Как им е интернета на Булсат-а,мисля да минавам на някой техен пакет с ТВ и по-конкретно пакет СТАНДАРТЕН + пакет ПРЕМИУМ + 34 Mbps Интернет.
Та ....някой ако има наблюдения за да ме разубеждава или за да ме надъхва да си каже мнението
И аз се замислям за тях. Каква им е технологията? Щото аз съм в центъра на 30-40 метра от офиса им на Руски и преди с телефона хващах една WI-FI булсатком (както и некви на digsys?)? В същото време в другата тема един колега каза, че полагали оптика в шахтите на бТк - това значи ли че е оптика до дома? Или? И въобще има ли някой техен потребител да сподели и за качеството, щото никъде не намерих нищо за Стара Загора (а уж вече 4-5 месеца я имат услугата).
Аз ползвам интернета им.FTTH е достъпа.Доволен съм много все пак е оптика до вкъщи.Има само едно междинно у-во между мен и апаратната им - Медиа конвертор.G pon е следващата стъпка.
А Булсат в целия град ли ползват FTTH? Lexx, предполагам интернетът не прекъсва, а скоростта е постоянна? Ако някой знае, имат ли оптично трасе до София и какъв е капацитетът му?
Къф нет, кви пет лева, аз съм вързън на някаква тъпа клетка през деня нет уж има, вечер никакъв го няма. Качеството на услугата им е под вскякъква критика. Плащам 24 мбпс, вечерно време едвам вдигам 100 кб/с. Бягайте от тея измамници.
От 11 октомври съм подал заявка за тяхната "оптика" /Булсатком/... Примами ме офертата от 18лв. за 34Мbps... Ама да чакам почти 1 месец при положение, че оптиката им е до мазето - "БЛАГОДАРЯ" ... Щом до сега не се намериха техници да ме "закачат", каква поддръжка да очаквам след това, ако имам проблем.... В края на седмицата ми "свършва" интернета на БТК. Така като гледам, вече имам други 2 избора.... Тракия Кабел или СТС... Все още не съм решил кой от 2-та ще е...
Edit:
Все още се чудя какво значи това в офертата на СТС:
Днес нямах Интеренет от сутринат към СТС ,преди малко се обаждах ,променили са настройките . След като ги оправих се появи че съм с IP на Булсат. Явно Булсат са ги купили,а оня пич нищо не ми каза!
Аз имам договор на net group , но последния път като си плащах нета ми казаха, че се обединяват с булсатком и вече мога там да си плащам таксата, както и да се възползвам от пакетните им услуги от следващия месец. Сега нета ми е много бърз, но интересно до кога...
Клуб по плуване и водно спасяване "Августа" набира деца от начална училищна възраст за уроци по плуване. Квалифицирани треньори и гарантиран резултат!
0892 466 015