Интернет на Булсатком
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Интернет на Булсатком
Нямаш ли някакви безплатни минути към твоя оператор? По принцип националния телефон го таксуват все едно говориш към твоята мрежа.
- emzo
- Старо куче медалист

В офиса, последната седмица е отврат.
Отврат е откак не са CTC
Отврат е откак не са CTC
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
-
Oxadoxa
- Потребител

И цяла седмица не са го оправили ?emzo написа:В офиса, последната седмица е отврат.
Отврат е откак не са CTC
- emzo
- Старо куче медалист

Aми аз имам алтернативен достачик, превключвам на него, с роботизирани централи не ми се занимава.
диагностика на автомобили
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Така или иначе без да се обадиш няма да се оправи сам
Още преди години като бях клиент на CTC нещо стана с интернета и трафика беше толкова малко, че едвам mIRC можеше да се свърже, ама същия ден заминах за морето и не се обадих, като се върнах след 2 седмици положението беше същото... обадих им се и на същия или на следващия ден го оправиха.
- sheri
- Потребител

А сега как е интернета на булсатком ? след като заваля сняг ?
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
- Barbarian
- Потребител

- Обратна връзка:
Стига си тествал в България там е ясно че е яко,дай малко тестове навън че там е (или поне беше) големия проблем. 
Good strategists seize oportunities.Great strategists make their own.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Нали тука са бедствията 

- Barbarian
- Потребител

- Обратна връзка:
Е явно са се по-оправили нещата от последния път когато тествах.Макар че има още какво да се желае.

Good strategists seize oportunities.Great strategists make their own.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Добре де, айде кажете тоз резултат добър ли е? Като цяло, трябва да кажа, съм много доволен от И-груп. Качествен разтеж през годините показаха. Браво!

http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- nesta
- Новак

Не разбирам защо коментирате други... след като темата е за Булсатком
. Аз получавам интернет от Булсатком от почти година, и съм доволен
. Не е прекъсвал никога откакто съм абонат, свързан съм чрез антена, 14Mbps download , 14Mbps upload, ping~5ms, плащам 7- лева на месец. Ползвам го предимно вечер, тъй като през деня не съм в къщи, получавам това за което заплащам - ДОВОЛЕН СЪМ
.
- gtabakov
- Начинаещ

Някой знае ли защо толкова бавно се разрастват?
преди 2 год исках да им стана абонат - отказах се защото нямат нет на М.Кусев и А.Траяна - и така станах клиент на БЛИЗОО
Сега ми изтича договора с гризууто и искам да мина на Булсат ,обаче не ставало: 2год по късно все още на са стигнали до нас , все пак се водим широк-център.
споделете как е нета ако изобщо го имате
преди 2 год исках да им стана абонат - отказах се защото нямат нет на М.Кусев и А.Траяна - и така станах клиент на БЛИЗОО
Сега ми изтича договора с гризууто и искам да мина на Булсат ,обаче не ставало: 2год по късно все още на са стигнали до нас , все пак се водим широк-център.
- spiralkinda
- Потребител

Много съм доволен от оптиката на Булсатком и дано по-скоро да дойдат при теб.gtabakov написа:Някой знае ли защо толкова бавно се разрастват?
Сега ми изтича договора с гризууто и искам да мина на Булсат ,обаче не ставало: 2год по късно все още на са стигнали до нас , все пак се водим широк-център.![]()
![]()
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:

Bul-Dog: Ми не е добър, това е локален тест т.е. от твоя компютър до техния 100 метра по надолу по жицата примерно. ИГ-то имат локален тест сървър което на практика ти мери скоростта от вас до офиса им, нищо повече.
Barbarian: Явно имаш кахърче с мрежата в твоя район, чакай оптиката
gtabakov: Бавно се разраства защото процеса е спънат от други фактори. Те са доста често коментирани, но някой от тях са:
1. Общината иска проект за всяка уличка и за всяка отделна уличка искат гаранция в размер на 200 000 лв. примерно и това е за има - няма 50 метра примерно т.е. ако копаеш и не възстановиш след теб така както общината реши, те глобяват от гаранцията. Примерно идва бай ти Пешо тесен специалист и ти казва: 5-тата плочка на двайстия метър е 2 см по нагоре.. глоба ... т.е. ако ще копаш в целия град ти трябват много пари за гаранции и за възстановяване след това, като разбирай възстановяване на целия тротоар, не само на тази една плочка която си вдигнал за да си направиш канална мрежа. Като го пръснеш в няколко града ... цифрата която трябва да блокираш е огромна.
2. При великата сделка на правителството на сакса, подариха БТК заедно с цялата канална мрежа за някакви си смешни 180 мил. лв. Тези които направиха и одобриха сделката трябва да бъдат разстреляни публично за предателство. Доказаха, че само медните кабели физически да ги извадиш и продадеш за вторични суровини ще вземеш с 50% повече от цената на която са продали бтк-то. Та каналната мрежа е собственост на общината ОБАЧЕ се стопанисва от едно частно дружество което не му отърва да пуска конкуренция защото това е реална конкуренция. Когато някоя фирма поиска проучване за влизане, ти казват: Ще проучим и ще ви кажем. Законния срок за отговор е 1 / един / месец, те ти отговарят след 3 месеца, забележи, че няма на кого да се оплачеш, че не си спазват сроковете и отговора е: Няма възможност.
Ето за това процеса въври бавно.
"There is no 'patch' for stupidity."