Курупцията в РОДЕО

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Курупцията в РОДЕО

Мнение от sawo »

Пиша до фалшивите профили, които се регистрират във форума на поразия за да рекламират фирмата в тази и другата тема:

Ако някой от фирмата иска официално да излезе с мнение по първия пост в темата, нека го направи, но да си правите реклама от акаунти с по едно мнение по такъв смешен начин... Просто е глупаво.
st2841
Новак
Новак

Мнение от st2841 »

С цялото ми уважение, но нямам нищо общо със служителите на фирмата. Просто изразявам мнението си, че съм останала доволна от Родео. За мен смешното е това, че хората изкарват фирмата корумпирана, защото те не се отнасят сериозно с курса и не могат да си вземат изпита. Това е нелепо и недопустимо.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

г-це Силвана (Митева) Трайкова,

Случайно да сте дъщеря на Митко Трайков (президент на клуб Родео) ? :) Няма нужда да отговаряте. Както казах не пасем трева, може да дадете отговор от името на фирмата, ако искате казаното от вас да има тежест, а не да се правите на случайни клиенти от фалшиви профили.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Навсякъде е алабала работа.
Особено Родео, изпитващите много ги "обичат"

Шофьор се става със стаж. Затова по селските безлюдни кърове с тати или бати, колкото се може повече.
Щото сегашните инструктори го боли тъъъъът за курсистите.

Заглавието е умишлено с правописна грешка май, а?

А иначе щом си правят реклама, значи работата е на зле :mrgreen:
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Не знам за останалите, аз моята книжка я взех в родеото. Останах много доволен от М. Трайков. Бях му разказал за предния ми инструктор който искаше на "всяка" цена да стана шофьор срещу 100 лв някъде, изрично ми каза: Такова нещо тук не минава, просто ще те науча да шофираш ... и ме научи за което съм му благодарен. Изпитващите разбира се могат да те скъсат както си пожелаят, но това не означава, че инструктора ти е пръв приятел и трябва да на всяка цена да те направи шофьор като го уговори с/у някой лев да те пусне.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Абе то и аз там го карах, теорията той я водеше и нямах забележки/
Та тоя дето ме скъса на кормуването директно си ми каза, нищо лично, така трябва. Нали не ми каза директно, каква е причината ама то се разбра веднага.
Ми на майка му тъъъъъъъът, 200лв на вятъра.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Преди 10 години карах курсовете в Родео. Останах много доволен! Теория, практика всички си бешеокей. Инструктора беше Ошинов, но той вече си има своя фирма. Изпита ми беше при дългия и помня, че още с влизането нещо скастри народа и помня шушуканият Е СЯ НИ СА Е*А МАЙКАТА. Когато жена ми трябваше да взима книжка настоявах да кара курсове или в Родео или при Ошинов, въпреки това ги кара в друга фирма. Резултата беше 2 неуспешни, като единият по неясни причини, буквално 5 метра след тръгването я скъса. Няколко пъти бях говорил с инструктора каква е причината, защото като я закарах жената горе на стадиона си кара всичко нормално, кара 3 дни с инструктора и започва едно шашкане, кое какво и защо. Вторият път я скъса, защото лампата на ръчната светела, при свалена ръчна, НЕ СИ Я СВАЛИЛА КАКТО ТРЯБВА. И двата пъти я къса той, на третият го взе при него пак.

Даже си спомням, че тогава имаше някакъв скандал, точно Родео бяха пуснали сигнал заради корупция и всички фирми в града бяха настръхнали.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
Roshavv
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Roshavv »

Митко Трайков до колкото го познавам не може да е в схема с измами,корупция и т.н.
Цените и промоциите си ги определя всяка фирма и понеже конкуренцията е жестока се хапят едни други.
От къде да знаем брадъре - " ЕДИН ОПАРЕН " ,че не си на Паунов зетя примерно и ни ги разправяш някакви?
Доста е отговорно това което го заявяваш в публичното пространство. Като си толкова сигурен представи се, докажи! Тайков се представи и се включи в темата като пич.
Може пък да не умееш да караш знае ли човек...или на изпитващия жена му да не му е дала сутринта.... нищо лично към теб ,но така доста смело засягаш човек който дори и не познаваш.
Публикувай отговор