realprofesora написа:Oт де ги зеха тез пари за молове ,че 3 мола да строят в СтЗагора бе братя.??!!!
Дайте ми идея и аз да си построя един до нас ,че да не бия път до другите молове.
Няма да вземат да построят някъв завод ,че да има работни места и нещо да се произвежда с тез крадени пари ,ами молове ми строят.
Мръсници!Ше ги питам кой ще им пазари като няма пари в тая криза.Ей го Мола празен ,само от Гледачево и Питово хора -едните гледат другите само питат,никой не купва нищо.

Професоре,мислех да не пиша в тази тема,но ти ме провокира от други теми,да го направя!Сега говориш точно като мен отпреди няколко месеца,само дето тогава здраво ме оплюваха!Но аз ще разширя малко темата,като кажа,че това е един от многото негативни резултати на комунистическия празник 10 ноември,по който ти толкова се прехласваш!Ще си избарат съвременните египетски пирамиди - моловете,ще си преперат хубаво мръсните и откраднати пари,а ние ще ръкопляскаме на протежетата им от типа на ББ,примерно!Защото и на слепите е ясно,че тези молове са изцяло губеща инвестиция,и всичко се прави с цел!А целта е,да се закрие промишленото производство,и всички да станем обслужващ персонал на богатите новобогаташи-крадци,и чужденците!