Викаш предимствата на дългите кабелни трасета колегаОт корозирала връзка по мрежата

Нищо лично пич, само казвам.
Викаш предимствата на дългите кабелни трасета колегаОт корозирала връзка по мрежата
Без да се замери на място няма как да се каже от какво е. Като са викани два пъти тези техници какво констатираха?niks написа:HDMI са си наред все пак не се ползва единствено за телевизия при връзка с лаптоп няма проблем. Техници 2 пъти са виканиВъзможно ли е самият приемник да прегрява?
Приятелю, много си прав за офа.naslonamakarona написа:Без да се замери на място няма как да се каже от какво е. Като са викани два пъти тези техници какво констатираха?niks написа:HDMI са си наред все пак не се ползва единствено за телевизия при връзка с лаптоп няма проблем. Техници 2 пъти са виканиВъзможно ли е самият приемник да прегрява?
Наистина вече последно мнение по темата пиша, стана доста оффтопик.
fruitcake написа:А може и вече да не работи в Близу гореспоменатия човек, но ти пак може да го похвалишИначе цитираш имена без да си запознат много
За технически проблеми си има форум http://forum.blizoo.bg/, няма смисъл и тук да се прави такъв.Затова си има телефон и персонал, които да се опитат да го оправят.Аз също не бих ползвал услугите на определени доставчици в града ни, но както писах темата е ЗА, а не ПРОТИВ и не е нужно някой да си показва омразата към нещо когато не го питат.
Те и ИГ са едно цвете за мирисане ...vkv написа:fruitcake написа:А може и вече да не работи в Близу гореспоменатия човек, но ти пак може да го похвалишИначе цитираш имена без да си запознат много
За технически проблеми си има форум http://forum.blizoo.bg/, няма смисъл и тук да се прави такъв.Затова си има телефон и персонал, които да се опитат да го оправят.Аз също не бих ползвал услугите на определени доставчици в града ни, но както писах темата е ЗА, а не ПРОТИВ и не е нужно някой да си показва омразата към нещо когато не го питат.Че как разбра ,че съм ПРОТИВ?За каква омраза говориш изобщо?
Не ми вкарвай думи и действия които не съм казвал и правил.
Иначе за проблемите и форума....за мен е най-голямата глупост която направиха Близу.Не ползвам тази "екстра" от както за проблема ми в Стара Загора помогна админ от Лом който се свърза с някой в София...от там се обадили в Ст.Загора и да другия ден се обадиха по телефона да попитат имам ли още проблем ,и ако да, кога могат да отстранят проблема.Сега имам ли проблем директно в офис и след най-много час всичко е ОК.
И понеже съм ползвал нет от почети всички доставчици в града съм се спрял на IG ,но имам ли покритие на Була ще се преместя.
Всеки сам обаче избира на кой доставчик да е.Няма доставчици без кусури....мисля ,че го знаете.Просто попитайте съседите,приятели в блока ,махалата и решете.
Не е редно да се правят генерални заключения за някой доставчик, защото може в друг район да е с доста стабилен нет. Например на работа съм на ИГ 40 мегабита, за 2 години ми е спирал нета има няма 3-4 пъти, за по 5 минути ( уикендите не коментирам).Princo написа:Те и ИГ са едно цвете за мирисане ...vkv написа:fruitcake написа:А може и вече да не работи в Близу гореспоменатия човек, но ти пак може да го похвалишИначе цитираш имена без да си запознат много
За технически проблеми си има форум http://forum.blizoo.bg/, няма смисъл и тук да се прави такъв.Затова си има телефон и персонал, които да се опитат да го оправят.Аз също не бих ползвал услугите на определени доставчици в града ни, но както писах темата е ЗА, а не ПРОТИВ и не е нужно някой да си показва омразата към нещо когато не го питат.Че как разбра ,че съм ПРОТИВ?За каква омраза говориш изобщо?
Не ми вкарвай думи и действия които не съм казвал и правил.
Иначе за проблемите и форума....за мен е най-голямата глупост която направиха Близу.Не ползвам тази "екстра" от както за проблема ми в Стара Загора помогна админ от Лом който се свърза с някой в София...от там се обадили в Ст.Загора и да другия ден се обадиха по телефона да попитат имам ли още проблем ,и ако да, кога могат да отстранят проблема.Сега имам ли проблем директно в офис и след най-много час всичко е ОК.
И понеже съм ползвал нет от почети всички доставчици в града съм се спрял на IG ,но имам ли покритие на Була ще се преместя.
Всеки сам обаче избира на кой доставчик да е.Няма доставчици без кусури....мисля ,че го знаете.Просто попитайте съседите,приятели в блока ,махалата и решете.
Мисля,че трябва да се направи една важна тема за интернета в СтЗ.Всяка седмица четем нова тема,кой доставчик да избера.