Как да си направя BOOT дискета
- John3V
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
А ако нямате дялове с FAT или FAT32, за какъв бяс ще ви посужи таа тъпа дискета, правена на 98!?!?!? Макар че има едни програмки за четена на NTFS дялове... ама като цяло тва с дискетите е адски архаична история, цената на една подложка от 700Mb е някакви си пикливи 50-80 стинки, а една дискета 1,38Mb струва около леФ.
-
- Старо куче медалист
- John3V
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Ми има лесно, за тези дъна синтакс - биват заменяни не веднага, но почти преди малко
с нещо по-така... аз на никой клиент не съм предоръчал или продал подобна шитня.
Който иска да му е мирна главата и надежден компота - само дъна с име, ненадвишаващо четири знака
(не не и с по малко от четири), няма да казвам марки, да не стане пак безплатна реклама
/ми да почнат да ми плащат вече, гадове
/

Който иска да му е мирна главата и надежден компота - само дъна с име, ненадвишаващо четири знака

- kitikri
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
AS*S ли бе?John3V написа:Ми има лесно, за тези дъна синтакс - биват заменяни не веднага, но почти преди малкос нещо по-така... аз на никой клиент не съм предоръчал или продал подобна шитня.
Който иска да му е мирна главата и надежден компота - само дъна с име, ненадвишаващо четири знака(не не и с по малко от четири), няма да казвам марки, да не стане пак безплатна реклама
/ми да почнат да ми плащат вече, гадове
/
п.с.(тфа не е реклама)
п.п.с.(сега трябва да ми отговориш "да бе *SUS"

- John3V
- Старо куче медалист
- Обратна връзка: