Референдум за закриване на полигон Змейово - 26 май
- FCBeroe1916
- Потребител

Re: Референдум за закриване на полигон Змейово - 26 май
Вие от 100 кладенеца вода ще донесете. Дори и замърсяването да не е от полигона, то не значи пък, че не ни замърсява въздух, почва с други неща. Ама щяло да има съкращения в армията, коя армия? Къде ни е армията и какво върши.
- System_error
- Старо куче медалист

Tва със съкращенияат е най-необоснования аргумент... Тецовете наистина много тровят. Нужно е само да ускорят завършването на всички сероочистващи инсталации и по възможност да помислят за други мерки за редуциране на замърсяването...
- Nirvana
- Старо куче медалист

Задължително всички да гласуват! Не се крийте като мишки пак по домовете си! Това е от изключителна важност за здравето на децата ни, за семействата ни!
Правете разлика между продадените избори за кабинет и това дали самите ние ще си решим проблема с полигона. Намерете 2 мин от ценното си време, за да помогнете да премахнем едно зло от Средна гора! Не може 2-3 генерала, които никога не са се показвали по телевизията да решават съдбата ни, докато те си почиват някъде с прибраните от "добре изпълнената работа" пари!!!
Много ми е интересно как ще реагира новия-стар кабинет, защото доколкото знам България е подписала договор за утилизация на боеприпаси и т.н. и при един отказ да го прави ще трябва да плати баснословни неустойки за съжаление.
А пък, който ми изкара доводи, че ще гласува против закриването, просто държа да му чуя защитата.
ВАЖНО: Много внимавайте при гласуването дали маркирате ДА или НЕ, защото като гледах плакатите им онзи ден са ги направили объркващо и всеки който иска да бъде закрит полигога може да се обърка и да маркира с НЕ. На всяко училище има залепен плакат относно референдума. Първо го прочетете и тогава влизайте да гласувате!
Правете разлика между продадените избори за кабинет и това дали самите ние ще си решим проблема с полигона. Намерете 2 мин от ценното си време, за да помогнете да премахнем едно зло от Средна гора! Не може 2-3 генерала, които никога не са се показвали по телевизията да решават съдбата ни, докато те си почиват някъде с прибраните от "добре изпълнената работа" пари!!!
Много ми е интересно как ще реагира новия-стар кабинет, защото доколкото знам България е подписала договор за утилизация на боеприпаси и т.н. и при един отказ да го прави ще трябва да плати баснословни неустойки за съжаление.
А пък, който ми изкара доводи, че ще гласува против закриването, просто държа да му чуя защитата.
ВАЖНО: Много внимавайте при гласуването дали маркирате ДА или НЕ, защото като гледах плакатите им онзи ден са ги направили объркващо и всеки който иска да бъде закрит полигога може да се обърка и да маркира с НЕ. На всяко училище има залепен плакат относно референдума. Първо го прочетете и тогава влизайте да гласувате!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- belata
- Старо куче медалист

Самият Полигон няма нищо общо с заетостта на работни места в Армията,числеността няма как да намалее,понеже има достатъчно структори,а и горе се качват само наряди за охрана,те не са постоянно служещи в този периметър,да вървят да пазят черешите и лозята от ромските набези,ще са 100 пъти по полезни.Нека остане само стрелбище "Люляк",и да освободят планината от никому ненужното си присъствие,обсебването на тази ивица от Стара Планина е кощунство.
- didka
- Старо куче медалист

- Nirvana
- Старо куче медалист

Ама ти вярваш на министрите ли ? Това да цитираш някаква измислена онлайн PR статия, целяща вдигане на рейтинга на политиците (един вид, че са заинтересовани и искат да помогнат) и затъпяване на проблема, не е правилно!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- System_error
- Старо куче медалист

