Хм, не е точно така, понеже:HyBRiD-X написа:Колежке, да ме прощавате, ама на магистрала в лявата лента се изпреварва! Това, че не преценяте добре кога да се включите в лявата лента ви прави буквално (само)убиец! А да намаляте скорост в лявата лента на магистрала е също толкова глупаво, колкото и "да те натискат отзад", както се изразихте.zvezda написа:...
Да не би всички тия, дето почват да те натискат отзад при изпреварване на магистрала, дето ако намалиш малко по каквато и да е причина, оня няма да има време да отпусне газта, камо ли да натисне спирачка, преди да те удари, да са жени?
П.С. Не ме разбирайте погрешно, и аз не харесвам идиотите, каращи само в лявата лента или изпреварващи в лентата за принудително спиране.
а) просто понякога те настигат ужасно бързо
б) като караш на ръба на ограничението (по-рано 130, вече 140 км/ч), не е редно изобщо да се появяват такива индивиди
в) да, не е редно да се намаля скоростта на магистрала и по принцип не се прави, просто е възможно да се наложи по една или друга причина
г) не говорим просто за включване в лявата лента, а когато например междувременно настигаш камион и е логично първо да го изпревариш и тогава да освободиш лентата, вместо да набиеш спирачки и да се мушнеш зад камиона... или пък ако е колона отдясно и няма как да се прибереш.
Не разбирам дали се правиш на интересен, според мен е доста очевидно какво имам предвид.
vkv, пак казвам, че има и мъже, които правят глупости. Този път си попаднал на жена, другият път нищо чудно да е мъж. Макар и да не разбрах съвсем ситуацията - как така ще спре, че другите да не могат да ползват улицата?