България на мангалите!

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: България на мангалите!

Мнение от Da Edd »

я ми кажете колко ваши познати мамят държавата? било то "фалвиши телк-ове", било то укриване на всякакъв вид данъци, схемите са много, всеки знае поне няколко. в другата ръка взимаме огромните загуби от контрабанда и корупция. ако съберем загубите на държавата от тънките сметки на българина, ще излезе, че сумата, която държавата отделя за социални на циганите е многократно по-малко от това, което губим заради байганьовщината си.
аз съм против циганията, но но циганията е понятие, касаещо и нас, драги ми смехурковци :angry:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

besniaa написа:
nasenceto написа:Да, ама аз, със моите мангизи, не искам да се процедира така.
Браво. Може да направиш приемна на Хелзинския Комитет в града. На собствена издръжка. Там може да насърчаваш мангустите да раждат по 100 деца или докато им се разцепят половите органи. Явно ти се струва нормално да растеш тъп и необразован, да ти дават пари , за да се приобщиш към някакви норми, но ти пак да не го правиш. За мен това не е нормално. Който не знае да целува кръст, ще целува гъз. Тояга и тва е. Помага.

пс. Не съм срещал нещо българи да се снимат с Вазов или Иван Рилски до куровете си.. или пък нещо бъркам, а ? Или това е нещо нормално ? Е, аз не съм нормален значи!
За последното - бъркаш. Нека не търся, че е е пълно с такива. Относно насърчаването на циганите - айде виж предишния ми пост и тогава пиши напразно.
Da Edd написа:я ми кажете колко ваши познати мамят държавата? било то "фалвиши телк-ове", било то укриване на всякакъв вид данъци, схемите са много, всеки знае поне няколко. в другата ръка взимаме огромните загуби от контрабанда и корупция. ако съберем загубите на държавата от тънките сметки на българина, ще излезе, че сумата, която държавата отделя за социални на циганите е многократно по-малко от това, което губим заради байганьовщината си, пък търсим сметка на циганите за тва кви били....
аз съм против циганията, но но циганията е понятие, касаещо и нас, драги ми смехурковци :angry:
Ей те тва повтарям постоянно, ама напротив. Даже ми се обяснява, как като съм видел катаджия пак съм щял да му бутам.... 'наиш кога??!? Квото сме си забъркали, тва сърбаме. Как може да си нетолерантен към ромите, а да си толерантен към тъпака, който чупи кошчето в парка; хвърля си боклука през терасата; мята фаса през джама на колата; кара като арабин в Кайро колата си; държи се арогантно на опашката; учи децата си на чалгария; тарикатее всеки ден с държавата (т.е. с нас и със самия себе си); плюе тая същата държава и се държи с нея като нещо чуждо... Ми няма как. И после само рев срещу целия свят. Кой ни е крив, че сами не сме се направили хора.
Последно промяна от nasenceto на Пон Окт 22, 2012 22:07 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

nasenceto написа: За последното - бъркаш. Нека не търся, че е е пълно с такива. Относно насърчаването на циганите - айде виж предишния ми пост и тогава пиши напразно.
Извини ме, как можах да си помисля нещо друго.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Da Edd написа:я ми кажете колко ваши познати мамят държавата? било то "фалвиши телк-ове", било то укриване на всякакъв вид данъци, схемите са много, всеки знае поне няколко. в другата ръка взимаме огромните загуби от контрабанда и корупция. ако съберем загубите на държавата от тънките сметки на българина, ще излезе, че сумата, която държавата отделя за социални на циганите е многократно по-малко от това, което губим заради байганьовщината си.
Да де, ама ако аз и манго не платим данък - аз съм виновен, той не е. Ако аз не си платя тока - режат го, на манго - не. Ако манго вдигне къща, където иска - не му я бутат, моята обаче пада.
Ако мине железницата на Райха - манго го качват, мен - не! Мангалите не се претапят и не се приобщават, това е! Успешните индивиди са нулев процент, изключение, потвърждаващо правилото.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Ние се дърлим по форуми, а в момента циганетата щракат пръсти в лозенеца. Нека щракат, купона е голям-държава НЯМА!
Българската държава се е свила до функции да защитава назначените си айдуци, тя се чувства съпричастна към всяка гад престъпна.
На бат ви Мухобойко му е през шланга, че примати избиват възрастните хора по селата. Да, дами и господа, извършва се целенасочен и умишлен геноцид върху тоя народ. И няма кой да го защити. Прав е насето, че ако се почне да се чистят гадините, то по-добре е да се изтребят първо бесните кучета, па после може да се справим и с бълхите им.

