Тракия кабел
-
speeder
- Новак

Re: Тракия кабел
гледам в сайта им имат добри оферти, и мисля да сменям близуто с тях.до сега съм плащал 30 лева интернет и цифрова а гледам на тракия за 27 лева цифрова + интернет 36 Mbs.
ПС. близуто ми дадаха безплатен рутер ,дали ще си го вземат като се откажа от тях?
ПС. близуто ми дадаха безплатен рутер ,дали ще си го вземат като се откажа от тях?
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
На булсата е 12 лв стандартния пакет с интернет още 6 лв = 18 лв на месец.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
Oxadoxa
- Потребител

Всичко различно от Blizoo е по добре. Преди три дни един приятел не издържа на гаврите на Blizoo и им пусна едномесечното предизвестие за прекратяване на договора.На следващия ден му се ободиха с оферта същия план на половин цена от Blizoo. Той ги прати при майките им....
-
fruitcake
- Потребител

speeder, близу ще си вземат рутера, защото в общите условия на договора пише, че след като ти изтече договора се връща цялото оборудване, което ти е предоставено от фирмата
oxadoxa, това твое мнение ли е, че "всичко различно от близу е по-добре" или на твоя приятел?
oxadoxa, това твое мнение ли е, че "всичко различно от близу е по-добре" или на твоя приятел?
-
Oxadoxa
- Потребител

И на двамата.Защото и аз съм бил нещастен техен абонат.fruitcake написа:speeder, близу ще си вземат рутера, защото в общите условия на договора пише, че след като ти изтече договора се връща цялото оборудване, което ти е предоставено от фирмата
-
speeder
- Новак

аз пък съм доволен от близуто 
-
Sonette
- Новак

Днес на обяд ходих да си платя нета и ТВ в касата на "Евридика" до Билла и ми казаха за някаква нова промоция Тракия Кабел - "Добър съсед". Ако доведеш свой съсед и той стане абонат на Тракия Кабел, ти печелиш 1 месец безплатно от своя месечен абонамент. Можело да доведеш до 4 съседи -хора от твоя квартал.
Възнамерявам да пробвам с поне 10 съседи!
То това си е жива далавера, цял месец. А съседите другия месец може да доведат още някого и те да спечелят, а мен да черпят биричка
)
Възнамерявам да пробвам с поне 10 съседи!
-
delyanster
- Новак

Внимавайте с кутиите на Тракия Кабел!!! Нелегално се включват към ел. захранването на входа (стълбището), като консумират доста ел. енергия с оборудването си и това е 24 часа ежедневно!!!
- System_error
- Старо куче медалист

delyanster написа:Внимавайте с кутиите на Тракия Кабел!!! Нелегално се включват към ел. захранването на входа (стълбището), като консумират доста ел. енергия с оборудването си и това е 24 часа ежедневно!!!
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Зависи каква част от мрежата се захранва от дадено място, освен това на нашето стълбище сметката на месец е около 5лв, така че дори и 2-3лв увеличение на фона на тези цифри си е доста 
- PTS
- Модератор

- Веско
- Старо куче медалист

- VesMil
- Потребител

- System_error
- Старо куче медалист

- didka
- Старо куче медалист

Може да са кодирани,но си влизат в цената на стандартния пакет.System_error написа:Обикновената - не. HD каналите - отскоро да.
Не се заплащат допълнително.
Dog drags - no tracks...