жените на пътя,а те самите не са добри шофьори!
Само дето темата е за жените шофьори, а не за теб конкретно ;) В 80% от случаите, когато съм видял шофьор с неадекватно поведение на пътя се е оказвало, че е жена или мъж над 60 години...
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Изключенията не оправдават масата. Има някоя и друга жена, която що годе кара, ама масата са ЧУДО...
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Онзи ден се пускам с мойта скромна Корса от Жабките надолу към ДНА.Зад мен кара черно ,голямо Ауди с някъв хубав номер регистрационен. На ДНА на пешеходната пътека се кани да минава един господин, съответно спирам и давам път.Човека пресича, аз се каня да включа на скорост и да запрашвам ,че ме чакаха на маса. :cheers: .Съдбата обаче не й се пиеше бира изглежда и реши да се погаври с мен. Чух едни яки спирачки зад мен и някой яко ме удари отзад.
Започнах да разсъждавам светкавично- викам си ако ме е ударило Аудито , то трябваше да стане в момента когато спрях. Слизам и гледам една госпожа с Пежо, някво малко, вътре реве едно дете на задната седалка, се нацепила в Аудито и то блъснало мене. Щетите ми не бяха големи-хлътнала пластмаса на бронята и изхвръкнал плафон за осветяване на задния номер. Видях ,че бронята ще си я оправя и няма да личи(както стана на другия ден-бръкнах с една щанга и пластмасата се върна обратно) сложих си и плафона на мястото. Та за късмет се разминах без щети. Казах на водача на Аудито ,че изчезвам, докато той трескаво се обаждаше със заповеднически тон Да дойде веднага дежурния по КАТ.
Та такива ми ти работи ....забравих да спомена че човека на който дадох път на пешеходната пътека , дойде при мене и ме пита добре ли съм.
А аз останах със смесени чувства- да спирам ли на пешеходна пътека или да се правя на кьорав :lol:
Popopopopo
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Някои пешеходни пътеки са поставени на доста кьорави места, като че наистина да предизвикват катастрофи.
Много пъти не съм спирал на тази и на няколко други именно заради тва-спреш ли, рискуваш яко да те нацелят изотзаде. Разбира се ако се шофира внимателно и с разумна, съобразена за в град скорост, това не би трябвало да се случи. Но всички знаем, че по нанадолнището се набира яко инерция, нали.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

Аз пак не мога да разбера защо се обсъждат жените шофьори, след като има толкова много сходни примери с мъже.
Професоре, все едно не знаеш за мъже, ударили предна кола, спряла на пешеходна пътека. Е, случката ти е интересна и по-особена, но все пак. :)
Да не би всички тия, дето почват да те натискат отзад при изпреварване на магистрала, дето ако намалиш малко по каквато и да е причина, оня няма да има време да отпусне газта, камо ли да натисне спирачка, преди да те удари, да са жени?
Аватар
HyBRiD-X
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HyBRiD-X »

zvezda написа:...
Да не би всички тия, дето почват да те натискат отзад при изпреварване на магистрала, дето ако намалиш малко по каквато и да е причина, оня няма да има време да отпусне газта, камо ли да натисне спирачка, преди да те удари, да са жени?
Колежке, да ме прощавате, ама на магистрала в лявата лента се изпреварва! Това, че не преценяте добре кога да се включите в лявата лента ви прави буквално (само)убиец! А да намаляте скорост в лявата лента на магистрала е също толкова глупаво, колкото и "да те натискат отзад", както се изразихте. :)
П.С. Не ме разбирайте погрешно, и аз не харесвам идиотите, каращи само в лявата лента или изпреварващи в лентата за принудително спиране.
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

zvezda написа:Аз пак не мога да разбера защо се обсъждат жените шофьори, след като има толкова много сходни примери с мъже.
Професоре, все едно не знаеш за мъже, ударили предна кола, спряла на пешеходна пътека. Е, случката ти е интересна и по-особена, но все пак. :)
zvezda, според мен се обсъждат жените повече защото процентно правят повече гафове.Последно което наблюдавах е следната ситуация:Паркира едно момиче на забранено за това място така,че другите не могат да ползват улицата.Всички други коли също са паркирали неправилно от другият пол,но...... Според теб кого трябва да коментираме?
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

http://www.youtube.com/watch?v=bp-60I7q5A4
Истината за жените шофьори ... :twisted:
Публикувай отговор