Рилаойл е на разклона за Зора, а Ромпетрола идва от ромския квартал на Букурещmuhogon написа:Къде е таз Рилаойл, за пръв път я чувам? А газта, в крайна сметка, идва всичката от едно място, само за Ромпетрола не знам, дали не е от Румъния.tarlyo написа:Зара-газ, 99+ и ОК са с една и съща газ (зареждат се от Зара-газ). Някой пробвал ли е новата Рилаойл? Цена в момента 1.02лв/л, колонката е на 8-9 атм. Заредих 19.22л, минал съм 206км и още не е свършила. Като заредя на Зара-та или 99+, гори 10/100 +- 5км. Маршрута ми е на 90% един и същ. Колата е Рено 19, с турски изпарител. Ще заредя поне 2 пъти още, докато си създам точно мнение, но засега Рилата е добре.
Бензин и авто-газ в Стара Загора?
- realprofesora
- Старо куче медалист

Re: Бензин и авто-газ в Стара Загора?
Popopopopo
- Веско
- Старо куче медалист

Това е точно така! Незнам поради каква причина ,но е така. Пловдив,Хасково,Сливен,Ямбол,Асеновград,Димитровград,Кърджали и др. горивата са с поне 10ст, по-скъпи отколкото в Стара Загора.ФЕРАРИСТ написа:Не знам колко карате извън СТЗГ, но от известно време насам газта и бенза в града са с 10 ст поне по евтини от всеки друг град.....например СФ, Бургас, Варна, Плевен, БЛГР, Пловд и пр.....
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
И аз забелязвам такова нещо... странно наистина.