Метълите насам!!

Ако искате да коментирате някое музикално парче, изпълнител или жанр музика ... тука е мястото да го направите.
Публикувай отговор
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Хах! Ми ти колко очакваш за концерт. Нормални са си парите. А като е за такъв концерт все ще намеря да ги изкопая от някъде. :?
Аватар
sas6kube
Новак
Новак

Мнение от sas6kube »

ае слипкнот и корн са най яките (поне за мен)
мноо ми се искаше да одя на концерта ама жалко неможах
ко мойте ми кайете имали ще имали в блиското бъдеще някви концерти в стз
Аватар
Jedi_Knight
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Jedi_Knight »

[Sz]T-Rex написа:НЯМАМ ДУМИ!
Малко след 22:30 ч. на 23 октомври в предаването "Фрактура" по телевизия "ММ" промоутърите на международния фестивал "Monsters of Rock" от компанията "Universum Entertainment" Мартин и Неди съобщиха официално групите, които ще свирят догодина у нас от 3 до 6 август. Българското издание на "Monsters of Rock" ще се проведе или край Каварна, или близо до Стара Загора или София. Бандите са както следва:
3 август:
CLAWFINGER
FEAR FACTORY
H-BLOCKS
SLIPKNOT
SOULFLY
CHILDREN OF BODOM

4 август
MOTORHEAD
SAXON
JUDAS PRIEST

5 август
WHITESNAKE
EUROPE
RUNNING WILD
DEF LEPPARD
Axel Rudi Pell

6 август
MINISTRY
DIMMU BORGIR
IN FLAMES
MORBID ANGEL
SODOM
За 4 август, когато хедлайнъри са JUDAS PRIEST, се очаква потвърждение от още една група, чието име засега остава неизвестно. Възможни са и промени от вече обявените, но на този етап те са дали своето съгласие. Билетите за четирите дни на фестивала ще струват 160 лв., а за един ден - 50 лв. Стана ясно, че е имало договореност и с NIGHTWISH, но след последните събития около групата те вероятно отпадат.
Коментарите по горния списък оставяме на вас.

По този начин само една година след като се зароди мечтата за български "Вакен", тя ще бъде осъществена.
Ти кьораф ???
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

За билет на SlipKnoT аз лично бих отделил 100 лева.. САМО НА SlipKnoT , а какво остава за другите велики групи , които ще присъстват..Fear Factory , Dimmu Borgir , Soulfly , Clawfinger , Europe .. просто това ще бъде концерта , който България няма да забрави никога (да се надяваме) :!: :!: :!: :!: Самите имена на групите предопределят какво ще става на коцерта :wink:
Аватар
sas6kube
Новак
Новак

Мнение от sas6kube »

да е така си е
слип кнот къртят ;) ама незнам мене повече ме кефят корн и така ще си остане като за напред
много искам пак да доидат и следжа6тия път със сигурност ще ходя ;)
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

aa кви 100лв aз зa слипкнот 200 лв ще дaм ..
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

някой да знае за някъкво скорошно метъл събитие покрай Стара Загора (концертче .. нещо такоа..?)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Последния път даже беше безплатно ама си падна малко мизерия щото пуснаха някви дето нямат нищо общо с метала да пеят ама нямаше кво друго да изкарат за подгрявка че после да ни хареса :twisted:
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

нека направя 1 предложение:
Защо не си направим 1 метъл парти .. аз ще опитам да намеря място .. най-вероятно ще е в клуб "Ла Банка" на центъра .. предполагам всички го знаете.Собственика , че сина му ми е голям приятел и дори сме вокали на 1 група 2та..мисля , че ще може да се организира нещо такова.Дайде ми малко време да поговоря с него и ще ви кажа със сигурност.Вие през това време ми кажете дали има навити.Имайте в предвид , че партито няма да е цяла нощ.Барманите искат да спят..(преди сме правили и ни изръгаха в 4 часа сутринта на улицата .. и ний се пръснахме повечето .. сформирахме 1 групичка и утидохме да допием на 1 покрив до сутринта :> .. т'ва са други теми..)
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

няма да е скоро , щото баща му е на турне в Европа и ще си идва сигурно към януари.Ако стане нещо , ще ви уведомя :wink:
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

ХАЙ фенове за всички групи си заслужава,ако питате мен!Щом са чужди зна4е са яки нашите БГ нищо не представляват!Е има и някои изключения ,но те са underground и тай!!! :wink:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

painkilller написа:ХАЙ фенове за всички групи си заслужава,ако питате мен!Щом са чужди зна4е са яки нашите БГ нищо не представляват!Е има и някои изключения ,но те са underground и тай!!! :wink:
Дооста underground бих казал :twisted:
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

Да пич много много подземята хахаххахахахх.Е не чак толкова:
Примери:
:arrow: Лавина - Хеви метъл
:arrow: Момчета с кубинки - Ой
:arrow: и много други!!! :wink:
Аватар
Jedi_Knight
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Jedi_Knight »

http://www.kokoshaglava.hit.bg пънк група "Кокоша глава" най-ъндърграунд според мене (май не съм слушал други) свалете си Хероин(има я в сайта), голям смях има в тази песен :lol:
Аватар
DooM
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от DooM »

Първата лоша новина свързана с Monsters of Rock 2006 - Концерта на Europe отпада :( Легендарните музиканти отложили всичките си концерти за 2006, за да могат да запишат нов албум. Много тъпо :evil: Миналогодишния им албум, според мен беше слаб. За такива легенди като тях е доста по-добре да ходят по фестивали, да изпълняват старите си хитове, отколкото да се мъчат да пробиват наново. Вече не стават, гласа на Джоуи Темпест не е същия като едно време. Дано да няма други отпаднали от списъка с бандите.
”DOOM shall never die, only the players.”
Публикувай отговор