Пиша до фалшивите профили, които се регистрират във форума на поразия за да рекламират фирмата в тази и другата тема:
Ако някой от фирмата иска официално да излезе с мнение по първия пост в темата, нека го направи, но да си правите реклама от акаунти с по едно мнение по такъв смешен начин... Просто е глупаво.
Курупцията в РОДЕО
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
-
st2841
- Новак

Re: Курупцията в РОДЕО
С цялото ми уважение, но нямам нищо общо със служителите на фирмата. Просто изразявам мнението си, че съм останала доволна от Родео. За мен смешното е това, че хората изкарват фирмата корумпирана, защото те не се отнасят сериозно с курса и не могат да си вземат изпита. Това е нелепо и недопустимо.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
г-це Силвана (Митева) Трайкова,
Случайно да сте дъщеря на Митко Трайков (президент на клуб Родео) ?
Няма нужда да отговаряте. Както казах не пасем трева, може да дадете отговор от името на фирмата, ако искате казаното от вас да има тежест, а не да се правите на случайни клиенти от фалшиви профили.
Случайно да сте дъщеря на Митко Трайков (президент на клуб Родео) ?
- emzo
- Старо куче медалист

Навсякъде е алабала работа.
Особено Родео, изпитващите много ги "обичат"
Шофьор се става със стаж. Затова по селските безлюдни кърове с тати или бати, колкото се може повече.
Щото сегашните инструктори го боли тъъъъът за курсистите.
Заглавието е умишлено с правописна грешка май, а?
А иначе щом си правят реклама, значи работата е на зле
Особено Родео, изпитващите много ги "обичат"
Шофьор се става със стаж. Затова по селските безлюдни кърове с тати или бати, колкото се може повече.
Щото сегашните инструктори го боли тъъъъът за курсистите.
Заглавието е умишлено с правописна грешка май, а?
А иначе щом си правят реклама, значи работата е на зле
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Не знам за останалите, аз моята книжка я взех в родеото. Останах много доволен от М. Трайков. Бях му разказал за предния ми инструктор който искаше на "всяка" цена да стана шофьор срещу 100 лв някъде, изрично ми каза: Такова нещо тук не минава, просто ще те науча да шофираш ... и ме научи за което съм му благодарен. Изпитващите разбира се могат да те скъсат както си пожелаят, но това не означава, че инструктора ти е пръв приятел и трябва да на всяка цена да те направи шофьор като го уговори с/у някой лев да те пусне.
"There is no 'patch' for stupidity."
- emzo
- Старо куче медалист

Абе то и аз там го карах, теорията той я водеше и нямах забележки/
Та тоя дето ме скъса на кормуването директно си ми каза, нищо лично, така трябва. Нали не ми каза директно, каква е причината ама то се разбра веднага.
Ми на майка му тъъъъъъъът, 200лв на вятъра.
Та тоя дето ме скъса на кормуването директно си ми каза, нищо лично, така трябва. Нали не ми каза директно, каква е причината ама то се разбра веднага.
Ми на майка му тъъъъъъъът, 200лв на вятъра.
диагностика на автомобили
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- HoCuS
- Потребител

- Обратна връзка:
Преди 10 години карах курсовете в Родео. Останах много доволен! Теория, практика всички си бешеокей. Инструктора беше Ошинов, но той вече си има своя фирма. Изпита ми беше при дългия и помня, че още с влизането нещо скастри народа и помня шушуканият Е СЯ НИ СА Е*А МАЙКАТА. Когато жена ми трябваше да взима книжка настоявах да кара курсове или в Родео или при Ошинов, въпреки това ги кара в друга фирма. Резултата беше 2 неуспешни, като единият по неясни причини, буквално 5 метра след тръгването я скъса. Няколко пъти бях говорил с инструктора каква е причината, защото като я закарах жената горе на стадиона си кара всичко нормално, кара 3 дни с инструктора и започва едно шашкане, кое какво и защо. Вторият път я скъса, защото лампата на ръчната светела, при свалена ръчна, НЕ СИ Я СВАЛИЛА КАКТО ТРЯБВА. И двата пъти я къса той, на третият го взе при него пак.
Даже си спомням, че тогава имаше някакъв скандал, точно Родео бяха пуснали сигнал заради корупция и всички фирми в града бяха настръхнали.
Даже си спомням, че тогава имаше някакъв скандал, точно Родео бяха пуснали сигнал заради корупция и всички фирми в града бяха настръхнали.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
- Roshavv
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Митко Трайков до колкото го познавам не може да е в схема с измами,корупция и т.н.
Цените и промоциите си ги определя всяка фирма и понеже конкуренцията е жестока се хапят едни други.
От къде да знаем брадъре - " ЕДИН ОПАРЕН " ,че не си на Паунов зетя примерно и ни ги разправяш някакви?
Доста е отговорно това което го заявяваш в публичното пространство. Като си толкова сигурен представи се, докажи! Тайков се представи и се включи в темата като пич.
Може пък да не умееш да караш знае ли човек...или на изпитващия жена му да не му е дала сутринта.... нищо лично към теб ,но така доста смело засягаш човек който дори и не познаваш.
Цените и промоциите си ги определя всяка фирма и понеже конкуренцията е жестока се хапят едни други.
От къде да знаем брадъре - " ЕДИН ОПАРЕН " ,че не си на Паунов зетя примерно и ни ги разправяш някакви?
Доста е отговорно това което го заявяваш в публичното пространство. Като си толкова сигурен представи се, докажи! Тайков се представи и се включи в темата като пич.
Може пък да не умееш да караш знае ли човек...или на изпитващия жена му да не му е дала сутринта.... нищо лично към теб ,но така доста смело засягаш човек който дори и не познаваш.
AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel