Въпрос относно интернет доставчиците в Стара Загора?
- sheri
- Потребител
Re: Въпрос относно интернет доставчиците в Стара Загора?
Най - интересното е,че булсатите пускат оптика във високоволтови трасета на EVN... как ви се струва... явно доста парички са платили на австрийците да и ползват каналната мрежа
-
- Потребител
- Обратна връзка:
Имат пари трошат ама не е въпроса само до парите а разумно ли еsheri написа:Най - интересното е,че булсатите пускат оптика във високоволтови трасета на EVN... как ви се струва... явно доста парички са платили на австрийците да и ползват каналната мрежа

- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Ако поне малко разбираше какво говориш, щеше да знаеш, че няма никаква възможност да има проблем от оптиката при високо волтовите кабели...
- nasenceto
- келеш
За момент и аз щях да се изложа, ама се светнах че говорим за оптика и си изтрих поста 

- z3us
- Потребител
Между другото аз съм на blizoo и нета ми по принцип се води, че е 10 Mbps, а сега виждам, че е станал 15 Mbps
Някой да знае нещо повече по въпроса?
ПС: Не смятам да убеждавам никого, а и сигурно наистина има недоволни потребители на blizoo, но лично аз ползвам от около година техния нет и за това време е спирал сигурно не повече от 5 пъти и то за кратко. Като цяло и аз бях доста скептичен към тях, но поне засега съм доволен и нямам оплаквания (живея в центъра ако това има значение)

ПС: Не смятам да убеждавам никого, а и сигурно наистина има недоволни потребители на blizoo, но лично аз ползвам от около година техния нет и за това време е спирал сигурно не повече от 5 пъти и то за кратко. Като цяло и аз бях доста скептичен към тях, но поне засега съм доволен и нямам оплаквания (живея в центъра ако това има значение)

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Със сигурност има огромна значение къде живееш - в някои градове имат доста добра услуга, но като цяло...
- VesMil
- Потребител
От няколко дни съм на СТС, за сега нямам ядове!
Ще видим обаче как са с подръжката.
Стара Загора е БЕРОЕ!
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Има и денонощен телефон за поддръжка.
- VesMil
- Потребител
Те добре имат, ама как реагират е въпроса?sawo написа:Има и денонощен телефон за поддръжка.
Стара Загора е БЕРОЕ!
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Вчера VIVACOM ADSL беше под всякаква критика. Минимум 15% загуба на пакети, беше почти невъзможно да се браузва, никаква връзка с "майката-сървър" през половин час в продължение на по 10 минути. Така да се каже, 15 минути има, 15 минути няма.
Преди бях много доволен от постоянството на ADSL, скоростта ме удовлетворяваше. Откакто минах на пакетна услуга "Телефон+интернет" за 30 лв/месец, качеството на нета почна да се влошава.
Лошото е, че живея на Ремиза и тук покритие имат само Близу и Интернет Груп - все рискови доставчици. СТС от 4 години обещават да стигнат до нас, но...
Преди бях много доволен от постоянството на ADSL, скоростта ме удовлетворяваше. Откакто минах на пакетна услуга "Телефон+интернет" за 30 лв/месец, качеството на нета почна да се влошава.

Лошото е, че живея на Ремиза и тук покритие имат само Близу и Интернет Груп - все рискови доставчици. СТС от 4 години обещават да стигнат до нас, но...
- emzo
- Старо куче медалист
Вчера имаха някакъв сериозен проблем. Дори на 0700ххххх номера им липсваха опции за свързване с оператор за проблеми с интернета 

диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
- VesMil
- Потребител
Фифата са ми ясни, те въобще не влизат в плановете ми.emzo написа:Вчера имаха някакъв сериозен проблем. Дори на 0700ххххх номера им липсваха опции за свързване с оператор за проблеми с интернета
Стара Загора е БЕРОЕ!
- nasenceto
- келеш
Вчера цяло БГ имаше проблем с Вива. Приятели от София също бяха пропищяли. Към следобеда се оправи.emzo написа:Вчера имаха някакъв сериозен проблем. Дори на 0700ххххх номера им липсваха опции за свързване с оператор за проблеми с интернета
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Да и на мен ми се оплакваха техни клиенти явно е имало нещо...
- Gangstera
- Начинаещ
VesMil написа:От няколко дни съм на СТС, за сега нямам ядове!
VesMil написа:Те добре имат, ама как реагират е въпроса?sawo написа:Има и денонощен телефон за поддръжка.
Каквато и да е подръжката и реагирането за проблеми изобщо не се безпокой, аз съм на CTC вече 6 години и не съм се обаждал нито веднъж на телефона за повреди. Интернета ми е спирал един път на месец за по 15 20 мин, а понякога нито веднъж за 3 4 месеца. Да не говорим за губене на пакети и т.н. А и са много точни когато става въпрос за пускане и спиране на интернета за няколко месеца както и смяна на месечните такси. Ако си забелязал те нямат отделна кола за повреди както "интернет труп", TK и други, но това си е мое виждане.