Да ти имам ентусиазма на 25 годишен.Magas написа:Професоре аз съм полу инвалид ако незнаеш късно е а и ако се стегнем ще оправим държавата само ако мърморковците, нищо лично ни оставят да работим интернет и думите са по силни от меч в края на краищата е констроиран като оръжие ако незнаеш ще го използвам
А това дето си го написал е доста неграмотно написано и нещо не схващам мисълта ти, но както и да е . Аз съм на 48 и вече 30 години си работя и спазвам законите в държавата и като гледам какво се случва ми се струва ,че съм си загубил времето.
Но ще поживеем и сам ще се убедиш, че тука в България няма перспектива за нормален живот. България се циганизира и основната цел е унищожаване на българското население. Икономика няма, всички сме затънали в дългове. Здравеопазване няма, културата е под нивото на първобитните хора.
Казваш "да се стегнем и ще оправим държавата", но не казваш реално(чиста проба популизъм) какви са стъпките да се оправи държавата, че да има работа за хората и поминък по селата. А за интернет не се заблуждавай "лошите" отдавна си го ползват. Има създадени огромни фирми с голям ресурс и потенциал, които да тролят и влияят на общественото мнение. Така,че успех с използването на "силните думи".