Галерия Стара Загора Мол

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: Галерия Стара Загора Мол

Мнение от HoCuS »

Всеки един МОЛ е само НАЕМОДАТЕЛ, всяко едно развлекателно съоъажение се прави с цел да се задържат клиентите вътре и да правят оборот и на магазините. Факт е, че в новият мол няма такова, защото е нов и не е нужно да харчат пари в началото за да влезнат хора, защото за момента тълпите идват привлечени от Новото. Един месец време, докато се извървят тълпите и това ще е.

А относно колегата който каза ХУБАВИТЕ ХОРА и ЯКИТЕ ДРЕШКИ по моловете, бих искал да ми гу посочиш къде са.

Относно качеството на стоките всичко е Made in China и Thailand с поставени етикети в БГ.

П.С. Има един факт който дълго време не мога да си обясня. Универсалният магазин в гр. Казанлък, който е сравнително малък има дооста интересни дрешки, които се появяват след около 5-6 месеца и в Стара Загора. Това е тенденция която не мога и не мога да си обясня.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
ReSuRReCt
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ReSuRReCt »

Аз съм на мнение,че колкото повече молове има толкова по-добре за клиентите.Цените ще падат и ще има разпродажби.Преди 3-4 години за разпродажби в Стара Загора не е ставало и дума дори.В новият мол ако не друго поне ми харесва това,че има магазини на Bershka,ZARA и PULL&BEAR и не за друго,а защото те предлагат тип дрехи ,който аз харесвам и естествено за момента цените са завишени,но ще паднат около декемврийската шопинг лудница.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

И аз съм разочарован от новия мол - не предлага нищо ново - освен Bershka, Zara, Pull&Bear, Miss Sixty и едно кино. Дори парфюмерия няма, а наличието на едно кафене е смехотворно.
колкото повече молове има толкова по-добре за клиентите.
Прав си, но предлагането съответства на търсенето, а покупвателната способност на старозагорци не е достатъчно голяма, за да има и 2-ри мол. Едно доказателство за това е интересът на търговците - едва 30-40% са заетите площи в мола
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Съгласен съм с горния пост. За да е добре за нас трябва да има конкуренция. Според мен в новия мол конкуренцията е доста слабо развита на момента. За да има конкуренция, трябва да има интерес. Направете си сметка какъв е интереса на търговците и бизнесмените, щом никой не си е направил труда да направи поне още едно кафе, което да е конкуренция на сегашното... Иначе аз бях в Bershka и не видях нищо, което да ми хареса и да е на адекватна цена...
Аватар
sancho pansa
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sancho pansa »

HoCuS написа:
Относно качеството на стоките всичко е Made in China и Thailand с поставени етикети в БГ.

П.С. Има един факт който дълго време не мога да си обясня. Универсалният магазин в гр. Казанлък, който е сравнително малък има дооста интересни дрешки, които се появяват след около 5-6 месеца и в Стара Загора. Това е тенденция която не мога и не мога да си обясня.
Това чувал ли си го?
СЪОБЩЕНИЕ:
Поради снощния пожар в Илиянци, представянето на новата модна колекция в МОЛ-а се отлага с няколко дни! :mrgreen:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Не съм се замислял честно казано за забавленията в мола ... Аз ходя да гледам кино, ама от както си купих усливател от един съфорумец и тонколони от магазина ти е** и киното. Взех си един от тези видео плеари, свалям филми с дтс звук ръгам ги в плеара и и гледам филми като на кино, за 1 лв ще ти направя пуканки който в мола са 4 кинта, а за още 50 ст. ще ти налея количка която в мола е 2 лв. пък и си в къщи, можеш да си намалиш звука ако ти идва силен, да си го сложиш на пауза. С колеги си говорихме че нещо в арената звука не го бива. Дрехите по моловете ... абе скъпички ми идват. Гледаме с приятелката ми една поличка тип задника ми е отвънка в май месец за 50 лв., в края на септември същата поличка беше 9 лв. Ти е** и надценката. Тази пицария малко снобарска ми идва, предпочитам да си поръчам пицата по телефона и да ми я домъкнат. Едниственно ходя в макдоналдс, харесва ми как правят кюфтета на бигмака, както и на принца, само че рядко си вземам от принца тъй като обслужването им е малко зле. Тия от хапката са все едно от соя.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

admin написа:Не съм се замис...
Един голям + за написаното... :)
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Той празен бе 8O мани, мани.

Сефтосах киното днеска, зала1. Ми много малка, не знам другите как са, звука не е нищо особено.Наречете ме луд, но като гледах филма имах чувството, че е 2.1.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
VesMil
Потребител
Потребител

Мнение от VesMil »

Аз ходих на кино в зала 6, голяма е и много удобна!
Стара Загора е БЕРОЕ!
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

VesMil написа:Аз ходих на кино в зала 6, голяма е и много удобна!
И аз бях там, добра е.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

И от какво зависи в коя зала ще си ??

Аз гледам че всеки четвъртък е по 5 лв киното . Ще ходя тогава ама ми трябва да е широко да има място като в другия мол за бирата и да е голям екрана :) .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

МОЛ означава- Моля кОйто не му харесва да не вЛиза.Не се връзва нали....но е вярно. :cheers:
Popopopopo
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Екрана е голям бе, залата беше мъничка, тясна няква такава.
Ама то сигурно като са видели, че бяхме само 6ма души :lol:
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

realprofesora написа:МОЛ означава- Моля кОйто не му харесва да не вЛиза.Не се връзва нали....но е вярно. :cheers:

МОЛ означава - Материално отговорно лице.

А всеки може да си изказва каквото си иска мнение, тук сме за да дискутираме и обсъждаме.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Мен живо ме интересува от какво зависи филма дали ще е в зала с голям екран или не .

Аз ще отида да видя залата не толкова заради филма така че ако някой може да даде отговор . Ако трябва ще си избера филм по залата :lol: . Говорим за нормален филм не 3D .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Публикувай отговор