Тракия кабел

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
Istina
Новак
Новак

Тракия кабел

Мнение от Istina »

Доволни ли сте от Тракия кабел ? Цифрова или аналогова ? Кои ми е най-икономичният вариант...? Имат някаква промоция по 7.00 лв, някой ползвал ли я е... какви коментари имате..? :D
3AgHuK
Потребител
Потребител

Re: Тракия кабел

Мнение от 3AgHuK »

От август миналата година съмна Тракия.Оплаквания нямам.Ползвам пакет ТВ+Интернет за 22лв.Имал съм с нета 2-3 пти проблеми,но ги отстряняват в рамките на по-малко от час.Иначе тая промоция не я знам,но аз съм си доволен от моя пакет.Предполагам,че може да сменяш аналогова с цифрова и обратно когато ти скимне,защото нямаш срочен договор.Прекачвай се на нея и не се занимавай с глупости.Ако не ти хареса-отказваш се и си прекарваш на друг оператор.Това е моя съвет :)
Изображение
Аватар
atanasik
Потребител
Потребител

Мнение от atanasik »

Само хубави отзиви съм чувал за Тракия кабел. Но нямат покритие в целия град (както и в центъра където съм аз и нямам възможност да пробвам продуктите им) !
Аватар
k0lev
Потребител
Потребител

Мнение от k0lev »

Мда и аз чакам за центъра до телевизионния, но даже не ми отговарят кога се очаква :)
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Lexx »

Доколкото знам Тракия Кабел нямат аналогова ТВ.Само цифрова е.
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

Хайде и аз да се включа в общия хор! Колегата пита за Тракия кабел, лошо няма! дали е в този или онзи раздел, не е толкова важно! Въпросът обаче е, защо никой не казва една простичка истина? Може би, защото не я знаете? Или просто не искате да повярвате? Ами, кажете на човека, че ако не живее на подходящото място, ще си остане с чакането да бъде свързан с Тракия кабел! Защото, от доста време, градът е парцелиран между кабелните оператори! Казва му се още - картелно споразумение! Наказуемо е във всички нормални държави, но не и в нашата, тука ни управляват мафиоти! Това е истината!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

На Тракията се прехвърлих още като прохождаха, щото по него време СТС занемариха облсужването на клиентите си (предполагам заради постоянно растящия им брой).
Супер са тракийците - няма да сбъркаш. Не се сещам от колко месеца не съм имал проблем нито с нет, нито с кабелна.
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

nasenceto написа:На Тракията се прехвърлих още като прохождаха, щото по него време СТС занемариха облсужването на клиентите си (предполагам заради постоянно растящия им брой).
Супер са тракийците - няма да сбъркаш. Не се сещам от колко месеца не съм имал проблем нито с нет, нито с кабелна.
И аз бях по същият начин. Няма да сбъркаш
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

ksdh написа:Хайде и аз да се включа в общия хор! Колегата пита за Тракия кабел, лошо няма! дали е в този или онзи раздел, не е толкова важно! Въпросът обаче е, защо никой не казва една простичка истина? Може би, защото не я знаете? Или просто не искате да повярвате? Ами, кажете на човека, че ако не живее на подходящото място, ще си остане с чакането да бъде свързан с Тракия кабел! Защото, от доста време, градът е парцелиран между кабелните оператори! Казва му се още - картелно споразумение! Наказуемо е във всички нормални държави, но не и в нашата, тука ни управляват мафиоти! Това е истината!
Тука не си много прав :lol: специално за картелното споразумение де, мога да те уверя с информация от първа ръка и по мой наблюдения, че няма такова нещо като картелно споразумение относно коя кабеларка къде ще връзва абонати. Едните разчитат на стари трасета който са закупили през годините, а другите си прекарват техни къде по законен път, къде закопан кабела както дойде. Истината е, че бтк не на всякъде има шахти и за това на някои места едните могат да предлагат услугата си, а на друго място не могат. Да тръгнеш да копаеш .. сметка няма тъй като има разни положения в закона измислени за да се оправдават я на някой политик фирмата, я на жена му фирмата или кмета се прави на интересен. Проблема е следния: За да прекараш един кабел на място където няма бтк ти трябва разрешително за строеж, проект както и проект за възстановяване. Само да вметна, че не можеш да изкопаеш само 1 метър от тротоара или толкова колкото ти трябва т.е. можеш, но трябва да възстановиш ЦЕЛИЯ тротоар от началото на улицата до края. Второ, закона не те защитава от нежелана конкуренция, а т.е. Ти си си направил своя канална мрежа, изкопал си половината град, само че, идва някои мушка си неговия кабел в твоите тръби и ти започват ходенията по мъките. Тука е глупавата част на закона която всъщност пази този които е метнал кабела в твоята тръба. Не можеш да му срежеш кабела защото те чакат от 2 до 5 години затвор за самоуправство. Не можеш да го осъдиш защото не знаеш кой е, след като го намериш ти започва едно ходене по мъките из съда, а той през това време си печели на твой гръб. Започва да ти отлага делата и ... на края я камилата я камиларя.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Напълно съм съгласен с admin - това за споразуменията са глупости и такова нещо просто няма. Някои доставчици се уговярят още по време на строежа на дадена нова сграда и си пускат мрежа и т.н. съответно другите които нямат такава нямат покритие там. В дадени райони е доста скъпо да се направи мрежа заради самата инфраструктура - няма канална мрежа, малки сгради са и т.н.
ksdh щом ти знаеш, а ние не - няма да е лошо да представиш някакви доказателства за това си твърдение, защото admin ти е обяснил защо едните имат тук, а другите там :)
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

sawo написа:Напълно съм съгласен с admin - това за споразуменията са глупости и такова нещо просто няма. Някои доставчици се уговярят още по време на строежа на дадена нова сграда и си пускат мрежа и т.н. съответно другите които нямат такава нямат покритие там. В дадени райони е доста скъпо да се направи мрежа заради самата инфраструктура - няма канална мрежа, малки сгради са и т.н.
ksdh щом ти знаеш, а ние не - няма да е лошо да представиш някакви доказателства за това си твърдение, защото admin ти е обяснил защо едните имат тук, а другите там :)

