schnapps написа:
Пич, направи си опит да минеш през официален офис на Мтел (пр. офиса им срещу Булбанк).
Toзи там е франч,централните офиси на Мтел са този на ъгъла на хаджията и царя,на БКПто и на баня Пиперка,всичко друго е франч.
На Глобул единствения централен е срещу ресторант Мантос,останалите също са франч,Германос принципно са собственост на Космо Мобайл,но са от 2-3 години така и манталитета им е подобен като на Хенди.
И какво като офиса на Мтел е франч? В такъв офис получаваш много повече като информация и обслужване, просто защото на никой там не му пука дали ще си спрете картата (не им се брои за спиране, както в другите магазини и съответно не са озлобени като им го кажете. Направете си опит да питате в "официален" офис на Мтел, че ще си спирате карта и гледайте как ще ви се нахвърлят + възможно е да бъдете наругани).
Аз пък специално от този магазин съм супер доволен и никога не са ме върнали или да са ми спестили информация за нещо. Не че ги хваля, но за мен това е магазина, където трябва да обърнете ако имате нужда. Последно правих опит на офиса до Общината да си спра карта, при което само дето не ме изгониха (при условие, че съм клиент, с изтичащ договор, който не исках да подновя, но си промених мнението след като минах през франча). Накрая, пуснах жалба срещу консултантката в магазина до Общината, която си свали баджа само и само да не й видя името (което в последствие разбрах) и се скри отзад в стаичката.
Миналата година пък имах вземане даване с офиса на Глобул срещу пожарната. Персоналът ме накефи, обръщат ти внимание и не спестиха нищо като инфо и какво ще ми струва.
За "сВиваком" не коментирам, защото са трагедия и много лъжат по офисите където и да е. Ако не е в техен интерес си гризнал дръвцето.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари