На какво основание?Кой има право да дава лична информация.Не ви харесва дадено мнение и търсите разправа - така ли да го разбирам.Или заплашвате?''Свободата,Санчо,свободата..."
Никого няма да заплашваме, само ще ги попитаме дали е ноpмално техни служители да се пpедставят за клиенти, да лъжат по фоpумите и дали ще са доволни ако това се pазчуе, все пак както казваш всеки има пpаво на свобода От там нататък си е тяхна pабота дали и какво ще пpавят по въпpоса.
Да,много се лъже по форумите.И много се плюе.Както вече споменах - не съм служител на никой от хипермаркетите в града.Изказах мнение,че съм доволна от ПРАКТИКЕР,ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСА НА МНОГО ХОРА - ЗАЩО?Казах също така,че съм посещавала и БАГИРА и БАУМАКС.На никого не съм адвокат.Ама,защо,питам се толерират негативните мнения повече?Ами,вместо,лай,лай кучки,дайте да си търсим цивилизовано правата.Без - този,противен,другия още-повече.''ВИЖДАМЕ СВЕТА НЕ КАКЪВТО Е,А КАКВИТО СМЕ НИЕ.''
peeva написа:Да,много се лъже по форумите.И много се плюе.Както вече споменах - не съм служител на никой от хипермаркетите в града.Изказах мнение,че съм доволна от ПРАКТИКЕР,ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСА НА МНОГО ХОРА - ЗАЩО?Казах също така,че съм посещавала и БАГИРА и БАУМАКС.На никого не съм адвокат.Ама,защо,питам се толерират негативните мнения повече?Ами,вместо,лай,лай кучки,дайте да си търсим цивилизовано правата.Без - този,противен,другия още-повече.''ВИЖДАМЕ СВЕТА НЕ КАКЪВТО Е,А КАКВИТО СМЕ НИЕ.''
Нищо не се толерира. Хората са споделили своя опит с магазина. Ти дойде и им каза че магазина бил супер, защото ТИ си доволна, а проблема бил в тях, като не предостави абсолютно никакви доводи, освен че ТИ си доволна. Затова е форум, да изразяват мнения, били те и негативни. Естествено ако не си съгласен с някой, можеш да му го кажеш, стига да не прекрачваш добрия тон и най-вече да имаш някакви доводи, за да е дискусия, а не заяждане.
Хайде да споделя и аз опита си с Практикер. Мислех да не пиша нищо, ама се издразних от потребителката peeva, регистрирала се само за да пише всяко второ мнение в темата.
По принцип оттам си струва да купите нещо, само ако е на промоция. Иначе в другите магазини стоката в 90% от случаите е по-евтина. Купих една душ кабина на промоция от Практикер. Още същия ден отворих кашоните вкъщи и виждам, че един от панелите е издран, сякаш е бил влачен по асфалт. Всичко друго си е наред. Връщам се на другия ден в магазина и на информацията казвам, че искам да направя рекламация и да сменя този панел с друг. Засуетиха се, пристига едно момче от отдел Баня и започва да оглежда панела, признава, че е надраскан, но не можел да го смени с друг. Пратих го да се съветва с шефката си на отдела Баня - знаех я коя е, защото бях говорил с нея няколко пъти преди това за душ кабината. Връща се момчето и пак почва - не може да се смени, шефката не давала, трябвало да съм гледал като съм купувал и т.н. А точно като купувах, никой от сътрудниците не ми е предложил да се отворят кашоните в магазина, да се огледа всичко. Просто ми докараха кашоните и ме отпратиха към касата. Нали ако се захванат с разопаковане и после опаковане на нещо толкова голямо като душ кабина, поне 30 мин. работа не им мърда. Защо да го правят, при положение, че за да си купят аксесоар за баня - четка за гърне от някаква италианска фирма, трябвало да работят 3 дни. Сиреч, толкова ниски им били заплатите.
Та ядосах се аз тогава, грабнах този панел и влизам в магазина, отивам при шефката на отдел Баня, вдигам високо във въздуха надраното парче пластмаса и пак си почвам приказката. Даже бях си решил, ако ми се правят още на ударени, директно да отида при кашоните с душ кабините, да отворя един, да си взема това което ми трябва, да им оставя надраното парче и да си тръгна. Тогава, като ме видя въпросната женица такъв зачервен, запотен, ядосан и хвърлящ пръски наоколо, реши да обърне посоката на действие, взе да ми се извинява, прати момчето да донесе друг панел. Даже му се скара защо не ми бил сменил панела веднага, не виждал ли, че е надран като за световно. В крайна сметка тръгнах си аз доволен със здрав панел, а бедните служители не знам какво са обяснявали след това на по-високо стоящите си шефове как така са допуснали рекламация и защо не са ме мотали до замайване.