Как да си направя BOOT дискета

Задавайте Вашите въпроси за Help and Support относно всички версии на операционната система тук.
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

А ако нямате дялове с FAT или FAT32, за какъв бяс ще ви посужи таа тъпа дискета, правена на 98!?!?!? Макар че има едни програмки за четена на NTFS дялове... ама като цяло тва с дискетите е адски архаична история, цената на една подложка от 700Mb е някакви си пикливи 50-80 стинки, а една дискета 1,38Mb струва около леФ.
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

верно ама не знаеш какви куриози са ми се случвали с разни лайняни дъна като например
никога не прави Имейдж на дъно Синтакс
никога не ползвай Партитишъм Меджик на дъно Синтакс
и др. подобни не можеш да си представиш как дъното не може да намери харда
та има места дето е по добре да се кара на фат
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

Ми има лесно, за тези дъна синтакс - биват заменяни не веднага, но почти преди малко ;-) с нещо по-така... аз на никой клиент не съм предоръчал или продал подобна шитня.
Който иска да му е мирна главата и надежден компота - само дъна с име, ненадвишаващо четири знака :-) (не не и с по малко от четири), няма да казвам марки, да не стане пак безплатна реклама :roll: /ми да почнат да ми плащат вече, гадове :lol: /
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

John3V написа:Ми има лесно, за тези дъна синтакс - биват заменяни не веднага, но почти преди малко ;-) с нещо по-така... аз на никой клиент не съм предоръчал или продал подобна шитня.
Който иска да му е мирна главата и надежден компота - само дъна с име, ненадвишаващо четири знака :-) (не не и с по малко от четири), няма да казвам марки, да не стане пак безплатна реклама :roll: /ми да почнат да ми плащат вече, гадове :lol: /
AS*S ли бе?
п.с.(тфа не е реклама)
п.п.с.(сега трябва да ми отговориш "да бе *SUS" :)_)
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

Абе не само марките със "S" в името си, а по-скоро тези с "B" и "T" ;-)
Публикувай отговор