Нова конституция

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Нова конституция

Мнение от vkv »

besniaa написа:
Da Edd написа:Добре, това е все едно да протестираме срещу Български пощи за цената на тока, при положение че са посредници между клиента и кожодерите.
Не казвам, че ЕРП-тата са цвете за мирисане и не надписват сметки, а че социалният гняв е насочен в грешната посока. Има достатъчно публично достъпна информация за енергийната мафия, ако хората се интересуваха повече, щяха да са наясно защо сметките за ток са им изкривени до неузнаваемост.
Проблема е комплексен... ЕРП-тата, в случая, също се осраха и мълчат като задници... Едва днес чух някакъв от ЕВН да говори по темата публично. Та мен ако питаш, с поведението и действията си, съвсем реално си заслужиха недоволството на хората.
На мен ми се струва,че нито един от управляващи и парламент не разбират какво ги чака.На мен лично не ми се чака нова конституция.И сега има закони и лостове да се изпълнят исканията ни.Те си мислят,че изборите са важни за да се набутат разни сергейковци,овчовци и тем подобни.Ако това стане ще стане страшно в страната и ще мечтаят за днешните протести .
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

vkv написа:
besniaa написа:
Da Edd написа:Добре, това е все едно да протестираме срещу Български пощи за цената на тока, при положение че са посредници между клиента и кожодерите.
Не казвам, че ЕРП-тата са цвете за мирисане и не надписват сметки, а че социалният гняв е насочен в грешната посока. Има достатъчно публично достъпна информация за енергийната мафия, ако хората се интересуваха повече, щяха да са наясно защо сметките за ток са им изкривени до неузнаваемост.
Проблема е комплексен... ЕРП-тата, в случая, също се осраха и мълчат като задници... Едва днес чух някакъв от ЕВН да говори по темата публично. Та мен ако питаш, с поведението и действията си, съвсем реално си заслужиха недоволството на хората.
На мен ми се струва,че нито един от управляващи и парламент не разбират какво ги чака.На мен лично не ми се чака нова конституция.И сега има закони и лостове да се изпълнят исканията ни.Те си мислят,че изборите са важни за да се набутат разни сергейковци,овчовци и тем подобни.Ако това стане ще стане страшно в страната и ще мечтаят за днешните протести .
Напълно си прав!
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

А да се протестира, господа, е уместно. Протестът е единственото, което ни отличава от овче стадо!
Бе-е-е--е....
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Bul-Dog написа:А да се протестира, господа, е уместно. Протестът е единственото, което ни отличава от овче стадо!
Бе-е-е--е....
Няма лошо, стига да има ясни искания и единност. Не първо да се излезе да се протестира и после да се решава, "абе какво аджеба се иска".
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Публикувай отговор