За таз пасмина миризлива няма кво да пиша повече.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от gulqm indjinerin »

Мисля, че нещата се разводниха прекалено! Ако темата е за циганите, не виждам, защо някои псевдозащитници на правата им, все дават препратки, колко са лоши българите, пък сме взели да упрекваме горките циганета, те са си ангелчета... Ако пък толкова искат да разобличават криминогенните наклонности на българина, направете тема, и с удоволствие ще се включа и там! Но не смятам, че може да има знак за равенство между двата етноса!
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Инджинерин, използвай цитати, за да се знае към кого се обръщаш! Да не стане объркване от наша страна, нали така?
Аз не твърдя, че циганите са ангелчета, напротив, боклуци колкото си искаш има. Исках да кажа, че е наша вината, че сме ги оставили да правят каквото си искат. И че преди да имаш претенции към цигойнерите, трябва първо да имаш претенции към политиците си. Защото те управляват и те взимат решение за съдбата им, че и за нашата.
А за равнопоставеността, щеш или не щеш, законът го поставя това равенсвто.
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от gulqm indjinerin »

Da Edd написа:Инджинерин, използвай цитати, за да се знае към кого се обръщаш! Да не стане объркване от наша страна, нали така?
Аз не твърдя, че циганите са ангелчета, напротив, боклуци колкото си искаш има. Исках да кажа, че е наша вината, че сме ги оставили да правят каквото си искат. И че преди да имаш претенции към цигойнерите, трябва първо да имаш претенции към политиците си. Защото те управляват и те взимат решение за съдбата им, че и за нашата.
А за равнопоставеността, щеш или не щеш, законът го поставя това равенсвто.
Не думай, смяташ, че си "равнопоставен" с циганина ли? Че нали точно това обсъждаме досега, че те имат права и привилегии, а ние - задължения! И точно от тия привилегии и права вече започват да се превръщат в слободия и безнаказаност! А за политическата система, съм се изказвал неведнъж, няма защо пак да я зачеквам, само, не смятам, че е и МОЯ вината, за всичко това . Ако някой иска, нека се чувства виновен, аз цигани не съм толерирал, и няма да го правя и занапред!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

За пореден път - бъркате циганите с тези живеещи в гетата. Май повечето от вас не са живели и работили с цигани. Аз лично познавам доста такива и то стойностни хора. Работят, плащат си данъците, децата им са образовани, ходят на учлищи и са възпитани в нормални житейски ценности. Нямат нищо общо от сганта, живееща в гетата, коят в прочем не е само циганска.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Бащата на Али: Посегнат ли на сина ми, ще коля

Не е ли показателно наистина как тези изконни "български" граждани се отнасят към нас?
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Не го слушай мангала, приказва си, щял да коли. Плаши само. Ще му одрънкват сина не ами и пушилка ще се вдига.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Мне! Току-що гледам новините-"децата" били в стрес, "децата" не знаели с чии портрети се гаврят, "децата" се извиняват "на ЦЯЛАТА България"...Децата са невинни!!

У мен се явява желание-изпратете "децата" на курорт-те имат нужда да си починат от стреса и напрежението.
И моля, не слагайте повече такива портрети в училищата-поставяйте само такива, които децата без мъка и стрес ще разпознават . На лигавия сопол Азис, примерно!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Това по коя ТВ го гледаш :?:
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

admin написа:Това по коя ТВ го гледаш :?:
Това конкретно по Алфа тв. Вчера открих, че съм я имал на Булсатком-а.
Публикувай отговор