Абе вие на кой свят живеете? Вярвате си още в добрите феи ли? Ми вярвайте си, щом така ви отърва, ваша си работа! И какви са тия глупости, да представям доказателства? Сякаш някой от ония мошеници ще ми се изповяда, как са се договорили ли? И ще ми го даде, черно на бяло, как ли не? А и какво по-добро доказателство от това, че нещата не са се мръднали с години? При всичките обещания, защо тогава изобщо обещават? Има една приказка - който иска, намира начин, който не иска - намира причини!

Добре, че поне се появиха сателитни и мобилни оператори, иначе и до ден днешен щяхме да сме закрепостени по райони, и да вярваме, че на калпавата ракета, космоса и е крив!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

ksdh написа:Абе вие на кой свят живеете? Вярвате си още в добрите феи ли? Ми вярвайте си, щом така ви отърва, ваша си работа!
Ние живеем на този свят и това работим, ти не знам къде живееш и пишеш по форумите. Повече мисля няма какво да кажа.
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

sawo написа:
ksdh написа:Абе вие на кой свят живеете? Вярвате си още в добрите феи ли? Ми вярвайте си, щом така ви отърва, ваша си работа!
Ние живеем на този свят и това работим, ти не знам къде живееш и пишеш по форумите. Повече мисля няма какво да кажа.

Живеете в тоя свят, ама не съвсем! Щото прекалено много вярвате на това, което ви се поднася услужливо, и хич не се замисляте над очевадните неща! А монетата винаги има две страни, време е да погледнеш и от другата!

Ако това работиш, много хубаво, ама не вярвам някоя от големите акули в бизнеса, да те е взел за изповедник, нали? Да ти е доверил - видиш ли, тука имаме някои малки технически проблемчета, ама не се коркай, ще гледаме да ги отстраним в близките 20-30 години, колко му е? Даже и кьоравите вече видяха, че всичко е парцелирано и разпределено! Ето ти още един пример - защо всички стационарни телефони, независимо на кой оператор са, минават през Виваком? И още бол такива абсурдни примери!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

ksdh написа:
sawo написа:

Живеете в тоя свят, ама не съвсем! Щото прекалено много вярвате на това, което ви се поднася услужливо, и хич не се замисляте над очевадните неща! А монетата винаги има две страни, време е да погледнеш и от другата!

Ако това работиш, много хубаво, ама не вярвам някоя от големите акули в бизнеса, да те е взел за изповедник, нали? Да ти е доверил - видиш ли, тука имаме някои малки технически проблемчета, ама не се коркай, ще гледаме да ги отстраним в близките 20-30 години, колко му е? Даже и кьоравите вече видяха, че всичко е парцелирано и разпределено! Ето ти още един пример - защо всички стационарни телефони, независимо на кой оператор са, минават през Виваком? И още бол такива абсурдни примери!
Знам достатъчно за да съм наясно с цялостната политика най-малко на две фирми в Ст. Загора, както и с отношенията на всички останали доставчици към тях. Нещата са много по-прости от твоите мании за конспирации, картели, споразумения и прочие глупости. Всеки драпа с всички възможни ресурси да покрие по-голяма част от града, въпроса е че всичко иска средства и инвестиции. Тези които имат желание нямат парите, тези които имат парите нямат желанието. Толкова просто е. Естествено че всеки ще ти каже, че се очаква покритие в даден район - ти какво искаш да ти каже "брато нема кинтаж за жица при тебе може и да не стигнем" ли? Това не е никакво споразумение даже точно обратното - всеки гледа да привлече клиенти и един клиент който ще се обади пак след 4-5 месеца да пита примерно му е по-изгоден, отколкото клиент който мисли, че никога няма да имаш там мрежа и се върже на друг доставчик за 15 години с договор - тогава и да пуснеш мрежа след N месеца каква файда?
Ние предлагаме телефони на макс телеком, струват 1 лев на месец и се зареждат на принципа на ваучера - зареждаш си 5 лева и говориш за тези пари докато не свършат. Не съм чувал да имат нищо общо с виваком, пък и честно казано не ме вълнува особено - има някакъв си там телефон колкото да върши работа и не струва почти нищо - от това повече не мисля че има смисъл.
Ама нищо нека ние сме дребни мижитурки, които никой не бръсне за слива - нали имаме такъв интернет гигант като тебе, който е наясно и с най-големите мръсотии из дълбините на интернет бизнеса :cheers:
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

Блажени са вярващите, тяхно е царството небесно...! ПовЕрвай ми, ама само веднъж, че нищо, ама нищичко не знаеш! Само си мислиш, че знаеш, и приемаш желаното за действително! Приемаш го, защото така ти се иска, защото така е най-лесно! А защо така ти е най-лесно, си отговори сам! Не е нужно да си гений, за да видиш очевидното, само малко сиво вещество, по-раздвижено! Между другото, не визирах само интернет доставчиците, затова споменах и сателитни и мобилни оператори! Тъй че, сарказмът ти е повече от неуместен, можеш повече, повЕрвай си!

Може още много да се говори по тая тема, но явно, ти си решил, че всичко е по мед и масло, няма корупция, мошениците са си херувими, и т.н.! Щом така си решил, вЕрвай си, няма да ти преча!
Публикувай отговор