Защо няма протести в Стара Загора?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Защо няма протести в Стара Загора?

Мнение от System_error »

Bul-Dog написа:

Mисля, че си проспал доста сериозна част от събитията. Сакскобурготкси СЪДИ държавата с Страсбург,
Тва да го подкрепиш с некви факти? Доказателства? Да не би Станислава Трифонова така да е казала в "шоуто" си?

Пак казвам, вие да имате една барака на село, че да ви видя как тичате по "реституции" и съдилища, но вие искате непременно Негово Величество да е без имот-естествено, за да хулите и това тогава.
Оф!
Каква реституци, бе човек. Държавата е решила да покани някой да я управлява. Той с държавни пари си спретнал дворци и ловни хижи, завещал ги на внука си сега оня си ги иска. Опааа!

Славчо не го гледам отдавна, защото първо изпростя, второ превърна шоуто си в изповедалня на собствените си проблеми и житейски разбирания. Сори, ма не ща някой дам и бъде ментор и да ми набива глупави мисли в главата. Иначе евала умен човек е, както и хората в екипа му, ама не разбирам що толкова се промениха и изпростяха. Възрастта ли си каза думата, безпаричието ли, новите им спонсори ли, не знам...

PS: Сега ще ти потърся за Царчето факти....

EDIT: https://www.google.com/search?source=ig ... 2vKF6JI7xk

Даже не си играя да ти пускам линкове, а направо резултатите от търсенето, че свят ще ти се завие... И хич не ми се отнасяй в приказки за конспирация на медиите.

Впрочем, темата беше за протестите и пак изместихме фокуса й.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Оф, оф, оф....

Чета резултата ти от Google търсенето и ме хваща срам :oops: ...:

"Сакскобурготски ЩЯЛ да съди сържавата в Страсбург!"
Тва е някъв парцал. Червен естествено.

Аз като искам да се информирам за нещо, търся информация от първоизточника. Ти как си?

http://www.kingsimeon.bg/archive/viewcategory/id/83
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Bul-Dog написа:Оф, оф, оф....

Чета резултата ти от Google търсенето и ме хваща срам :oops: ...:

"Сакскобурготски ЩЯЛ да съди сържавата в Страсбург!"
Тва е някъв парцал. Червен естествено.

Аз като искам да се информирам за нещо, търся информация от първоизточника. Ти как си?

http://www.kingsimeon.bg/archive/viewcategory/id/83
:lol: И първоизточника ще напише нещо в него ущърб?!?!?? Моляааааааа, няма нужда :lol: :lol: Аз съм добре, а ти как спа?
Каква реституци, бе човек. Държавата е решила да покани някой да я управлява. Той с държавни пари си спретнал дворци и ловни хижи, завещал ги на внука си сега оня си ги иска. Опааа!
а това не го ли видя или затвори очите?

Пардон... забравих. Човека, който имаше цялата власт, един мандат не му стигна да приключ с първичната си идея. Комунистите не го оставиха. :mrgreen:

А какво стана с теорията, че всички управляващи от 44-та досега са само комунисти? Та нали точно червения пролетариат изби интелигенцията на нацията преди 60-на години, в това число бащата на Царя? Отново противоречие. Излиза, че го оставят да спечели изборите и той не предприема нищо срещу тях, а напротив - коалира се с убийците на баща си. ЕБАСИ БЕЗПРИНЦИПНИЯ ЧОВЕК!!!!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Чети бе, човек, чети!

"Важно е да се уточни, че някои от частните царски имоти са били управлявани преди да бъдат национализирани от Интендантството. То никога не е било държавна институция и не е разполагало с държавни средства. Интендантството е личната администрация (секретариат) на Царете Фердинанд, Борис и Симеон и е управлявало техните собствени средства от цивилната листа на Царя, т.е. заплатата на Царя, гласувана от Народното събрание. Пълното му наименование е Интендантство на цивилната листа на Царя."
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Bul-Dog написа:Чети бе, човек, чети!