Ти пък търсиш само конспирация. И това не е правилно. Нека мислим рационално!Nirvana написа:Ама ти вярваш на министрите ли ? Това да цитираш някаква измислена онлайн PR статия, целяща вдигане на рейтинга на политиците (един вид, че са заинтересовани и искат да помогнат) и затъпяване на проблема, не е правилно!
PS: Още в предишния ти пост ме подразни това, че намисаш изборите и ги заклеймяваш като жестоко корумпирани и манипулирани. По твоята логика хич не трябва да се хабим да гласуваме, щото всичко вече е уредено и нагласено. Сам си противоречиш в обвиненията в конспирация и от друга страна стремежа към агитация. Избери си едно от двете, да не се получават оксиморони... (не се заяждам, не ме разбирай погрешно).
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Щом са толкова сигурни, че няма замърсяване от там, нека затворят полигона за поне година, през това време ще стане ясно дали има замърсявания в района. Трябва обаче да се извикат независими наблюдатели със съответното оборудване, защото досега не един или два пъти са давани меко казано незадоволителни обяснения на аномалии в района. Има основания да се обвиняват и тецовете, но за мен е странно как така обгазяванията се случват в определени моменти, включително и през лятото, когато няма отопление с твърди горива, при това с различни вещества. Работата на тецовете би трябвало да е сравнително постоянна или поне с едни и същи материали.
- Nirvana
- Старо куче медалист

System_error написа:Ти пък търсиш само конспирация. И това не е правилно. Нека мислим рационално!Nirvana написа:Ама ти вярваш на министрите ли ? Това да цитираш някаква измислена онлайн PR статия, целяща вдигане на рейтинга на политиците (един вид, че са заинтересовани и искат да помогнат) и затъпяване на проблема, не е правилно!
PS: Още в предишния ти пост ме подразни това, че намисаш изборите и ги заклеймяваш като жестоко корумпирани и манипулирани. По твоята логика хич не трябва да се хабим да гласуваме, щото всичко вече е уредено и нагласено. Сам си противоречиш в обвиненията в конспирация и от друга страна стремежа към агитация. Избери си едно от двете, да не се получават оксиморони... (не се заяждам, не ме разбирай погрешно).
Добре приятелю,
кое в прекрасната ни държава не е нагласено спрямо нечии интереси? Обоснови се и тогава ще се съглася с теб! Също не се заяждам...
Видял съм какво ли не и съм отвратен от политиката и нейния бездънен джоб!
- Roshavv
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
армията се издържа от държавата.... то няма държава.... армия....fantamaniaka написа: Този "никому ненужен " полигон е един от малкото от който има печалба армията(поне така казват
)
поздрави
за къф ни трябва полигон.....ще пробваме новите си разработки ли
AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
- System_error
- Старо куче медалист

Aко смяташ, че е нагласено, що се хабиш - тва ми беше идята...Nirvana написа:Добре приятелю,
кое в прекрасната ни държава не е нагласено спрямо нечии интереси? Обоснови се и тогава ще се съглася с теб! Също не се заяждам...
Видял съм какво ли не и съм отвратен от политиката и нейния бездънен джоб!
- JO_MASTERA89
- Потребител

belata написа:Самият Полигон няма нищо общо с заетостта на работни места в Армията,числеността няма как да намалее,понеже има достатъчно структори,а и горе се качват само наряди за охрана,те не са постоянно служещи в този периметър,да вървят да пазят черешите и лозята от ромските набези,ще са 100 пъти по полезни.Нека остане само стрелбище "Люляк",и да освободят планината от никому ненужното си присъствие,обсебването на тази ивица от Стара Планина е кощунство.
- realprofesora
- Старо куче медалист

На 26ти сме там.Заедно сме силни!
Popopopopo
-
idanar
- Новак

Ей съграждани... я не се излагайте - това е важно за града ни! Бирата можете да си я пиете колкото искате и след като отделите 10 минути да гласувате.
Нека да докажем че сме хора а не говеда които могат да тровят както си искат! Както споменаха дори и полигона да не е единствената причина той участва в "микса" който ни сервират.
- realprofesora
- Старо куче медалист

То ясно че ще е в неделя , но на кое място.Пак в училищата по райони или на определено място.PTS написа:Референдума ще се проведе на 26 май (неделя) в Стара Загора. Ще гласувате ли? Ако да, за какво?
Popopopopo