Жените шофьори?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Жените шофьори?

Мнение от HoCuS »

Зачудих се къде да пусна темата и реших тук, ако не е правилният раздел, нека колегите я преместят.

Два-три дни, се случи така, че ме возеха жени с кола и забелязах следното нещо, че жените никак не са колегиални. Не пускат пешеходци, не пропускат други коли, ако някой излиза назаде или излиза от малка пресечка. В смисал не правят малки жестове към другите шофьори. Както писах по-горе и пешеходците не пускат. Споделих това на колегата и той каза, че е забелязал същото нещо.

Вие имате ли такива наблюдения и ако е така, защо мислите е така ?

П.С. Темата не е дали жените стават за шофьори или не просто, дали са колегиални на пътя.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Жените шофьори?

Мнение от Bul-Dog »

- А Автоинструктор съветва курсист.
- Момче, запомни какво ще ти кажа, най-много трябва да се пазиш от пияните шофьори. Ако заподозреш, че някой е пиян, веднага спирай и го изчакай да отмине. На второ място по опасност са таксиджиите и маршрутките. Те правят каквото си искат, спират рязко и не дават никакви мигачи. На трето място са мотористите. Те са луди младежи, които се мислят за безсмъртни и карат с 200 в града.
- А жените шофьорки?
- Ееех - въздъхнал инструкторът - щом ме питаш ще ти кажа. Жената шофьор е като пиян таксиджия на мотор.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

жена-шофьор = негър-скиор = бипец-боксьор... нема
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Mоже и да има изключения(при които съм се возил), но общо взето са зле жените шофери.Мен на пешеходна пътека с един голям джип една жена въобще не ме отрази.Просто си потегли и огледалото мина на косъм от главата ми. Но да ви кажа и катаджиите трябва да са по-строги с тях.Мойта жена са я хващали в града с превишена скорост и са я пускали ...пред очите ми.Все й се карам да кара по-бавно , но тя си знае нейното. Виж като се върна след 5 месеца шофиране в Норвегия , не можах да я позная -това не беше нейния стил на каране.В града караше с 30-40 на 3та, извън града не вдигаше повече от 90. На пешеходни пътеки пропускаше дори кучета и котки :lol: .Значи можело си викам. Та не се чудете много-кучето скача според тоягата.
Popopopopo
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

Според мен всичко си е до човек, а не до това дали е жена, или мъж.
Защо не повдигнем въпроса за всички мъже, които не пускат пешеходци, не пропускат автомобили и т.н., а става дума за жените... :) Щото и на такива съм попадала доста. ;)
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Всичко е до човека...
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

The enD написа:Всичко е до човека...
Всичко е до КОНТРОЛА !!!!
Не се бъркайте с човешки характери, обучение , възраст, пол, характер , зодии и т.н.
Когато има силен контрол-обективен , без избирателност без значение кой си , каква кола караш, колко пари имаш-тогава има дисциплина!
В белите държави дали "човека" спира на пътеката и на светофара, а останалите с яките коли и разсеяните жени си правят каквото си искат.Хайде пак ми говорете-"Всичко е до човека"...или по скоро да апелираме към водачите на МПС- Водачи, бъдете хора, моля , проявете човещина! Вместо : Водачи , спазвайте закона!
Popopopopo
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

zvezda написа:Според мен всичко си е до човек, а не до това дали е жена, или мъж.
Защо не повдигнем въпроса за всички мъже, които не пускат пешеходци, не пропускат автомобили и т.н., а става дума за жените... :) Щото и на такива съм попадала доста. ;)
Hahahah

Моля всички да ме разберат правилно, не искам да кажа, че жените не стават като шофьорки и кои са по-добри шофьори, мъже или жени.

Просто ми направи впечатление, че жените правят по-малко колегиални жестове на пътя.

Преди 2 часа по случайност се запознах с автоинструктор и не се стърпях да го попитам дали е забелязал такова нещо и той ми обясни така.

Наистина жените правят по-малко колегиални жестове, но това не е защото не искат, а защото са по-притеснени шофьори и са яко концентрирани на пътя и доста изолират заобикалящото ги. Както каза той повечето жени не виждат пешеходеца, докато не стъпи на пътя. Мъжете карат по отпуснато и не гледат само пътя ами заобикалящото ги.

И ако бъде честен съм склонен да се съглася с инструктора.

П.С. Специален поздрав за всички шофьори https://www.vbox7.com/play:cacd3fc2b6 :) :) :)
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз също съм забелязал, че жените шофьори никакви ги няма, дали защото ги е страх да спрат и не могат да тръгнат след това разни там съединители и т.н. или си мислят за 14029403294 неща и не следят хората или просто са си кухи лейки в което най - много вярвам. Една овца със сребрист джип едвам не ме блъсна на пешеходна пътека, разбира се кифлата гледаше на другата страна и като и чукнах по капака вдига си ръцете .... като запалих и викам с глас: Ама овца проста, на пешеходна пътека си, вместо да си отваряш краката въври чети правилника за движение по пътищата ... кифлата замръзна направо и не знаеше какво да каже.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

admin написа:Аз също съм забелязал, че жените шофьори никакви ги няма, дали защото ги е страх да спрат и не могат да тръгнат след това разни там съединители и т.н. или си мислят за 14029403294 неща и не следят хората или просто са си кухи лейки в което най - много вярвам. Една овца със сребрист джип едвам не ме блъсна на пешеходна пътека, разбира се кифлата гледаше на другата страна и като и чукнах по капака вдига си ръцете .... като запалих и викам с глас: Ама овца проста, на пешеходна пътека си, вместо да си отваряш краката въври чети правилника за движение по пътищата ... кифлата замръзна направо и не знаеше какво да каже.
Не съм сексист, ама подкрепям написаното. Жената не може да се концентрира в това, което рави. Акъла и е разпилян на 15 други места... Имат си други предимства пред мъжете, ама шофирането не е едно от тях. Всяко правило, разбира се има изключения.
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Това е друга тема.

Лошото е, че съм виждал по кофти мъже шофьори и от жени. Като рефлекси и т.н. :)
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Прекалено много им идва на някои жени самочуствието.Мислят се за Шумахер,а всъщност карат като мистър Бийн ... :roll:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Който си кара си кара.
Няма значение жена ли е или мъж...
Единствено се дразня от жена в голям за нея джип,от
който само главата й се показва и говори по някакъв скъп телефн през това време...
Dog drags - no tracks...
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

те са като звезда в небето.
Ти я виждаш тя теб НЕ .
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Най - мразя на пътя да гледам комплексирани кифли качени на големи джипове разбира се не техни...
"There is no 'patch' for stupidity."
Публикувай отговор