"Важно е да се уточни, че някои от частните царски имоти са били управлявани преди да бъдат национализирани от Интендантството. То никога не е било държавна институция и не е разполагало с държавни средства. Интендантството е личната администрация (секретариат) на Царете Фердинанд, Борис и Симеон и е управлявало техните собствени средства от цивилната листа на Царя, т.е. заплатата на Царя, гласувана от Народното събрание. Пълното му наименование е Интендантство на цивилната листа на Царя."
Това кой го пише :lol:

А ти прочети отново предишни ми пост и ми отговори - безпринципен ли е Царя или има друго обяснение?
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Негово Величество е Православен монарх. Той е баща на нацията и като такъв е длъжен да прощава на "немирните"(бих ги нарекъл безумни) й деца.

Тази принципност и следване на Християнски морал не се разбира от всички, а от някои дори се използува и злоупотребява. Така стана и в Русия, където Царят вече беше абдикирал в името на народът си, но това не попречи на безбожните комунисти да го убият-него и цялото му семейство!
Слава Богу нашият Цар не беше сполетян от такава участ!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Bul-Dog написа:Негово Величество е Православен монарх. Той е баща на нацията и като такъв е длъжен да прощава на "немирните"(бих ги нарекъл безумни) й деца.

Тази принципност и следване на Християнски морал не се разбира от всички, а от някои дори се използува и злоупотребява. Така стана и в Русия, където Царят вече беше абдикирал в името на народът си, но това не попречи на безбожните комунисти да го убият-него и цялото му семейство!
Слава Богу нашият Цар не беше сполетян от такава участ!
Според някои теории - беше. Ама четеш библията, като дявола - евангелието :lol: С други думи си е баш безпринципен, което обяснява и другите му постъпки.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Сега Бойко Борисов е баща на нацията.... А преди това беше Тодор Живков...Той даже беше по-баща от Мони, а неговите съратници са били по-патриоти от семейството му значи... Директно на въпроса - Мони е безпринципен, лаком и алчен задник, който би продал дори дъщеря си за пари и материални облаги. Това е Мони. Принципен и сериозен човек, никога няма да играе заедно с тези, които са резнали глави в семейството му. И напротив, има много други освен комунисти... Утре ако си признае , че е бипец - може да кажеш: "Ми то с педали наоколо, какъв да стане миличкия"... :cheers: :cheers: :cheers:
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

System_error написа:
1916 написа:Ако под "проглеждане" имаш предвид да гласувам за партията ти Гроб-НЕ,няма да прогледна :mrgreen:
Само луд човек може да сравни Стамболов с една мутра от Банкя.
Типично в стил Мая Манолова ми навираш думи в устата, които не съм казал. Нито те кандърдисвам да гласуваш за ГЕРБ, нито пък (е те тука много се смях :lol: ) не правя аналог между Стамболов и Борисов :lol: :lol: :lol: Ама и през ум не ми е минавало. Това само доказва факта, че квото и да ти се говори, нищо не чуваш, а само си насосваш нещата така, както ти харесва. Много в стила на нашия всеобщ любимец Динко (ksdh). Като го знам, с неговите дъъъълги болнични, съм убеден че е бил някъде на тролско обучение (разбирай го както искаш). И пази боже от червени агенти като вас двамата. Да бяхте отворили поне втория линк, да видите вашите тартори от къде произлизат и къде се мъчат да ни върнат.
Лайното мирише отдалеч. Беше разконспириран и избухна като супернова, но бързо беше изрит от форума... 2 месеца в психиятрията не са му помогнали.
nenoneno
Потребител
Потребител

Мнение от nenoneno »

