Ако се направи еднопосочна улицата градския той трябва да е в едната посока, просто няма да има начин да се движе и в двете.Като гледам как е на повечето места при еднопосочна улица с две платна почти винаги в едното платно има наспрели автомобили, така ще стана и в този случай.sawo написа:Градския ще си движи
Пускат част от бул. Цар Симеон Велики и цялата улица Гурко
- AGGRESSOR
- Потребител
- Обратна връзка:
Re: Пускат част от бул. Цар Симеон Велики и цялата улица Гур
-
- Начинаещ
Каква канализация бре, то че понякога питейната ни вода е като от каназизация е така, но сменят главния водопровод под улицата.
- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
Градския ще започне мега много да се влачи, като има коли по Гурко да му пречят. А за собствениците на МПС-та може би ще е по-добре, защото реално погледнато преди само Славянска и Хр. Ботев поемаха трафика. Само времето ще покаже дали е било правилното решение това 
Бъдете спокойни в трафика, нервите няма да ви помогнат да стигнете по-бързо

Бъдете спокойни в трафика, нервите няма да ви помогнат да стигнете по-бързо

s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
- mITky
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Да,де обърках се ...svetostz написа:Каква канализация бре, то че понякога питейната ни вода е като от каназизация е така, но сменят главния водопровод под улицата.

-
- Начинаещ
А честито, Гурко вече е отворена. Снощи минах 2-3 пъти през нея, а куките на Алана ме гледаха като шимпанзета 

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
А не си пуснал някой и са те направили на маймуна 

- nasenceto
- келеш
Е кое му пречи на градския да се движи на изток по Ботев и на запад по Гурко???
- mITky
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
От днеска вече е пусната цялата ул.Гурко
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Знаците бяха махнати още в петък и полицаи следяха дали се дава предимство на пешеходците 

-
- Потребител
- Обратна връзка:
Спирките на Алана са изместини , а това което са го измислили е супер, ще може да се минава нормално.Аз постоянно пътувам по този маршрут и мога да ви кажа че задръстването 60% става заради такситата които спират точно на пешеходните пътеки 40% от селяните който са се качили в колите и си мислят че карат лади през 71год.
- spiralkinda
- Потребител
- Daffy_Duck
- Потребител
Браво голям акъл да направят Гурко и Ботев еднопосочни.В единия пост градския да се движи по Гурко и в 2те посоки.Ти представяш ли си как тръгваш да караш от ляво и хоооп автобусец натряскан с хора и го цепиш челно за здраве.
Другия акъл да имало спирки по Ботев...та слизам аз на Ботев (където е фрашкано с хубави тротоари и алеи за придвижване на пешеходци) и отивам до Часовника (примерно) ... към 20 мин (като имаме предвид движението) ама може пък да сложат светофари на Гурко тогава хич няма да стане по шибано движението и от сега даже.
Проблема са многото коли из града и липсата на паркоместата.Ако по Ботев няма наспрели коли ей така като Славянска няма да имаме проблем с движението на града.И ако , МАМКА МУ , ако оправят светофарите из града че 60% от тях нямат абсолютно никаква настройка съобразена с движението.Аджеба защо по дяволите карам си аз по 9ти септ. и спирам на червено на 2 (ДВА) светофара един след друг след като срещу мен колите си минават а им е забранен левия завой и няма как да преча на движението ако се придвижа?!?!?!Кмета не става за никва патка и обвинявам всички тия които го избраха(лично аз си гласувах за евгени курбанджиев,който правеше много за града).
"ай че много се изнервих...чао"
Другия акъл да имало спирки по Ботев...та слизам аз на Ботев (където е фрашкано с хубави тротоари и алеи за придвижване на пешеходци) и отивам до Часовника (примерно) ... към 20 мин (като имаме предвид движението) ама може пък да сложат светофари на Гурко тогава хич няма да стане по шибано движението и от сега даже.
Проблема са многото коли из града и липсата на паркоместата.Ако по Ботев няма наспрели коли ей така като Славянска няма да имаме проблем с движението на града.И ако , МАМКА МУ , ако оправят светофарите из града че 60% от тях нямат абсолютно никаква настройка съобразена с движението.Аджеба защо по дяволите карам си аз по 9ти септ. и спирам на червено на 2 (ДВА) светофара един след друг след като срещу мен колите си минават а им е забранен левия завой и няма как да преча на движението ако се придвижа?!?!?!Кмета не става за никва патка и обвинявам всички тия които го избраха(лично аз си гласувах за евгени курбанджиев,който правеше много за града).
"ай че много се изнервих...чао"
-
- Начинаещ
Някой може ли да осветли термина „малък ринг”, как ще се промени организацията на движението в него?
- realprofesora
- Старо куче медалист
Maлък ринг е този ринг, който можеш да си го нахулиш на оная работа "Хей you", без да ти е халтавsvetostz написа:Някой може ли да осветли термина „малък ринг”, как ще се промени организацията на движението в него?

На вниманието на всички водачи:
Не търсете логика в организацията на движението в БГ като цяло.Ако всеки спазва стриктно правилата за движение , всички ще се придвижват нормално и без нерви.
НО има едно НО, повечето водачи си спират където си поискат, карат с превишена скорост, минават на червено , отнемат предимство , не дават предимство на пешеходците(вчера един щеше да ме блъсне кавала му нещастен) чак му изсвириха спирачките ,а аз му викам - Убий ма ве простак, убий ма! и той се пули и се черви

Препоръчвам на водачите да спазват едно основно правило -Когато аз карам и някой направи нещо глупаво , сече ми пътя , бави се , отнема предимство , прай се на тарикат (кат мене понякога) аз какво правя- не се ядосвам , а се УСМИХВАМ

Popopopopo
- emzo
- Старо куче медалист
Според мен сбъркаха с отварянето, вярно много по-бързо се прибрах, но те хората не знаят още ....
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4