Повечето метан станции са на големи фирми, някои то тях обаче са на по-малки фирмички и искат да избият на пазара(такива като в Маджерито) и понеже конкретно на тази станция локацията е в по-неравностойно положение в сравнение с градските метан станции, та се налага малко да свали цената на метана с цел привличане на клиента Мирко. Да но потребителите се дразнят(такива като Мирко) и си мислят, че градските станции са мръсни, ненаситни, алчни говеда и затова цената им е висока. А цената се смята от един човек, наречен ДОН( Капо де тутти капи)-демек шефа на всичките шефове, най-главния мафиот така да го наречем , че да ме разберете. Та този мафиот има съветници, които му казват колко точно може да се изтиска от потребителя Мирко така, че хем да му е скъпо- за максимална печалба на мафията, хем пък да не го откажат съвсем, да си кара нещастното Ауди
И когато в един момент някой маджерски ентусиаст намали цената на метана, му се пращат едни хора мафиоти ,които в БГ се наричат мутри, поради страх от думата МАФИЯ(която пишех на тетрадката си отзад, без дори да съзнавам за какво става дума-(MAFIA) в 7ми клас 1981г).Та тези хора мафиоти му казват най културно, че ще му се стъжни, ако не си оправи цените. И човека понеже не е дете, веднага си коригира цените . Защото е по- добре с едно парче хляб , отколкото без него.
Епилог:
Правете като мен и глава няма да ви боли-изобщо не гледайте цените. Ако имаш пари зареждай и карай. Ако нямаш пий си бирата в къщи
Ако нещо не ви е ясно за мафията в бг просто ме питайте , всичко ще ви разясня. И за пазара на наркотици, и за пазара на фалшив алкохол, и за проституцуята, за измамите с ДДС и неплатени данъци, за разменките със земи, за крупните енергийни проекти.....изобщо вскичко що виждате в бг да се движи, да се яде , да се ебе, да се пуши, пие и шмърка- се движи от МАФИЯ-Организирана престъпност с пирамидална структура,
мащабна форма на организирана престъпност, способна да се намесва негативно (чрез корупция, изнудване, директно насилие и други незаконни начини на оказване на влияние и облагодетелстване) в развитието и нормалното функциониране на държавата и в личните дела на хората.
Мафията има собствена йерархия, ритуали, система от поощрения и наказания. Трафикът на наркотици и оръжия, скланянето към проституция, рекетът, хазартът и строителни афери са типичното ѝ поле на изява. В това число могат да влизат и лихварството, отвличането на хора за откуп, обирите.........
Извод:
За мен специално Мафията е една добра организация.Тя се грижи за регулирането на пазара на най-опасните стоки-наркотици, оръжие , проституция.и др. Ако тези пазари не са регулирани, ще настане хаос и всеки ще си мисли че може да търгува и печели от пазарните ниши. Ще настане яко мазало и ще пострадат невинни хора.
Пример. (дане се засяга Миро ,но пак него ще го дам за пример) Отива с аудито да зарежда на Маджерито ,но понеже оня не е послушал мафиотите и те му гърмят метан станцията. Мирко умира...или остава инвалид. Лошо нали. Затова се благословете, че я има нашата мила ,свята, родна МАФИЯ. Наздраве компанията!