Bul-Dog написа:
И понеже доста поизместихме темата-нека си припомним:
480110_322007961234917_1691157601_n.jpg
Ето тук е интересно... Някой бил изритал друг... голям кеф. И така 23 год. се ритат едни други. В резултат - всички са доволни, никой нищо не върши и все има с кой и какво да се оправдае човек. Тия ЕРПта би трябвало да вършат определена работа. И не да ги изритваме - би трябвало да ги накараме да я вършат. Естествено с някои промени по договорите. Това е смисъла. Протести, стачки, митинги... и когато им мине - пак няма кой да върши работа. Правителството си отиде след една много добре проведена "акция" на БСП и ДПС, обаче същите, които твърдяха как ИМАТ готово работещо правителство, успоредно с настоящото, отказаха да поемат отговорността и да управляват, както им бе предложено - върнаха си чинно мандата и прехвърлиха топката пак към обикновенните хора - тоест изберете си вие, че сте прости, пък ние после пак както си знаем... Пълен цирк. Сега чиновниците управляват - именно онези малки, дребни, злобни и комплексирани същества, паразитиращи с години в администрацията на държавата. Те са в пряк контакт ежедневно с нас гражданите, техните действия (бездействия) се асоциират с правитеството, което е в момента, без самите те да носят негативите от това; оцелели са при всякакво управление и се разпореждат като богове. Точно тази сива маса чиновници, които дори се учудват, когато им обяснявам, че аз като гражданин на тази държава плащаийки си данъците, един вид плащам за това че живея в България и тяхната работа е да ме обслужват, да ми помогнат, да свършат това което имам право да искам по закон...Правителствата идват и си отиват, чиновниците оцеляват и се разпореждат с всички нас. При едни правителства повече, при други по-малко. Но винаги са в сянка и винаги се пазят.
Точно сега, когато почна смело да се пипа по чиновническата мафия, изкарахавсякаква паплач по улиците, със всевъзможни шантави искания - в трудни моменти врагове се обединяват срещу по-голям враг - без значение какво ще им коства, най-малко на хората пък. Целта е да се внуши, че няма стабилно държавно управление, няма ред, въпреки че и те самите не могат и не искат да постигнат това. В тоя хаос се въртим 23 години, няма виновни и осъдени, остава само задоволството на масата как , виждате ли били изритали някой. Нищо подобно - ритаме самите себе си и ни е хубаво даже... Ей за това няма - нищо няма и няма да има, докато масата е необразована, без основни морални ценности и култура. Хляб и зрелища - за друго няма кой да даде пари...
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Самата истина.
Salamura
Потребител
Потребител

Мнение от Salamura »

Гледах преди малко по ТВ Алфа как тихомълком демонтират реактори 1 и 2 на Козлодуй и ще ги режат за скраб! Следват реактори 3 и 4! Решението е взето малко преди да си подадат оставката правителството! Всичко става в пълно неведение на народа.... Срамота нямат!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Salamura написа:Гледах преди малко по ТВ Алфа как тихомълком демонтират реактори 1 и 2 на Козлодуй и ще ги режат за скраб! Следват реактори 3 и 4! Решението е взето малко преди да си подадат оставката правителството! Всичко става в пълно неведение на народа.... Срамота нямат!
:lol: :lol: :lol: A какво да ги правят бе, пич?!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Ммммм, че интересно развитие на събитията. Протестиращите ще правят партия. Колко неочаквано :lol:
Хората които протестираха срещу партиите и наричаха всички депутати маскари, сега сами се тикат в парламента. Как ли ще се нарекат и в коя ли част от парламента биха седнали. Исканията им са хем крайно леви, хем крайно десни. Не знам как ще се разкъсат или както така или иначе са тръгнали, ще се разделят на две формации. Сигурен съм, че ако се организират, ще съберат процент поне достатъчен да влязат и двете формации в парламента, макар и малко над прага.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

"...и спасение от нийде взорът не види!"

Бяха иронизирани, бяха подценявани, бяха подигравани...Протестите-заглушавани, от платени лумпени оглавявани...омаломощавани...ще затихнат, като неразгорял се огън и този път...

И пак не се разбрахме-между крадците и народа пропастта по широка стана. Това до нищо хубаво няма да доведе.
Дано да греша!
Публикувай отговор